*Cozonacei iubiti de nov-dec2008 (130)*
Raspunsuri - Pagina 9
monicus spune:
Cu respect, apreciere si dragoste pentru toate femeile din lume – cu ocazia aniversarii Zilei Internationale a Femeilor.
Sa aveti parte de tot ce va doriti.
ginye55 spune:
Intrebare: bronhovaxomul influenteaza rezultatul exudatului faringian/nazal?
Flori, mami de
Eduard Stefan (12.10.2008)
madutza_bra spune:
Multumesc de uraqri fetelor!
La multi ani, si voua mamicilor!!!
Povestea nasterii
Mada, mami fericita si implinita de
Cristian Andrei - 29.12.2008 si
Catalina Ioana - 15.02.2011
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
manumanu spune:
Madutza, am uitat sa te felicit pentru printesa Catalina! sa traiasca si sa creasca sanatoasa si frumoasa!
Astazi a fost a doua zi de gradi... ieri a fost OK, Anastasia a plans putin dimineata, dar inainte de a pleca de acasa, dupa aceea amandoi s-au comportat foarte bine. Chiar au papat de pranz si au dormit (au avut bineinteles doudou de acasa fiecare). Astazi a fost ceva mai greu, Radu a plans cand am ajuns, Anastasia nu (spre marea mea surpriza), dar au fost ceva mai agitati. Ne-a spus educatoarea ca, daca Radu iesea din incapere, Anastasia incepea sa planga. Nu au vrut sa stea la ora de engleza, s-au jucat in alta camera cu o educatoare.
La pranz au papat OK, au inceput sa bea apa numai din pahar (cer asta si acasa de ieri)... So far, so good
A, si au facut "felicitari" cu manutele lor imprimate cu vopsea
. Nu au iesit afara (gradinita are loc de joaca in curte) pt ca a fost frig, probabil de joi vor iesi, ca se anunta 14 grade. Una peste alta, eu sunt multumita si optimista, nu au facut crize, au mancat si au dormit, deci sper ca se vor obisnui repede.
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
BraveGirl spune:
La multi ani!!!
==========
Corina
Mami de
Arianna Maria (18.11.2008) si
Patrick Stefan (16.10.2010)
POZE
monicus spune:
Ce mai faceti? Ce mai face mezinul? Ce mai face cozonacica? Tot asa plina de personalitate este?
Mai pune poze sa va vedem, daca ai ceva timp liber.
| Citat: |
| citat din mesajul lui BraveGirl La multi ani!!! ========== Corina Mami de Arianna Maria (18.11.2008) si Patrick Stefan (16.10.2010) POZE |
bebecris spune:
La multi ani!!!
Cristina - mami de
DAVID - ANDREI si
TUDOR STEFAN
DAVID, ochiosul mamii
Povestea nasterii
http://lbdf.lilypie.com/4e7Zp3.png
[b]
Iubirea inseamna sa nu spui niciodata "imi pare rau" - Love Story
anca_27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui manumanu Astazi a fost a doua zi de gradi... ieri a fost OK, Anastasia a plans putin dimineata, dar inainte de a pleca de acasa, dupa aceea amandoi s-au comportat foarte bine. Chiar au papat de pranz si au dormit (au avut bineinteles doudou de acasa fiecare). Astazi a fost ceva mai greu, Radu a plans cand am ajuns, Anastasia nu (spre marea mea surpriza), dar au fost ceva mai agitati. Ne-a spus educatoarea ca, daca Radu iesea din incapere, Anastasia incepea sa planga. Nu au vrut sa stea la ora de engleza, s-au jucat in alta camera cu o educatoare. |
Manu, pai din cate spui tu acolo a fost super! Sa manance si sa doarma de pranz din prima, e de vis!
Azi cum a fost?
BraveGirl spune:
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui monicus Ce mai faceti? Ce mai face mezinul? Ce mai face cozonacica? Tot asa plina de personalitate este? Mai pune poze sa va vedem, daca ai ceva timp liber.
|
Stau prost cu timpul....pun link cu poze botez si revin
https://picasaweb.google.com/corinagheorghe2005/BotezPatrick?authkey=Gv1sRgCM383oqUqcnv3AE&feat=directlink
==========
Corina
Mami de
Arianna Maria (18.11.2008) si
Patrick Stefan (16.10.2010) http://picasaweb.google.com/corinagheorghe2005" target="_blank">POZE
manumanu spune:
ANCA, sub aspectele astea a fost bine, dar inca mai plang dimineata.. totusi, din ce in ce mai putin (ne suna educatoarea si ne spune, cam dupa 1-2 minute se linistesc deja). Au program de iesit afara, le place, probabil de aceea si dorm la pranz. Dar sunt obositi rau seara, adorm tot mai devreme
. I-am intrebat aseara: "ati plans azi la gradinita?" iar Anastasia a raspuns: "anatatia a pans dupa mami". Eu: "si Radu nu a plans?" Radu: "Dadu a pans dupa tati!"
. Clar!
Azi-dimineata s-au sculat mai devreme din proprie initiativa. Cand l-a luat sotul sa-l schimbe, Radu de colo: "ti-am spus, tati, ca nu mai meg a gadinita!". Si au plans un pic... Problema e ca au inceput sa se trezeasca noaptea, foarte scurt, plang un pic (mai ales ea) si adorm imediat la loc. Nu stiu daca e de la stresul cu gradinita sau de la oboseala... Ma poate ajuta cineva cu un sfat? De la gradi ne-au spus ca primele 2 saptamani sunt mai grele... La Cozonaceii care merg deja la gradi cat a durat perioada de adaptare? Cum ati facut sa-i convingeti? Noi le tot explicam dupa ce ii luam de ce trebuie sa mearga la gradinita... deocamdata nu par sa rezoneze... dar se pare ca le place totusi (azi-dimineata, intre suspine, in timp ce-l dezbraca ta-so, Radu a si dat o fuga in usa clasei sa se uite inauntru... e si curios
). Astept sfaturi...
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008