*Cozonacei iubiti de nov-dec2008 (130)*
Raspunsuri - Pagina 10
monicus spune:
Am vazut poze superbe... ce ipostaze frumoase v-a prins fotograful. Am vazut o familie fericita si implinita. Mezinul seamna cu tine mamoico. Si Nazdravana care observ in poze ca nu a stat locului deloc seamana cu tati. A iesit o petrecere pe cinte, unde toata lumea s-a simti f bine.. si ce costumatie ati avut.. de la cel mai mic pana la cel mai mare. Sa va fie de bine crestinarea si sa va bucurati de minuni si sa va aduca multe bucurii si in primul rand sa fie sanatosi. Bravo mamico pentru minuni.
Pupam cozonacica nazdravana.
| Citat: |
| citat din mesajul lui BraveGirl POZE Stau prost cu timpul....pun link cu poze botez si revin https://picasaweb.google.com/corinagheorghe2005/BotezPatrick?authkey=Gv1sRgCM383oqUqcnv3AE&feat=directlink |
manumanu bravo ca acomodarea a fost mai usoara la puiutii tai. Ia-o incetisor.. pentru ca ei este cva noi in programul lor,dusul la gradinita. Noi am luat-o incetisor... cu program scusrt.. si apot dupa aproape o luna si un pic am trecut la program scurt. Stiu ca pentru ei o schimbare de mediu, ma refer la colectivitate .. isi va spune cuvantul prin manifestari in bine. Colectivitatea levaaduce multe satisfactii pe toate planurile, mai ales ca la varsta lor activitatile se copie cu usurinta. Asa ca intelegere si rabdare si veti izbutii orice.
Pupici vorbaretilor si acomodare usoara in continuare.
madutza_bra spune:
manumanu
multumesc! Felicitari pentru acomodarea la gradi. Ai tai mai folosesc pampers? Din toamna vreau sa-l dau si eu pe Cristi ca sa mai creasca si fata. Mi-e frica sa-l dau acum sa nu aduca te miri ce virusei pe acasa. Am mari emotii cu scapatul de pampers la vara.![]()
Bravegirl, sa-ti traisca copilasii. Sunteti o familie f frumoasa. Mi-au placut f mult si pozele de la botez. imi poti da si mie nr de tel al fotografului? 

Povestea nasterii
Mada, mami fericita si implinita de
Cristian Andrei - 29.12.2008 si
Catalina Ioana - 15.02.2011
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
futuremother spune:
manumanu inceputul e promitator, parerea mea. Noi, din noiembrie, si acum il lasam plangand dimineata dar asa cum spui in 1-2 minute se linisteste. Eu ii las strategig hainele si le strang doar dupa ce intra el in grupa ... pana cand termin nu il mai aud. Cat il schimb striga toata familia :' ine mamo (mama mea), ine tati, ine bibi (surioara), nu peaca mami a vici ...iar noaptea, in functie de cat e de obosit, se trezeste f rar si ar plange, dar din lipsa de puteri cred, ingana 'ine mami'. Asa ca suspectezi bine oboseala+ stresul de dimineata ... dar eu consider ca nu e traumatizant. faza e ca eu suspectez ca nu ii ajunge portia de mancare. Spun educatoarele ca 'mananca doamna de ne- ar manca si pe noi, nu avem probleme' dar acasa presteaza serios. Cand ajungem pe la 5 mananca un fel 2 (carne cu garnitura) apoi un iaurt sau rontaie cereale, fructe, biscuiti si la cina masa serioasa+lapte. E destul de mancacios de mic 
Asa ca va doresc bafta in continuare si resurse pentru convingeri/explicatii ...
futuremother spune:
madutza hop si eu, noi mai folosim pampers
si nu se arata ca vom scapa prea repede desi ii pune la gradi pe olite dar le pastreaza o igiena de care eu sunt multumita, cu apa si sapun, fara servetele umede. E sensibil la piele dar cu toate astea nu am avut probleme.
Nu va ganditi ca la noi la gradi sunt toate roze dar totusi predomina binele 
manumanu spune:
Madutza, da, si ai mei mai folosesc pampers. Sunt in "grupa pampers" la gradi, adica au asistenta speciala sub acest aspect si ca obiectiv dezvatarea de pampers.
Future, Monicus, multumesc pentru incurajari. Si eu cred ca nu e traumatizant (desi maica-mea ma bate la cap de 4 zile cu chestia asta, deci e mai traumatizant pentru mine pana la urma
) si ca se vor acomoda, mai ales ca se au unul pe altul.
Am observat si eu ca mananca mai mult dupa-amiaza si seara, dar si ca au cerut chestii pe care nu le voiau de obicei, d. ex. "cacabal" (cascaval). Si cer sa bea apa din "papar" (pahar
).
| Citat: |
| citat din mesajul lui madutza_bra manumanu multumesc! Felicitari pentru acomodarea la gradi. Ai tai mai folosesc pampers? Din toamna vreau sa-l dau si eu pe Cristi ca sa mai creasca si fata. Mi-e frica sa-l dau acum sa nu aduca te miri ce virusei pe acasa. Am mari emotii cu scapatul de pampers la vara.Bravegirl, sa-ti traisca copilasii. Sunteti o familie f frumoasa. Mi-au placut f mult si pozele de la botez. imi poti da si mie nr de tel al fotografului? ![]() ![]() Povestea nasterii Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011Poze --------------------------------------------- Ceea ce nu te doboara , te intareste! |
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
manumanu spune:
Brave, sa va traiasca minunile, sunteti niste frumosi toti
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
futuremother spune:
si noi am dus munca de lamurire cu bunicile pe tema asta, mai ales cu mama mea care a stat cu el de cand am inceput serviciul si pana la cresa dar usor s- au acomodat si ele, sunt f incantate e de evolutia lui
, asa ca tot raul spre bine 
Ramo2007 spune:
Bravegirl, sa-ti traiasca micul crestin!
Noi am fost ieri la Medlife, am mutat-o pe sara acolo la dr de familie si pediatru.Are 11,500 kg
si 90 de cm...e cam slabuta.Luni facem analizele de sange si vedem dc luam ceva suplimente.
Saptamana trecuta a facut analizele pt candidoza si stafilocou si sunt ok,au plecat crocobaurii.Am vb ieri cu dr despre imunizare si a zis sa-i dau First Defense 30 de zile, apoi pauza 10-15 zile si incepem Colostrum cu probiotice.Intre timp, ii dau dimineata sirop de catina cu apa si-l bea cu paiul.
In toamna va merge si Sara la gradi si ma gandesc cu groaza la acel moment.Acasa ne pupam, dragalim, iubim toata ziulica...cred ca o sa plang mai rau ca ea,dar asta este trebuie sa mearga in colectivitate.
BraveGirl spune:
Multumesc pt aprecieri!
Madutza, fotograful il gasesti p eDanielphotography.ro. Revin maine cu PM cu nr de tel.
Manumanu, si eu am trecut prin perioade dificile cu acomodarea la gradi. Chiar am apelat la psiholog sa o monitorizeze, ca ajunsesem sa cred ca o traumatizez. N-a fost vorba de asa ceva, in concluzie mergem in continuare la gradi, chiar dc mai avem si zile cd plange si intreaba intruna d emami. Eu dupa 2 luni de gradi nu prea pot spune ca vad vreo evolutie spectaculoasa la ea, ba chiar are niste deprinderi care nu-mi plac
...in fine, sunt obosita, asa ca ma retrag
==========
Corina
Mami de
Arianna Maria (18.11.2008) si
Patrick Stefan (16.10.2010)
POZE