Mai - Iunie 2011- LUPTA, BEBE LUCAS!!! (16)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

mnoh pe mine nu m-ar slabi nici 10 caini mari daca ar fi ai mei. Nu trebuie sa alerg eu dupa ei. Pt mine sunt suficienti maidanezii care ma alearga
bata-i sa-i bata, astia chiar au ceva cu mine!

--------------------------------------------
Marina28+ & ANA SOFIA (05.08.08)
Copil crescut din suc de morcovi--------------------------------------------Mami Marina's blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia82 spune:

Fetelor,la Cora au carucior Peg Perego sistem 3-2-1 la 1499 lei.Promotia e din 8 pana in 21 martie.Poate va intereseaza,avand in vedere pretul.

POZE IRIS
mami Iulia27+ LEIA- NICOLE siIRIS- MARIA (19.12.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta_v spune:

fetelor ,bebele meu are chef de joaca azi cateodata incerc sa-mi imaginez in ce pozitie o sta de-l simt cand colo,cand colo...acum ma loveste in stomac,a venit si tati cu trandafiri
eu am gasit carucioare 3 in 1 pe internet incepand cu ~ 900 lei,mai e si baby expo,dar deocamdata nu as vrea sa ma apuc de cumparaturi...plus ca ratele & analizele ne-au

Viitoare mami de baiat,DPN 24 iunie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luiza77 spune:

La multi ani si o primavara frumoasa fetelor, sa fim sanatase si sa aducem pe lume copii sanatosi si la termen
Le felicit pe fetele care au ajuns la medic si au numai vesti bune.
Si eu am pus 12 kg pana acum, dar nu ma sperii sunt sigura ca pana nasc mai pun cu succes ina 8-10 kg, o sa am timp sa le dau jos...in rest eu nu am cumparat nimic pentru bebe, tati vine de Paste acasa si o sa megem sa cumaparam patut, carut, un dulapior si cadita pentru bebe, celelalte lucruri le voi cumpara pe parcurs......mai avem timp pana la inceputul lunii iunie, eu as naste pe 12 iunie, dar dat fiind ca fac cezariana cred ca am sa nasc pe la inceputul lunii intre 3-7 iunie, pe 17 martie ma duc la ginecolog si am sa vorbesc mai multe cu ea.
Va pupcesc pe toate si le doresc bun venit noilor viitoare mamici.

26+ cu Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_i spune:

La multi ani si de la mine, mamici, viitoare mamici, domnisoare de mamici, bebeluse din burtici!

Ecografiat azi bebe, este bine, avem 1.050 kg la 27 sapt si 2 zile (asa, slabanog, ca mine).
Eu am pus pana acum 4 kg - dr mi-a spus ca trebuie sa pun 10 pana la sfarsitul sarcinii, o sa vedem cum ingrasam porcu' in ajun, in astea 3 luni ramase.
Din ciclul "mari descoperiri" - nu avem cordonul la gat ci pe langa noi, dar ... avem o frumusete de nod de cordon, undeva, pe traseu. Ca din asta nu avusesem pana acum.

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anna_i

La multi ani si de la mine, mamici, viitoare mamici, domnisoare de mamici, bebeluse din burtici!

Ecografiat azi bebe, este bine, avem 1.050 kg la 27 sapt si 2 zile (asa, slabanog, ca mine).
Eu am pus pana acum 4 kg - dr mi-a spus ca trebuie sa pun 10 pana la sfarsitul sarcinii, o sa vedem cum ingrasam porcu' in ajun, in astea 3 luni ramase.
Din ciclul "mari descoperiri" - nu avem cordonul la gat ci pe langa noi, dar ... avem o frumusete de nod de cordon, undeva, pe traseu. Ca din asta nu avusesem pana acum.

27+

ana, dar nu e obligatoriu sa pui alea 10 kg....adica nu trebuie sa te chinui sa indopi ca sa te ingrasi...

Marina28+ & ANA SOFIA (05.08.08)
Copil crescut din suc de morcovi--------------------------------------------Mami Marina's blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta_v spune:

buna dimineta burtici
anna_i ,te inteleg,eu vineri dimineta am luat rezultatul a amniocenteza,amanuntat pe toti ca e bine,iarara ,la morfologie fe tala:col 2,8 cm,placenta grad 3,lichid amniotic in cantitate mica pana luni cand am ajuns la dr am innebunit ,mai ales ca daca citesti pe net lesini,iar luni dr a zis "mda,lichidul nu e asa putin,pentru placenta nu exista tratament propriu zis...monitorizam",de col n-a mai zis nimic...aaa si "doamna,nu va stresati ca il afectati pe bebe " asa ca m-am dus si eu ,mi-am luat un Acatist am Maicii Domnului,si m-am lasat in voia LUI...dupa 2 saptamani mi-a zis ca lacunele din placenta se retrag...eu sunt pentru monitorizarea sarcinii,dar uneori doctorii sunt neputinciosi,iar stresul dauneaza mult lui bebe,asa ca atentie...
ah,si mi se pare o greutate OK la 27 de saptamani,nu e in grafic?
maine am si eu ecografie,normal ca ma gandesc la iar imi zice dr,atentie la stresss

Viitoare mami de baiat,DPN 24 iunie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_i spune:

neata burtici de mamici!

Violeta, si eu amtrecut (si) prin amniocenteza, deci stiu cum e. Eu nu prea ma stresez, recunosc, sunt optimista (sau putin inconstienta). Stiu ca bebe va fi bine, asa cum si-a rezolvat problema spatiului mic- o sa treaca si de nodul asta. I-am spus ca il face mama mariner, daca face noduri din astea, apoi presedinte de tara, ca are "stofa", se pare.

La mine placenta am vazut ca a ramas la gradul 0. Greutatea lui bebe corespunde la 27 seaptamani, eu am avut ieri 27sapt+2 zile, dar toate masuratorile aratau ca-i mai dezvoltat cu 1-2 saptamani. Ma rog, nu conteaza, are vreme sa se ingrase, nu asta-i baiul.

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda15 spune:

Neatza,burtici si La multi ani pentru ziua de ieri!!!

N-am intrat de cateva zile ca am fost tot plecati hai hui, dar ma bucur sa vad ca ne inmultim.
Un pentru bebe Lucas,ne rugam sa fie bine!!
Noi am fost la control vineri, bebe a ramas un grasun de 1.4kg la 28sapt si 2 zile, doctorul mi-a spus ca durerile de burta avute ar putea sa fi fost de la faptul ca bebe s-a intors, acum fiind cu capul in jos. Adevarul e ca nici nu m-a mai durut burta de atunci asa ca inclin sa cred ca asta o fi fost.
Eu am pus pana acum 7 kg pe mine,de fapt pe burta,ca in rest nu prea se observa schimbari, doar burta e uriasa pentru mine care am 1.5m
De o saptmana ma injectez intr-o veselie cu anticoagulant, am ajuns experta in injectat, singura vanataie e de la cea facuta de medic
De cumparaturi ne apucam spre sfarsitul lunii, dar deja am hotarat ce patut sa luam, ne-au placut cele transformer de la bebe design, mai trebuie sa vedem de carut si landou.Hainute deja am inceput sa primim, body-uri, babetele,etc, asa ca mai astept cu hainutele pana fac inventarul sa vedem ce mai avem nevoie. Pompa de san o sa primesc de asemenea, e cea de la Avent,si am inteles ca e super.

Va pup!!

29+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luiza77 spune:

Buna ziua fetelor.....Ce mai faceti?
Eu astept sa vina primavara, au anuntat la vreme ca de maine se incalzeste si sambata vom avea chiar 17 grade...da Doamne ca tare m-am saturat de stat in casa.
Va d ca ati inceput cumparaturile pentru bebe, si eu abia astept sa vina sotul acasa luna viitoare sa ne apucam si noi de cumparat.
Va pup pe toate si o zi minunata va doresc.

26+ cu Matei

Mergi la inceput