LMA Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *282*
Raspunsuri - Pagina 10
roli25 spune:
Eladea, eu m-am uitat la gradi asa: sa fie aproape de casa, ca tb sa-i ia bunicii si e greu sa mearga cu 2 de mana mult, sau sa se urce prin autobuze.
Sa fie curat, sa aiba bucatarie (nu catering), sa aiba curte amenajata si sa-i si scoata si ar fi bine si paza.
Cam asta poti sa pretinzi de la gradi de stat, ca in rest cam peste tot e la fel..multi in grupa, putine ingrijitoare...deh...
Si la mine mai era imp sa fie si program lung.
Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)
Mitsu-bishu spune:
Neata!
Nu prea mai apuc sa arunc si eu cate un ochi pe aici.. Noroc cu bb marait ca mi-a fugit si somnul... Am si eu o problema - e vreuna din fete din Timisoara? Parca Ven... ? Sper sa nu confund. Poate mai e cineva.. As avea si eu nevoie de ceva care se gaseste la un SensiBlu de acolo
Nu am apucat sa citesc decat ultimele mesaje... Tot vad ca o laudati pe aici pe Ellenuta, mie webshotsu' imi face figuri, nu vrea sa ma lase sa caut prin albume...
jelimoooniii, Sunt o ingrata si o delasatoare si o si o ... Stii tu mai bine. Aaaa, acu' pot sa vin linistita in SB, nu mai suntem incognito, da' o sa mai dureze pana imi fac eu curaj cu 2... Si pana o sa am $ de tocat. Doamne, cat ma uimeste Robski, va invidiez ca aveti partia sub nas! Si la noi, ca si la roli, optiunea e Valea Prahovei, care te rupe la buzunar...
Btw, roli, uuu, job bine platit, goody! Io zic sa nu te plangi, poate iti gasesti 'o femeie' pentru cativa banuti... E mare lucru sa ai un salariu bun in zilele astea! Eu vad acum ce inseamna sa nu ai bani si as prefera sa imi las copiii o ora - doua pe zi cu o 'straina' si sa pot sa le dau tot ce au nevoie, nu sa ma scarpin dupa ureche ca trebuie sa cumpar lapte si scutece.. Si sa ii distrag atentia lui Conrad cand trecem pe langa un magazin de jucarii Cu soacra nu mi-as face sperante daca la varsta asta nu poate sa gandeasca mai mult de niste balerini rosii si semnat condica la intalneala cu prietenele
Mai voiam sa mai zic ceva dar sunt vraiste. Noapte buna... Cat a mai ramas din ea!
Lavi, de Conrad si Aaron Victor
ginnette spune:
Neata si de la mine si o aburinda!
Am fost sambata la Tandarica - succes deplin: a stat fascinata de papusi, tot spectacolul (desi era o alergatura prin sala).
Sambata asta megem al Ion Creanga.
Helen, offf, Eva - cred c-o doare, mititica; dar cum naiba sa recidiveze asa repede?!
Si vorba lui Roli ce treaba are perna cu otita?!
Adela oricum doarme fara perna - i-am luatde la okea si si-o baga sub burta - dar ma gandesc ca, in viitor, o sa crea o perna.
Hm .. foarte ciudat.
Roli, si eu zic: go for the job! Mai ales ca este bine platit.
Astea nu se ivesc la tot pasul - iti spune una care cauta job din mai 2010, care amers la n-spe mii de interviuri si tot nimik.
Si forteaz-o (adik baga-l pe sot la inaintare) pe coana mare sa stea cu picii; macar cand nu poate mama ta, daca nu poate sa faca cu randul.
Acum, eu vorbesc 'din afara', tu stii cel mai bine cum se poate aborda (eu una, cred 'c-as muri cu ea de gat'; la mine e mama - dak n-ar fi ea, am fi in pom si pomu'n aer; soacra-mea e prea proasta - oricum i-am zis ca poate sa vina s-o vada pe Adela cand va pleca la scoala )
Ceska, vai ... m-ai dat gata cu hamacul ala
Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 3 ani
jelimoni spune:
neata, poftiti la cafeluta :))
mitsuleeeee cum adica nu mai sunteti incognito??nu-mi zi ca au aflat bunicii de la Sibiu????vreau detalii :))) sper ca au reactionat bine...tare m-as bucura sa puteti veni! am tot vrut sa te sun dar nu stiu de ce n-am facut-o
ah, pozele lui alle parca erau in picassa nu webshots...uite am gasit linkul https://picasaweb.google.com/Ellenuta/FUNDATICA#
Roli asa, e, avem mare noroc cu partia de la Paltinis, nu stiu daca stii, au deschis niste partii noi, mai jos putin de cea veche, e superb, si perfect pentru familii si incepatori...ca sa nu mai zic ca preturile mi se par mai mult decat acceptabile...de exemplu pentru o cartela de toata ziua platesti 50 de lei din care 10 sunt garantie deci ii primesti inapoi iar 10 urcari costa 25 de lei... chiar si bautura si mancarea sunt ok ca pret, in alte statiuni pun niste preturi nesimtite..
referitor la credit...foarte nasol!!! tin minte ca am vrut anul trecut sa iau un credit pe firma ca aveam probleme si mi-o zis ca nu prea arata bine balanta.....iti dai seama ce m-am enervat, aceasi problema...pai as mai cere credit daca imi mergea bine???offf
ceska am aruncat un ochi pe blogul vostru, tare frumusel e Benji, e copia lui mami!!!
gattasalvaje spune:
Ola zuzici !
Eu sunt un car de nervi , am inceput saptamana cu un scandal...la gradi la Sara , azi s-a prezentat la post o noua educatoare , tipa era titulara la grupa Sarei la inceputul anului , dar a fost nemultumita de salariu , asa ca si-a bagat concediu fara plata si a plecat la cules de portocale in Spania. Se vede treaba ca nu prea i-a mers bine pe acolo , asa ca acum s-a intors si-si solicita postul. Treaba nasoala este ca actuala educatoare , de care copiii s-au atasat , pe care o plac si care este o tipa super nu poate sa stea daca i se ia a doua norma , nu se ajunge cu banii si spune ca va fi nevoita sa-si caute altceva.
Azi dimineata , cand ni s-a prezentat noua educatoare , a iesit un scandal monstru , i-am sarit in cap aleia , sa plece si sa ne lase in pace , am amenintat ca ne retragem copiii daca insista sa vina...ea o tinea una si buna ca are nevoie de bani si ca nu renunta.
N-am nicio incredere in persoana asta , mi se pare inacceptabil ca-si bate joc de copii , de parinti si de cealalta educatoare.Si ca prezenta nu-mi inspira niciun fel de simpatie ...poate fi usor confundata cu una din prezentele colorate de pe centura Bucurestiului , la modul in care era imbracata , fardata si impopotonata...horror
Vom face o petitie la inspectorat si sper sa se rezolve , ca altfel voi fi nevoita sa caut alta gradinita , in niciun caz n-o las pe Sara cu patzachina aia.
Gattasalvaje - mamica de Sara Eliza ( 22 Decembrie 2007 )
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
POZE RECENTE
Povestea nasterii
gattasalvaje spune:
Elle , tare rau imi pare ca Eva are iar otita , cred ca sufera mititica . Tu arati foarte bine si cred ca v-ati simtit super la munte , arata f. bine locul !
Roli , si eu zic ca n-ar mai trebui sa-ti pui baza in soacra si sa cauti alte optiuni. Nu potzi s-o obligi sa stea cu copiii daca ea nu are nicio tragere de inima , daca pentru ea au prioritate aranjamentele mondene si grija fata de propria-i persoana. Eu una n-as suporta sa simt ca soacra-mea sau maica-mea sa considere ca-mi fac un favor daca vad de copil. Ori stau cu nepotii din dragoste pentru ei , ori nu mai stau deloc...nu vreau sa mi se scoata ochii cu ajutorul pe care mi-l dau. De-aia Sara n-a stat nici macar o zi cu soacra-mea , ca si aia nu e departe de soacra-ta .
Jelimoni , bravo lui Robski...ce bine schiaza !Cat de des l-ai dus pe partie si de cand ati inceput ? Chiar ca aveti mare noroc ca sunteti langa partie...pe noi ne rupe o zi la munte , anul asta chiar n-am ajuns deloc pe partie.
Rox , daca mergi la Ion Creanga , te sfatuiesc sa nu alegi
Pinocchio ...Sarei nu i-a placut si chiar este cam aiurita punerea in scena. La Tandarica ce ati vazut ?
Eladea ...ref la alegerea gradinitei , criteriile de alegere difera daca vrei la stat sau la privat. La gradinitele publice nu poti sa ai pretentii prea mari referitor la nr. de copii in grupa , la nr. de personal auxiliar ...in general , cam toate gradinitele sunt curate , se respecta standardele de spatiu , dotari insa sunt aglomerate si educatoarele sunt obligate sa fie in acelasi timp si ingrijitoare. Apropierea de casa sau serviciu este importanta , existenta bucatariei proprii la fel. In privinta calitatii personalului didactic , asta tine de noroc .
O saptamana buna va doresc !
Gattasalvaje - mamica de Sara Eliza ( 22 Decembrie 2007 )
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
POZE RECENTE
Povestea nasterii
NataliaS spune:
'Neata! si dupa o saptamana de absenta...
Elenuta - esti o frumusica! Ref la otita, mie mi s-a explicat ca prioritar in tratamentul otitei este sa pui ser, aspiri de 3 ori /zi nasul copilului si ii pui de 3 ori/zi cate 2 picaturi Maxitrol in fiecare nara...la noi a functionat excelent!Sanatate!
Gatta - voua nu v-a recomandat Maxitrol? sau Betabioptal? Baietelul prietenei mele a fost la fel ca Sra si i-a trecut dupa 2 sapt cu Maxitrol.Sanatate multa! Nasool cu educatoarea...poate fi foarte neplacut; din fericire parintii resimt mai acut schimbarea decat copiii...spun asta din experienta proprie.
Jelimoni - super schior Robi...minunat! de felicitari...e si un gram de inconstienta, dar pan' la urma e un acccident binevenit
Noi am fost o saptamana in tabara de schi la Baisoara, eu cu fetele si cu tanti Am schiat o gramada si a fost asa de bine incat am mai fi stat...dar lucrurile bune se termina repede
Ana a luat dipoma de intermediar II, schiaza foarte bine, iar Stefi a urcat si ea pe schiuri, se tine bine si vrea sa mearga doar propulsata de propriile bete
In burtica nu stiu inca ce am ...azi trebuia sa merg la ecograf, dar medicul tocmai pleca...asa ca numai maine voi merge.
Pup!
Natalia - mami de Stefania-Irina 26.12.2007 - Ana iubita 04.02.2005 si 14 sapt +
Poze: http://community.webshots.com/user/natalias103
http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
jelimoni spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gattasalvaje Elle , tare rau imi pare ca Eva are iar otita , cred ca sufera mititica . Tu arati foarte bine si cred ca v-ati simtit super la munte , arata f. bine locul ! Roli , si eu zic ca n-ar mai trebui sa-ti pui baza in soacra si sa cauti alte optiuni. Nu potzi s-o obligi sa stea cu copiii daca ea nu are nicio tragere de inima , daca pentru ea au prioritate aranjamentele mondene si grija fata de propria-i persoana. Eu una n-as suporta sa simt ca soacra-mea sau maica-mea sa considere ca-mi fac un favor daca vad de copil. Ori stau cu nepotii din dragoste pentru ei , ori nu mai stau deloc...nu vreau sa mi se scoata ochii cu ajutorul pe care mi-l dau. De-aia Sara n-a stat nici macar o zi cu soacra-mea , ca si aia nu e departe de soacra-ta . Jelimoni , bravo lui Robski...ce bine schiaza !Cat de des l-ai dus pe partie si de cand ati inceput ? Chiar ca aveti mare noroc ca sunteti langa partie...pe noi ne rupe o zi la munte , anul asta chiar n-am ajuns deloc pe partie. Rox , daca mergi la Ion Creanga , te sfatuiesc sa nu alegi Pinocchio ...Sarei nu i-a placut si chiar este cam aiurita punerea in scena. La Tandarica ce ati vazut ? Eladea ...ref la alegerea gradinitei , criteriile de alegere difera daca vrei la stat sau la privat. La gradinitele publice nu poti sa ai pretentii prea mari referitor la nr. de copii in grupa , la nr. de personal auxiliar ...in general , cam toate gradinitele sunt curate , se respecta standardele de spatiu , dotari insa sunt aglomerate si educatoarele sunt obligate sa fie in acelasi timp si ingrijitoare. Apropierea de casa sau serviciu este importanta , existenta bucatariei proprii la fel. In privinta calitatii personalului didactic , asta tine de noroc . O saptamana buna va doresc ! Gattasalvaje - mamica de Sara Eliza ( 22 Decembrie 2007 ) Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE POZE RECENTE Povestea nasterii |
gatta, cred ca in total am fost de vreo 7 ori, insa primele dati am stat doar cate o ora sau doua, apoi am avut noroc cu cumnatul meu care s-a ocupat de el, ultima oara de exemplu a schiat 5 ore fara oprire, nu vroia nici cum sa se opreasca. si-a dat drumul foarte repede, conteaza mult si instructorul. de exemplu, prima oara o prins o tipa de care si-a cam batut joc, n-o asculta, ii intorcea spatele etc, nu s-a impus in fata lui. vad ca cumnatul a stiut sa-l faca sa asculte... as fi vrut sa merg si mai des dar am stat foarte rau cu timpul. sper sa mai fie zapada la munte sa mai prindem un weekend de ski
pupici
jelimoni spune:
citat din mesajul lui NataliaS 'Neata! si dupa o saptamana de absenta... Elenuta - esti o frumusica! Ref la otita, mie mi s-a explicat ca prioritar in tratamentul otitei este sa pui ser, aspiri de 3 ori /zi nasul copilului si ii pui de 3 ori/zi cate 2 picaturi Maxitrol in fiecare nara...la noi a functionat excelent!Sanatate! Gatta - voua nu v-a recomandat Maxitrol? sau Betabioptal? Baietelul prietenei mele a fost la fel ca Sra si i-a trecut dupa 2 sapt cu Maxitrol.Sanatate multa! Nasool cu educatoarea...poate fi foarte neplacut; din fericire parintii resimt mai acut schimbarea decat copiii...spun asta din experienta proprie. Jelimoni - super schior Robi...minunat! de felicitari...e si un gram de inconstienta, dar pan' la urma e un acccident binevenit Noi am fost o saptamana in tabara de schi la Baisoara, eu cu fetele si cu tanti Am schiat o gramada si a fost asa de bine incat am mai fi stat...dar lucrurile bune se termina repede Ana a luat dipoma de intermediar II, schiaza foarte bine, iar Stefi a urcat si ea pe schiuri, se tine bine si vrea sa mearga doar propulsata de propriile bete In burtica nu stiu inca ce am ...azi trebuia sa merg la ecograf, dar medicul tocmai pleca...asa ca numai maine voi merge. Pup! Natalia - mami de Stefania-Irina 26.12.2007 - Ana iubita 04.02.2005 si 14 sapt + Poze: http://community.webshots.com/user/natalias103 http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/ Nati, e buna si inconstienta cateodata :)) m-o pufnit rasul acum ca mi-am amintit de perla Anei (sau a lui Stefi???) cu ciupitul de creier :))))) super tare! |
jelimoni spune:
citat din mesajul lui NataliaS 'Neata! si dupa o saptamana de absenta... Elenuta - esti o frumusica! Ref la otita, mie mi s-a explicat ca prioritar in tratamentul otitei este sa pui ser, aspiri de 3 ori /zi nasul copilului si ii pui de 3 ori/zi cate 2 picaturi Maxitrol in fiecare nara...la noi a functionat excelent!Sanatate! Gatta - voua nu v-a recomandat Maxitrol? sau Betabioptal? Baietelul prietenei mele a fost la fel ca Sra si i-a trecut dupa 2 sapt cu Maxitrol.Sanatate multa! Nasool cu educatoarea...poate fi foarte neplacut; din fericire parintii resimt mai acut schimbarea decat copiii...spun asta din experienta proprie. Jelimoni - super schior Robi...minunat! de felicitari...e si un gram de inconstienta, dar pan' la urma e un acccident binevenit Noi am fost o saptamana in tabara de schi la Baisoara, eu cu fetele si cu tanti Am schiat o gramada si a fost asa de bine incat am mai fi stat...dar lucrurile bune se termina repede Ana a luat dipoma de intermediar II, schiaza foarte bine, iar Stefi a urcat si ea pe schiuri, se tine bine si vrea sa mearga doar propulsata de propriile bete In burtica nu stiu inca ce am ...azi trebuia sa merg la ecograf, dar medicul tocmai pleca...asa ca numai maine voi merge. Pup! Natalia - mami de Stefania-Irina 26.12.2007 - Ana iubita 04.02.2005 si 14 sapt + Poze: http://community.webshots.com/user/natalias103 http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/ |
Nati, e buna si inconstienta cateodata :))
m-o pufnit rasul acum ca mi-am amintit de perla Anei (sau a lui Stefi???) cu ciupitul de creier :))))) super tare!