Mai - Iunie 2011- LUPTA, BEBE LUCAS!!! (16)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns floretronela spune:

Buna fetele!
Ce faceti? Cum v-ati chefuit de 8 martie?
Noi maine avem intalnire cu nenea doctorul, sa vedem ce zice. Fetelor voi cum stati cu somnul? Ca eu dorm din ce in ce mai rau si mai putin. Amortesc repede si trebuie sa ma intorc des.. nu spun ce chin e toata manevra de intoarcere.
Si ca tot ati vorbit de cumparaturi.. eu am un pitic pe creier cu cadita.. voi de care ati luat? Simpla sau cu suport de bebe? Ptr ca sincer aia cu suport de bebe mi se pare incomoda dar cum nu am pe cine sa intreb...

Carmen 31+Serban Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_i spune:

ooo... si la mine e tare greu cu somnul. Pe langa faptul ca trebuie sa ma intorc des, pe dreapta e o problema pt ca acolo e bebe, pe spate nu e tocmai bine pentru ca imi apare sindrom de vena cava, si imi scade tensiunea brusc. Asa ca ramane partea stanga, dar amortesc intr-un hal... dupa 10 min abia ma mai pot intoarce. Si la mine manevra de intoarcere e dificila rau, ca ma dor salele si oasele bazinului.

Nu mai spun cat de des ma trezesc pt ca am cosmaruri. Pot sa ma fac scriitor de scenarii pt filme de groaza.

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvy1981 spune:

buna fetelor
pt fetele noi bine ati venit si sarcina usoara ,bebei sanatosi.
nu prea sunt in aplele mele de ceva timp sunt cam deprimata si stresata ma doare burta din ce in ce mai tare bazinul nu mai zic dar asta este sper sa treaca mai repede timpul.
ma indop si eu cu no spa .
pupici si aveti grija

25cu bebe lily

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta_v spune:

si eu am probleme cu somnul. in primele trei luni de sarcina nu dormeam mai deloc,apoi super,acum dorm cam 4 ore,adorm greu si ma trezesc pe la 4 sa merg la toaleta si se trezeste si bebe ,si daca mai ma ia somnul dupa am cosmaruri,dar de obicei dau drumul la tv ...si astept dimineata.cred ca si din lipsa de activitate,nu pot nici ziua sa dorm,plus ca beau 4 litri de apa pe zi asa ca am abonament la vc
noaptea ma dor soldurile cand dorm pe o parte,iar daca ma trezesc pe spate simt burtica intarita...

Viitoare mami de baiat,DPN 24 iunie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_i spune:

Si eu tot 4 litri apa/zi, mi-e o sete teribila, zizi ca s-a terminat apa de pe pamantul asta. Dormal ca fac si eu poteca spre o anumita incapere.

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta_v spune:

anna,mie mi s-a recomandat de dr din cauza placentei si a lichidului amniotic,cateodata cand mananc mai sarat mai merge,dar cateodata

Viitoare mami de baiat,DPN 24 iunie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_mdm spune:

Buna burticute frumoase!
Ieri chiar de ziua mamei :)) am fost tare supi si am plans din diverse motive. Azi am primit cadouri pentru printesuca si m-am inveselit. Incep sa curga cadourile si deja ma gandesc unde sa le depozitez, sunt nevoita sa ii iau un dulap aparte, desi cu banii stau f prost ca tot am fost in concediu de la 11 sapt. sunt bucuroasa ca am reusit sa strang banii pentru nastere macar, de restul nu stiu de unde voi mai face rost, dar noi sa fim sanatoase!
Multi pupici! si sorry ca intru greu pe aici , dar stiti cum e, mai greu pt mn! mi-e mai usor pe facebook sa mai trag cate un ochi si sa trimit de pe tel si cateodata cand ma simt bine si de la calculator!

...asteptand o minune in viata mea!
32w
Daria-Maria

Mergi la inceput

fetelor
am fost sa-mi iau rezultatele de la analiza anticorpilor pt varicela
mi-am facut tot la sante renumitul lab de analize (sincer nu as mai merge deloc sa-mi fac analize la ei pt ca nu sunt parolisti cu rezultatele ,dar era singurul lab care facea respectiva analiza asa ca am fost nevoita).rezultatele nu sunt gata desi pe lista lor de preturi este specificat nr de zile pt aducerea rezultatelor de la Bucuresti . nr de zile era 7 si acum colac peste pupaza a devenit 14 nu ma incalzeste cu nimic mi-au luat si baniii si nu imi mai sunt utile nici rezultatele peste inca o saptamana .stau si ma gandesc daca se merita sa ma duc cu protectia consumatorului si cu alte organe ce control sincer este a doua oara cand se intampla asa sunt satula .
a inceput sa ma manance pilelea si altele nu mai am chef de nimic si sper sa nu fac varicelea.
pupici

25cu bebe lily

Mergi la inceput

buna fetelor din nou
am primit un tel de la sante in leg cu rezultatele nu sunt gata in intregime dar partial sunt bune cica am fost imunizata da da ii iert si a doua oara nu este rezultaltul oficial dar ma rog
pupici sper sa ma pot calma

25cu bebe lily

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui floretronela

Buna fetele!
Ce faceti? Cum v-ati chefuit de 8 martie?
Noi maine avem intalnire cu nenea doctorul, sa vedem ce zice. Fetelor voi cum stati cu somnul? Ca eu dorm din ce in ce mai rau si mai putin. Amortesc repede si trebuie sa ma intorc des.. nu spun ce chin e toata manevra de intoarcere.
Si ca tot ati vorbit de cumparaturi.. eu am un pitic pe creier cu cadita.. voi de care ati luat? Simpla sau cu suport de bebe? Ptr ca sincer aia cu suport de bebe mi se pare incomoda dar cum nu am pe cine sa intreb...

Carmen 31+Serban Mihai

OFF...m-am trezit la 4 dimineata si m-am uitat pe pereti pana pe la 8 cand am reusit sa adorm.Si scenariul asta vad ca se repeta destul de des.

Cu cadita,eu nu stiu de care am luat,ca n-a adus-o inca sotul acasa,dar din poze parea simpla.Noi am avut cadita anatomica cu suport bebe incorporat,dar mi-a fost foarte greu sa spal fata pe cap.In rest e ok,ca bebe sta comod,dar cu spalatul pe cap a fost chiar un chin.Cel mai bine e sa iei cadita simpla si eventual separat un suport de bebe.

POZE IRIS
mami Iulia27+ LEIA- NICOLE siIRIS- MARIA (19.12.2007)

Mergi la inceput