*Cozonacei iubiti de nov-dec2008 (130)*

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Multumesc fetelor!
Pana acum am avut ajutor pe tati care si-a luat mai mult concediu, dar de marti ramanem doar noi 3, sa vedem cumn ne descurcam . laptic, multumesc lui Dumenezeu, am, la fel cum am avut si la Cristi; cu nervii nu mai stau asa bine..dar asta e..cand sunt ff obosita ma irita f tare orice zgomot.. la pranz cam ora se suprapune somnul copiilor si prefer sa nu dorm, doar sa stau in liniste

BraveGirl, Cristi refuza sa vorbeasca, suntem de ceva timp in perioada lui"nu", nu vrea sa repete nimic dupa noi, in schimb zgomote de motoare de animale de tot felul le imita . Abia astept sa vorbeasca sa-mi spuna tot ce-i trece prin cap

Povestea nasterii

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Madutza felicitari pt buburuza!

Fetelor, Edi nu a scapat de muci...cum se poate ca dupa 2 sapt jumate de antibiotic el sa aiba inca muci?

Printre altele, noua 'jucarie' preferat a lui Edi este sulul de hartie igienica. A facut o adevarata pasiune pt ea. O desira in toata casa si alearga pe langa ea, apoi o infasoara inapoi pe sul (il ajut si eu la partea asta).

O duminica frumoasa!

Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Mergi la inceput

La noi a inceput sa ninga de parca acum incepe iarna. Nu mai vreau..vreau sa vina 'plimadala'.

Noi tocmai am tuns carliontii lui Edi. Nu i se mai aseza parul in niciun fel. El e f mandru de noua frezura...se tot mangaie pe cap.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ralukutzza

Malinas uite aici o idee de cadou pentru nasica ta viitoare mamica

http://www.activecenter.ro/Servicii/pachetul-mama-a-bebe-silver.html

ii poti lua un abonament de genul acesta, in timp ce mamica face gimnastica cu antrenorul, bebe face masaj cu un kinetoterapeut...are si curs de parenting inclus, mai multe in functie de abonamentul ales, si parca este valabil 6 luni...

"Invatatura din constrangere nu este facuta sa ramana, dar cea care patrunde in suflet prin dragoste si bunavointa, aceea ramane acolo pentru totdeauna" Sfantul Ioan Gura de Aur

Raluca mami de gargarita Andra-Bianca
DN 26.12.2008

Ralucutza, multumesc mult de idee. este super ideea.M-am scos.

www.motociclism.ro/forum/index.php?showtopic=609325" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns futuremother spune:

LA MULTI ANI MAMICI !!!
SA AVETI O ZI SPECIALA ASA CUM SUNTETI SI VOI !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eliza_cri spune:

neata fetele

ghiocei pentru toate mamicile si fetitele si bunicile
LA MULTI ANI!!!!

madutza-bra felicitari sa iti traiasca minunea sa fiti impliniti toti 4

nici dimitrie nu vorbeste...cica si noi suntem rabdatori ,dar panicosi

ginye ufff mama lor de virusei, sper totusi sa ii treaca lui edi

cam atat pana acum, nimic nou sub soare
va

mami de Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
Dimitrie Gabriel 12.11.2008 si de Antonia Stefania 01.12.2010 minunile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IuliaCospy spune:

La multi ani doamnelor! Sa aveti o zi minunata si o primavara plina cu mult soare, iar puiutii si sotii sa va bucure in fiecare clipa!

Multumesc mult pentru gandurile bune! Nu am mai reusit sa intru zilele astea pt ca Sara a facut varicela si acum e acasa cu bunica-mea. Altfel, in afara de buburuze nu pare sa o deranjeze prea tare si e destul de vioaie. Da' mi-e tare necaz ca avea maine serbare la gradi si invatase si poezia si cantecelele si acum nu va putea merge.

Eu sunt mai ingrijorata, caci nu stiu daca am facut boala in copilarie si dr. m-a speriat rau in legatura cu bb din burtica. la DD sa fie totul in regula si sa nu fac si eu.

Madutza felicitari pentru bebica! Sa fie sanatosi amandoi si sa va bucurati de ei!

Iulia, mami de Sara Andreea si 6+
http://saraandreea.shutterfly.com/36?startIndex=0

Mergi la inceput

La multi ani, mamici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

La multi ani, mamici dragi!

mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

La multi ani, doamnelor!

de David (5 nov. 2008) si Eric (8 oct. 2010)
Made in the Holy Land

Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput