Mai - Iunie 2011- LUPTA, BEBE LUCAS!!! (16)
Raspunsuri - Pagina 16
lucillegrl spune:
felicitari somleac si floretronela pt inca o saptamana adaugata.si de asemenea somleac felicitari si pentru ceilalti copilasi. deabia astept si eu sa treaca timpul mai repede sa ajung si eu la peste 32 de saptamani ca sa fie bb mai mare. eu inca nu am cumparat nimic pentru bb, am zis ca o sa cumpar dupa ce nasc ... dar stau pe net si caut toata ziua chestii, ca in Rm.valcea de unde sunt nu prea gasesti lucruri intesante de bebici si oricum nu as avea cum sa umblu prin magazine.
floretronela mi-a placut remarca ta cu cainele :)). si eu am luat cam 8kg pana acum dar ce mai conteaza sa fie bebeii sanatosi si sa se nasca la termen ca noi avem timp sa slabim.
26+
Valentina_D spune:
As zice sa nu va plangeti tare
, eu am luat 12-13 kg pana acum, deci cati caini ar trebui sa imi cumpar dupa ce nasc?![]()
![]()
Azi e ziua noastra, La multi ani dragelor
, sa fim sanatoase si bebeii la fel, sa ne bucuram de o primavara...calda si bogata, cea mai bogata din viata noastra
Azi schimbam cu mandrie semnatura, suntem flacai mari si misaciosi

30+ 
my baby
MTHFR C677T heterozigot, 3 sarcini oprite din evolutie la 5s, 6s si 7s
floretronela spune:
LA MULTI ANI DOAMNELOR!
Azi va facem cinste cu un suc, o prajitura virtual! Am implinit 31 saptamani!
Valentina esti mic pui pe langa mine.. am luat 20kg pana acum asa ca.. tu eventual sa iti iei un caine mic dar la mine sigur trebuie unul de talie mare si plin de energie ![]()
![]()
Carmen
31+Serban Mihai 
dianamaria spune:
La multi ani si sarcini usoare in continuare!
Eu sunt pregatita
... Am doi caini!![]()
Diana, mami de Tibi (07.07.1997) si ...
25+ cu 
Marina_1609 spune:
La multi ani mamicilor! sa fiti sanatoase si sa duceti sarcinile pana la termen!
care-i faza cu cainele si kg ca nu fac legatura?
--------------------------------------------
Marina
28+
&
ANA SOFIA (05.08.08)
--------------------------------------------
Copil crescut din suc de morcovi--------------------------------------------Mami Marina's blog
lucillegrl spune:
La multi ani doamnelor, cat mai multe vesti bune despre bebei, flori si cadouri daca se poate, sa ne mai invioreze putin :).
Marina in legatura cu cainii, ne trebuie dupa ce nastem ca sa avem dupa ce alerga sa dam kg jos :).
26+
Somleac spune:
La multi ani burticoasele!!!!Sa fiti iubite si sa aduceti pe lume bebei sanatosi.
Imi pare rau de Dudu, sa-i dea Dumnezeu putere sa treaca peste aceasta nefericire.
Si eu am batut 15 kg. Ar trebui sa ma controlez cu mancarea, dar cum sunt intr-o alergatura continua e cam greu.
Pe mine m-au trezit de dimineata copii cantand "la multi ani" , Alex si Matia aveau in mana cate o felicitare, Victor o fotografie cu toti 4, iar Daria o inima maaare rosie. A fost foarte impresionant.
Cred ca sunt cea mai fericita femeie din lume.
Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008
silvy1981 spune:
la multi ani fetelor si sarcina usoara, bebei cat mai sanatosi

fetelor bubulina mea si-a reluat pozitia initiala piciorusele pe vezica si capusorul sub coasta(rad de fiecare data cand incepe sa se joace cu manutele pe langa ficatii mei). am senzatia ca imi scartie oasele pelvisului va rog sa ma credeti.
pot scoate dupa nastere pisicile afara in loc de caini si sa ma alerge![]()
![]()
![]()
lumi la multi ani pt fetita sa fie sanatoasa si sa ai un bebe la fel de sanatos. pupici
lupta bebe lucas
25cu bebe lily
lumysti spune:
La multi ani, burtici! O primavara superba, multa fericire si sanatate!
Va multumesc pt urarile de ziua fetitei mele!
I-am tinut ziua la gradi, unde a venit Alba-ca-zapada si un Clovn sa-i distreze. A fost f frumos. La un moment dat, cativa copii o intrebau pe Alessia : "De ce are mama ta burta asa mare?"
Si ea le-a raspuns f mandra, ca acolo in burtica e fratiorul ei!![]()
25+
si mami de
Alessia-Maria
violeta_v spune:
Buna mamicilor,si la multi ani!
ma primiti si pe mine in grupul vostru?!sunt viitoare mamica de iunie,si am gasit acest forum intr-un moment greu al sarcinii(inainte sa fac o amniocenteza),acum am indrznit sa ma inregistrez si eu,mai ales ca sunt in medical si am timp de "vorba".Imi place mult cum va sustineti pe acest forum,si am gasit multe informatii utile
Eu sunt mami de baietel
desi imi doream fetita(data viitoare
),am 25 ani locuiesc langa Bucuresti,si voi naste la spitalul judetean Ilfov(dr. Dragu Roxana).
La mine triplul test a iesit prost si am fost sfatuia sa fac o amniocenteza,din ferici re a iesit bine,apoi la morfologia fetala mi s-a pus diagnostic de "placenta grad 3 cu numeroase la cune vasculare "
dupa 15 zile de la morfologie ,dr mea a spus ca lacunele sunt in curs de retragere,se mai vedeau cicatricele...acum stau acasa ,fara efort fizic,beau muuuulta apa si ma rog sa rezist cat mai mult-din cauza placentei e probabil sa nasc prematur...
bebe se misca iar tati il iubim mult,abia astept sa vad cat a crescut,din cauza placentei exista riscul sa nu fie bine hranit...
am scris cam mult,dar am vrut sa ma prezint cum se cuvine ![]()
mami de baietel
24+