LMA Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *282*
Raspunsuri - Pagina 11
ginnette spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gattasalvaje Rox , daca mergi la Ion Creanga , te sfatuiesc sa nu alegi Pinocchio ...Sarei nu i-a placut si chiar este cam aiurita punerea in scena. La Tandarica ce ati vazut ? O saptamana buna va doresc ! Gattasalvaje - mamica de Sara Eliza ( 22 Decembrie 2007 ) Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE POZE RECENTE Povestea nasterii[/blue] |
Am vazut 'cei trei purcelusi' - eu m-am orientat sa fie pe w/e; si Adela a vazut mai multe asta vara, cand cei de la Tandarica au avut spectacole in parcul Moghiros, si a fost foarte incantata.
Chiar ma uitam acum la Ion Creanga; Pinocchio este in zi lucratoare; pe w/e este Alba ca Zapada; sa vedem cat de incanata va fi de 'atisti de oameni mali' cum le zice ea.
Si in acelasi 'ton' diseara (adik mai la noapte pe la 22:45 ) ma duc cu Dan la film - chiar am ras, ca parca am fi la primele intalniri . Vedem 'Discursul Regeleui'.
Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 3 ani
roli25 spune:
Bravo! Mie mi-a placut.
Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)
aurel_cris spune:
Mada,Gatta,Ginnette,Ioanact,Elle,Elizamultumim pentru urari.
Bianca stie sa pape singura dar o face cand are chef acasa,la gradi o lasa sa pape singura dar nu prea ii place mancarica,mai mult o da pe ea.
Gatta multa sananate Sarei,te cred ca esti ingrijorata,Bianca are tot asa o vegetatie mai bogata in nasuc(asa sa exprimat doctora)dar nu mi-a recomandat sa o operez inca,chiar daca alti au zis sa o fac.Mia placut mult tipa aceea,o doctora foarte buna,o cheama Ioana Alexandra Voda,lucreaza la Clinica Nova,cauta pe net si o vei gasi.
Ioanact multa sanatate la toti.
Elle sananate multa Evitei scumpe.
Jelimoni ce frumos schiaza Robert,felicitari.
Ceska scump foc mai este Benji,frumos hamac mami.
Roli este intr-adevar frustrant sa vezi ca uni parinti nu stiu cum sa isi mai ajute copii iar alti nu se gandesc dacat la ei,sper ca se vor schimba dar ma indoiesc.
Ginnette ce bine ca i-a placut Adelei la teatru,am dus-o si eu pe Bia aici dar nu a avut rabdare sa stea decat la jumatate.
Ellenuta spune:
hello
iaca si eu pe aici .. cu eva pe acasa chiar ca nu mai am timp sa intru in timpul zilei. cand dorm ele, eu fac aerobic si uite asa .. iar daca ma asez la laptop, navalesc peste mine si ma sacaie cu dvd-uri si altele ..
jelimoni super tare skiorul tau!! ce bine ca aveti partia asa aproape .. bravo!! recunosc ca si eu am lacrimat cand am auzit-o cantand de ziua ta mamica .. cat despre cadou de paste .. habar nu am. ma bate insa un gand cu un joculet de la playmobil, insa, cand vad cat costa ..
andreea da, e f tare locatia. si la cheile gradistei fundata e super frumos, insa, aici e mai micut, mai intim. legat de gradi .. sa fie aproape, sa fie cu program lung, sa fie curat, buactarie acolo, sa aiba curte unde sa-i scoata ..
roli dupa ce termin antibioticul, ma duc sa-i fac analize, in special exudat .. sper sa nu fie pneumococ ..
mitsu ven nu e din timisoara .. hai da-ne detalii .. cum au reactionat bunicii ..
roxanici nu mi-a zis ce legatura are perna cu otita .. si nici io nu am intrebat, zapacita ce sa mai .. intreb data urmatoare la control. oricum, nu mai mai duc la asta, tipa de data trecuta a fost mult mai ok .. ce frumos ca mergeti la film .. n-am mai fost de un car de ani.
gatta va tin pumnii sa rezolvati problema cu educatoarea. din pacate, daca nu renunta de buna voie, va fi cam greu s-o usuiti ..
natalie saru-mana de pont! o sa iau si eu picaturi din alea. pupam ghindutele si burticuta.
noi azi facem 14 ani de cand suntem impreuna .. n-am iesit in oras dat fiind ca ne-am cam facut de cap in ultima vreme, maine iesim iara cu prietenii .. insa, am pus la rece sampania mea preferata ..
noapte buna!
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun
jelimoni spune:
citat din mesajul lui Ellenuta hello iaca si eu pe aici .. cu eva pe acasa chiar ca nu mai am timp sa intru in timpul zilei. cand dorm ele, eu fac aerobic si uite asa .. iar daca ma asez la laptop, navalesc peste mine si ma sacaie cu dvd-uri si altele .. jelimoni super tare skiorul tau!! ce bine ca aveti partia asa aproape .. bravo!! recunosc ca si eu am lacrimat cand am auzit-o cantand de ziua ta mamica .. cat despre cadou de paste .. habar nu am. ma bate insa un gand cu un joculet de la playmobil, insa, cand vad cat costa .. andreea da, e f tare locatia. si la cheile gradistei fundata e super frumos, insa, aici e mai micut, mai intim. legat de gradi .. sa fie aproape, sa fie cu program lung, sa fie curat, buactarie acolo, sa aiba curte unde sa-i scoata .. roli dupa ce termin antibioticul, ma duc sa-i fac analize, in special exudat .. sper sa nu fie pneumococ .. mitsu ven nu e din timisoara .. hai da-ne detalii .. cum au reactionat bunicii .. roxanici nu mi-a zis ce legatura are perna cu otita .. si nici io nu am intrebat, zapacita ce sa mai .. intreb data urmatoare la control. oricum, nu mai mai duc la asta, tipa de data trecuta a fost mult mai ok .. ce frumos ca mergeti la film .. n-am mai fost de un car de ani. gatta va tin pumnii sa rezolvati problema cu educatoarea. din pacate, daca nu renunta de buna voie, va fi cam greu s-o usuiti .. natalie saru-mana de pont! o sa iau si eu picaturi din alea. pupam ghindutele si burticuta. noi azi facem 14 ani de cand suntem impreuna .. n-am iesit in oras dat fiind ca ne-am cam facut de cap in ultima vreme, maine iesim iara cu prietenii .. insa, am pus la rece sampania mea preferata .. noapte buna! Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009) papa bun |
Elle felicitari!! uauuu 14 ani!!!! ma bucur mult sa vad ca sunteti mai bine!distractie placuta!
NataliaS spune:
La multi ani! si pupici pentru fete si mamici!!!!
Eu ma pregatesc sa merg la eco si poate aflu ce ascunde oul kinder...o fetita sau un baietoi? Isi da cineva cu parerea?
Natalia - mami de Stefania-Irina 26.12.2007 - Ana iubita 04.02.2005 si 14 sapt +
Poze: http://community.webshots.com/user/natalias103
http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
gattasalvaje spune:
La multi ani dragele mele ! Sa fiti sanatoase , iubite si apreciate !
O dedicatie speciala pentru voi :
Gattasalvaje - mamica de Sara Eliza ( 22 Decembrie 2007 )
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
POZE RECENTE
Povestea nasterii
jelimoni spune:
citat din mesajul lui NataliaS La multi ani! si pupici pentru fete si mamici!!!! Eu ma pregatesc sa merg la eco si poate aflu ce ascunde oul kinder...o fetita sau un baietoi? Isi da cineva cu parerea? Natalia - mami de Stefania-Irina 26.12.2007 - Ana iubita 04.02.2005 si 14 sapt + Poze: http://community.webshots.com/user/natalias103 http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/ |
eu zic ca e baiat!!!!! multa bafta, asteptam vesti!!!