Mai - Iunie 2011- LUPTA, BEBE LUCAS!!! (16)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns violeta_v spune:

scuze pentru scrisul ,din cauza pozitiei din pat!n-am gasit buton de edit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreealydia spune:

LA MULTI ANI, DOAMNELOR!
sper sa-mi permiteti sa ma alatur si eu discutiilor voastre, care e bine sa ai cu cine impartasi tot felul de stari specifice sarcinii!
sunt o mamicuta de 30 de ani, am o minune de fetita de 2,8 ani, pe nume ema-stefania, iar acum sunt insarcinata in 23 s 1 zi, aratandu-se in toata splendoare lui de baietel, inca de la 12 s.
sunt putin speriata... daca prima sarcina a fost lipsita de orice fel de griji, am nascut natural, repede (1 ora si 15 min de la prima la ultima durere) si avem parte de cel mai cuminte, destept, frumos etc. copil :), acum am cam inceput cu stangul si ma obisnuiesc cu greu, mai ales cu gandul, ca am o sarcina cu risc.
sunt posesoare de uter fibromatos, care a incercat de la inceput sa scape de sarcina, contractandu-se ingrozitor de la inceput. am avut 3 dezlipiri de sac gestational si una de placenta, Slava Domnului!!! ca am ajuns la timp la medici si au fost doar partiale, iar acum am colul intredeschis.
in ciuda recomandarile medicului de a sta acasa mai de demult, m-am incapatanat sa merg in continuare la serviciu, crezand ca daca iau tratament, nu ridic, nu car, nu fac sex, ma odihnesc maxim cand vin de la munca, va fi ok. de saptamana trecuta mi-a interzis cu desavarsire, asa ca incerc sa ma obisnuiesc cu noua pozitie de baza: lata in pat. evident ca ma sperie fiecare contractie, durere, intepatura... si am asa o labilitate emotionala, de ma sperie si pe mine uneori. de sot, nu mai vorbesc cate trebuie sa indure, saracul. dupa ce ca le face pe toate in casa, spala copila, o anima permanent, o culca, o duce/ o ia de la gradi, a fost si pe post de mamica la serbarea de 8 martie, il mai crizez si eu cu starile mele de panica. mi-e si mila de el! sper sa reziste, caci altfel...
nu-mi doresc decat sa pot duce sarcina cat mai mult si sa fie bine bebe!
sanatate va doresc, sa va fie usor cu burticile si sa radiati de bucurie si fericire, mai ales astazi!
va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Inna_33 spune:

La multi ani, fetelor!

Lumi, sa-ti traiasca fetita, sa fie sanatoasa si sa-ti aduca numai bucurii!
Somleac, chiar ca te poti declara cea mai fericita mama din lume! Frumoasa surpriza ti-au facut piticii tai!!!Bravo lor!

Lucille si Violeta, bine ati venit! Lucille cate probleme ai avut de-a lungul sarcinii...intr-adevar...se solicita o monitorizare f atenta!Ai facut si echografia 4D?

Si noi facem cinste cu o prajitura virtuala! Azi am implinit 32 de sapt si ne ducem la dr sa vedem cum stam! Eu am pus cam 14 kg in plus pana acum!

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_hubby spune:

LA MULTI ANI, FETELE CUCUIETELE!!!!!!
va doresc sanatate si sa ajungem cu toate cu bine la termen, sa ne strangem cu drag in brate copilasii sanatosi si miscaciosi! va multumesc tuturor ptr sustinere si sprijin si ii multumesc lui Dumnezeu ca existati.
somleac, m-ai facut sa plang. chiar ca esti o mamica supernorocoasa. sa iti traiasca copilasii si sa creasca sanatosi.acum m-am emotionat, nu ma mai pot opri din plans gandindu-ma ca o sa fiu mamica
violeta, bine ai venit! imi pare rau ca ai trecut prin atatea incercari, incearca sa stai cat mai cuminte in pat si totul va fi bine. mai scrie-ne

28+ ALESSIA MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta_v spune:

fetelor ,vroiam sa mai adaug ceva,ma rog pentru pretty si bebelusul ei de cand am citit,sa-i ajute Dumnezeu,si

Somleac,esti de admirat intotdeauna mi-am imaginat casa cu multi copii,chiar glumesc cu sotul meu cand ne intreaba cineva ce nume ii punem lui bb spumem "bebelusul 1"

violeta ,24 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Violeta bine ai venit.Sati cuminte in pat si lasa timpul sa treaca in favoarea voastra.

Waw Ina felicitari pentru 32 saptamani. Probabil vei naste inaintea mea daca nu fac cumva si eu cezariana.

Citat:
Lumysti "De ce are mama ta burta asa mare?" Si ea le-a raspuns f mandra, ca acolo in burtica e fratiorul ei!

Ce frumos a raspuns draga de ea.

Dia multumesc de aprecieri. O sa vezi ca de acum inainte vor fi tot mai emotionante sarbatorile de genul asta.

Felicitari si restul fetelor care sunt mai mari cu o saptamana Valentina, Floretronela. Scuze daca am scapat pe cineva.

Silvy si pe mine ma gadila bebelina cand statea transversal. Acum ca s-a mutat cu capul in jos da mai cu nadejde.

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia82 spune:

LA MULTI ANI,DRAGI MAMICI !!!,sa aveti parte de o primavara minunata,de sarcini usoare si bebelusi sanatosi si frumosi nascuti la termen

Somleac ce frumoasa surpriza ti-au facut copilasii,m-am emotionat si eu...in astfel de momente cred ca realizam cel mai bine adevaratele daruri ale vietii.PS:astept poze cu cercelusii,banuiesc ca sunt din aia cu surub special.

Lucille vad ca ai aceeasi "soarta" ca si mine...stat la pat cat incape,iar sotul face papa,curat,spala copilu...E greu,dar eu m-am obisnuit deja,desi mai ies duminica pana la mall,ca nu rezist fara magazine .Iar cumparaturile pt bebe le fac de pe net in cea mai mare parte,in primul rand ca sunt mai ieftine si in al doilea rand nu-mi permit sa bat magazinele pe jos.

Violeta bine ai venit!Imi pare rau pt problemele pe care le-ai avut,dar cu o monitorizare atenta si odihna sunt sigura ca totul va fi bine.

Si acum sa va zic vestea buna:tocmai am venit de la eco si pe langa ca bebica e bine,colul meu s-a mai inchis.De la 31 mm cat avea la 20-21 de saptamani,acum e de 41 mm si foarte inchis.Mi-a facut control pe masa si e ok,mi-a dat unda verde la mers in Ungaria weekend-ul asta.

Vreau sa va intreb ceva,ca eu n-am gasit si nici n-am apucat sa intreb la dr,ca deja iesisem din cabinet cand am luat fisa de examinare: ce inseamna DTT? Dupa toate masuratorile bebe e la 28 de saptamani,dar dupa DTT e la 26...

POZE IRIS
mami Iulia27+ LEIA- NICOLE siIRIS- MARIA (19.12.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucillegrl spune:

Somleac cred ca esti cea mai fericita in fiecare dimineata cand te trezesti si iti vezi copilasii cum cresc, cred ca e cel mai frumos sentiment.
Inna am facut 4d la 20 de sapt, dar oricum doc mea imi face de fiecare data 3d, dar vreau sa ma ifac o data 4d la 28 de sapt daca o sa mai am bani :D ca am facut ecografii cam la 2 saptamani si sunt cam scumpicele putin. felicitari pt cele 32 de sapt.
Violeta stai linistita in pat si eu zic ca totul o sa fie bine.
Pt. Iulia DTT - diametrul transvers toracic (DTT). mie niciodata nu mi-au dat valorile exacte, adica sa aiba aceleasi valori toate, mereu a fost o diferenta de cateva zile mai multe sau mai putine. dar oricum nu cred ca ecografele sunt chiar atat de performante. Eu am fost la un eco si la respectiva doctora i-a aratat niste valori iar peste o zi am fost la alta doctora si i-a aratat cu totul alte valori. E bine sa aiba cineva grija de toate cele dar parca acum e prea de tot, mai vreau si eu sa fac cate ceva ca innebunesc. eu cu masina nu prea merg ca sunt drumurile cum sunt si deabia stau pe scaun cu burtica contractata.
Eu sunt cea mai fericita cand mai trece o saptamana si vad cum creste micutul meu. Dar nu mai e mult si o sa facem cunostinta cu ei . Trebuie sa avem o gandire pozitiva si sa ne rugam cat mai mult.

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daii spune:

La multi ani, dragi burtici! Sa avem toate o primavara frumoasa, sa fim sanatoase, sa nastem bebelusii la termen si sa fie toti sanatosi!
Eu am primit cel mai frumos cadou azi de la bebelusul meu iubit: impreuna, am castigat concursul "Cea mai frumoasa burtica" organizat de Baby Expo! Sunt foarte bucuroasa pentru cadoul primit!
Si pentru ca n-am mai apucat sa scriu demult, am sa ma intind ca o zi lunga de post
Vineri am fost la un eco, asa de control, vroiam sa ma asigur ca bebe e bine desi aveam dureri si contractii (intre timp au disparut). Si bebe ne-a facut foarte fericiti: la 26s 1d avea 900 g, sta cu caputul in jos si cu piciorusele in sus, ma loveste cu coatele in burtica! Iar atunci cand l-am vazut isi bagase degetelele, apoi toata manuta in gura de foame . Dna dr. a zis ca e foarte bine dezvoltat si ca nu trebuie sa ne facem probleme! Joi facem 27 de saptamani si in continuare ne petrecem 80% din timp in pat!
Iulia82, felicitari pentru vestile bune! Nu stiu ce inseamna DTT, poate te ajuta fetele.
Violeta, bine ai venit, ma bucur ca ne inmultim! Ai grija de tine si bebe, si sa stii ca suntem aici pentru a te ajuta cu un sfat, orice!
Lumysti, sa-ti traiasca fetita, cred ca este o dulce, si se pare ca e foarte incantata de fratiorul ei!
Valentina, te pup cu drag, stai cumintica in pat si bebe o sa fie bine!
Ingrid, ma gandesc la tine si la Lucas, abia astept vesti, sa dea Dumnezeu sa fiti mai bine!
Scuze, daca am uitat pe cineva, va pup pe toate cu drag!

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adria42 spune:

LA MULTI ANI la toate burticile, viitoare mamici fericite!
Sa fim sanatoase si sa ne srtangem in brate cu bucurie bebelusii!

23+ cu

Mergi la inceput