*Cozonacei iubiti de nov-dec2008 (130)*

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alra spune:

8.15: copiii culcati, curat in sufragerie + spalat pe jos

manumanu, noi cand ajungem cu nicole la cresa vin 2 copii de varsta ei sa o "preia". o iau de manuta si pleaca incantata cu ei.
insa cand mergem la cresa de rezerva (cand a noastra are concediu, deci rar) plange si ea primele cateva minute.

e normal sa fie mai obositi, au activitati mai multe si e galagie mare acolo. culca-i mai devreme si usor usor isi vor reveni.

mult succes tuturor care incep gradinita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Noi din nou cu temp mare, amigdalita acuta si otita medie congestiva bilaterala. Am ajuns cu el aseara la un orl-ist....Noaptea a fost groaznica....

Printre altele, am reusit sa-l inscriu pe Edi la gradinita din cartier. Stiu ca mai e pana in toamna cand incepe, dar am niste emotii cat casa, mai ales cand va citesc si pe voi cu impresii din primele zile de gradi.

Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

je e racita cobza...am ratat prima lectie de echitatie a Ariannei De ieri de cd i-am zis ca merge la caluti, zicea non-stop 'caiiiii'. de dimineata cd s-a trezit, primul lucru: 'caiiii'. n-am avut suflet sa aman ca sa merg si eu s-o vad

==========
Corina
Mami de Arianna Maria (18.11.2008) si Patrick Stefan (16.10.2010)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

BraveGirl, sanatate multa! Deja la echitatie?Nu e prea mica?Am vazut pozele de la botez.Sunt foarte frumoase, iar voi sunteti o familie foarte reusita.

ginye, sanatate multa puiului mic.Ati fost la un ORL-ist sa verificati daca nu cumva are polipi?Ca prea raceste des, fara sa fie in comunitate totusi.

Manumanu, felicitari pt gradinita.Ma bucur ca piticii reactioneaza bine.Avantajul de a fi 2.

Ramo, in afara de faptul ca Sara e mai slabuta ai si alte motive pentru care sa vrei sa-i dai suplimente nutritive? Ca eu parca nu te-as sfatui sa-i dai, daca analizele ies bine si e un copil activ.De ce sa o indopi cu minerale si vitamine?

Noi suntem bine, nu prea mai apuc sa intru si sa scriu.David este acum "soricel", iar tati este Tom. Avem o revista cu Tom si Jerry iar de ieri daca il intrebi cine este spune ca este soricelul,iar dupa tati striga TOOOMMMM. Nu stiu de unde ia venit ideea de identificare cu personajul, nu stiu daca e bine sau nu, dar este haios. I rest este fan Mickey mouse si seara, inainte de culcare, ii punem un episod din Mickey Maus Wunderhause. Vorbeste mult si destul de bine. Nu face la oala si nici nu vrea sa o vada.Daca vreau sa-i dau chilotei sa tavaleste pe jos si cere pampers.Inca sta acasa cu mamaie, dar trebuie sa gasim o solutie cat de curand, fiindca s-a incalzit si mamaie v-a pleca. In rest e bine, manaca, doarme cu program si este foarte activ.Nu am mai avut nici o raceala din decembrie, este drept ca i-am dat vitamina C cu propolis toata iarna aproape si si-a facut efectul.Nu mananca fructe, in continuare.De la enterocolita din octombrie a refuzat categoric fructele pana la sfarsitul lunii ianuarie, inceputul lunii februarie.Acum mananca cate o feliuta de mar pe zi sau de para.Rar cate o gura de banana.din punctul meu de vedere asta inseamna ca refuza fructele, in conditiile in care avem permanent un cos de fructe in casa iar noi mancam foarte multe.Bea, totusi, suc de portocale, dar nici pe asta zilnic.Ieri l-a refuzat pe motiv ca nu e dulce si a cerut sa-i pun "mieie".Dar cand m-a vazut cu borcanul de miere a cerut "Veau in gu'a mieie, nu in suc". Asa ca nu a mai baut sucul de portocale.Si, tot asa, nu mananca mancaruri verzi: spanac, brocoli, patrunejelul din ciorba, etc.Cand mergem in parc merge frumos de manca cat suntem pe strada, dar cum intra in parc o rupe la fuga, dar verifcica mereu sa vada unde suntem, si daca suntem la distanta prea mare se opreste si ne asteapta.ce sa mai, avem baita mareeeeee.

M-am intins cat o zi de post, dar...e sezon.Va pup si sa aveti o zi frumoasa.

www.motociclism.ro/forum/index.php?showtopic=609325" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Malinas, ce frumos povestesti tu de David. Chiar e baiat mare.
Nu-ti imagina ca face cine stie ce la echitatie. Cum ma pun pe picioare o sa mergem amandoua. La varsta asta se imprieteneste cu, calul si o plimba un nene la pas. Se tine tantosa in sa...i-a placut mult, dar, evident, in 20 de min s-a plictisit, si ultimele 10 min din plimbare nu a mai fost asa entuziasmata.
Mie imi plac mult caii si intotdeauna mi-am dorit sa fac echitatie. De curand am luat un grajd si 3 caluti d ejucarie de la Schleich. I-am dat doar cei 3 caluti, si cum i-a vazut s-a bucurat f tare si primul lucru a luat manzul si s-a asezat pe el ...nu conta ca are cativa cm. Asa ca am hotarat sa mearga sa vada calutii l aTancabesti, si dc vrea sa se plimbe. A vrut, asa ca o sa mai incerc, atata timp cat o incanta. Vreau sa petrec timp de calitate cu ea, adica timp care sa fie si pt sufletul meu, ca zau ca mi s-a luat s ama joc cu jucarele, sa coloram, etc. Asa ca o sa incerc mereu sa gasesc activitati care sa ne incante pe amandoua. Deocamdata e mare fan kinetoterapie si masaj....a vazut cum fac eu exercitii si masaj, si cd a inceput si cu ea, a fost in extaz. Sambata a adormit pe masa de masaj ..apoi o sa mergem de 2 ori/sapt la inot si o data pe sapt la echitatie. Asa reusesc sa fac lucruri pt sufletul meu, dar sa si petrec timp cu ea.
A, zilele trecute mi-am amintit de Eva a Mirthei, cum s-a facut ea doamna, ca si Arianna mea si-a dat pe la ochi, pe obraji si la gura cu creioane cerate. Se dadea pe buze de zor si zicea 'uj,uj', adica ruj, ca nu-l zice pe r.

==========
Corina
Mami de Arianna Maria (18.11.2008) si Patrick Stefan (16.10.2010)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

Citat:
citat din mesajul lui BraveGirl

Malinas, ce frumos povestesti tu de David. Chiar e baiat mare.
Nu-ti imagina ca face cine stie ce la echitatie. Cum ma pun pe picioare o sa mergem amandoua. La varsta asta se imprieteneste cu, calul si o plimba un nene la pas. Se tine tantosa in sa...i-a placut mult, dar, evident, in 20 de min s-a plictisit, si ultimele 10 min din plimbare nu a mai fost asa entuziasmata.

BraveGirl, suna interesant cu echitatia dar si partea cu inotul. De la anul sper sa gasim un bazin unde sa mergem si noi. Anul asta...doar la mare o sa ne balacim. Sa stii ca nici David nu-l zice pe R, desi in cateva randuri l-a pronuntat clar si corect, dar probabil ca efortul e mare si a renuntat. Nici pe V nu-l zice in toate cuvintele. De exmplu tatii este Viviu (Liviu), pe el il cheama uneori Daiid, alteori David, numele meu il zice corect.Deci poate sa spuna si L si V, dar nu le pune mereu unde trebuie. Dar, important este ca se fac intelesi.

Aaa. am uitat sa ma laud. A nascut nasa mea vineri.Are o fetita superba.Azi vin acasa. Pana la urma i-am cumparat un set de creme pt burtica de la Mustela si 6 sedinte de masaj.Zilele astea ma duc sa iau ceva pt bebelina, si abia astept sa cumpar hainute mici de fetita :D.

Mergi la inceput

Malinas diseara mergem iar la control ( la orl-ist am fost si vineri) sa vedem ce zice. Eu am fost avertizata, ca sa spun asa, inca din maternitate ca Edi va avea mari probleme cu caile respiratorii si cu urechile (infectii puternice, recidive, greu de tratat) din cauza malformatiei cu care s-a nascut. Cu siguranta are polipi, pt ca el doarme numai cu gura deschisa, ziua respira numai pe gura...rar respira cu gurita inchisa. Numai ca nu putem interveni chirurgical...tot din cauza malformatiei. Tb incercat cu tratamente naturiste si astea necesita timp. O sa vb diseara cu dr...oricum, nu se vede o imbunatatire a starii lui. Singura care a cedat a fost temp, dar are in continuare gatul si nasul f incarcate. Tuseste (rupe din gat), haraie puternic in piept. Probabil vom trece pe antibiotic injectabil.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui malinas
De la anul sper sa gasim un bazin unde sa mergem si noi. Anul asta...doar la mare o sa ne balacim.

Aaa. am uitat sa ma laud. A nascut nasa mea vineri.Are o fetita superba.Azi vin acasa. Pana la urma i-am cumparat un set de creme pt burtica de la Mustela si 6 sedinte de masaj.Zilele astea ma duc sa iau ceva pt bebelina, si abia astept sa cumpar hainute mici de fetita :D.

_
David (10 noiembrie 2008) de Alina.
Poze cu comoara mea

Povestea povestilor

Sa-ti traiasca nasica!

Noi am gasit un bazin de inot unde primesc si copiluti de varsta lui Edi chiar la scoala din spatele blocului. Nu mi-a venit sa cred! Din vara o sa-l ducem si noi. (20 lei sedinta copil +adult - fiind asa mic conditia e sa intre si un parinte cu el in apa, pt incept).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Brave girl, multumesc mult pt info

ginye, insanatosire grabnica piticului.

Maine face si pitica mea 1 luna si parca incepe sa se acumuleze oboseala, cred ca am sa-l mai trimit pe picic cateva zile la mama, sa-mi mai revin un pic. Acasa nu am nici un ajutor, sotul vine tarziu de la serv.

Unde sa caut si eu gradinite de stat ?

pupici

Povestea nasterii

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Malinas, maine facem analizele de sange si a spus dr ca abia cand vede rezultatul ii da sau nu vitamine.
De 5 zile ii dau sirop de catina si vad ca de ieri mananca de rupe.
Bravegirl, chiar vroiam sa te intreb unde mergeti la echitatie ca si eu asa vrea...eu n-am calarit niciodata, dar asta e visul meu, deci la fel ca tine ne-am petrece amandoua timpul intr-un mod placut.Stiam ca e o baza si la Baneasa, o sa-l trimit pe al meu sot sa vada.La inot va merge si Sara din mai 1 data pe saptamana la Medlife.
Fetelor, am fost la o gradinita de stat sa vad ce si cum.Era o educatoare in usa si m-a luat direct ca inscrierile incep in 2 mai si ca trebuie sa aibe 3 ani impliniti cand incepe gradinita, in septembrie...ca trebuie sa faca la WC, nu la olita si ca prioritate au copiii de 3 ani.Eu ii spuneam ca Sara nu mai are pampers de la 1 an jumate si ea zicea ca nu ma crede...am intrebat-o daca vrea s-o dezbrac sa vada ca are chilotei....Apoi ma luase cu mancarea, ca trebuie sa manance singura, sa vorbeasca...mai avea putin si-mi zicea ca trebuie sa si faca socoteli...pai de ce o mai duc la gradinita atunci?In fine...tot acolo vom ajunge prin interventii...mai avem una la 2 strazi de noi dar anul asta nu are grupa mica...oricum nu are decat 3 sali, unde se joaca, acolo papa si acolo dorm...deci nu stiu cand se aerisesc camerele alea.Vom merge la cea de stat din septembrie si daca nu e ok, o ducem la particulara, ne vor ajuta cu bani si parintii mei...si voi merge si eu la servici.

Mergi la inceput