Mai - Iunie 2011- LUPTA, BEBE LUCAS!!! (16)
Raspunsuri - Pagina 15
lumysti spune:
Eu sunt foarte fericita ca azi fetita mea a implinit 5 anisori!
M-am emotionat tare cand am rememorat momentele din ziua cand am adus-o pe lume....
25+
si mami de
Alessia-Maria
floretronela spune:
Lumi sa iti traiasca printesa, sa fie sanatoasa si norocoasa! 

fetelor sa nu va mai aud ca va plangeti de kilograme.. cred ca sunt cea mai balena.. e drept ca inainte de a ramane eram manechin infometat dar parca nici asa. Cel mai mult am pus la picioare si fund
.. ma consolez cu ideea ca o sa fie cald cand vine piticul si o sa il scot la plimbare.. la nevoie imi cumpar si un caine care sa ma alerge![]()
Carmen
31+Serban Mihai 
iulia82 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lumysti Eu sunt foarte fericita ca azi fetita mea a implinit 5 anisori! M-am emotionat tare cand am rememorat momentele din ziua cand am adus-o pe lume....![]() 25+ si mami de Alessia-Maria |
LA MULTI ANI,ALESSIEI!!! SA FIE FERICITA,SANATOASA SI SA VA ADUCA NUMAI BUCURII
POZE IRIS
mami Iulia
27+
LEIA- NICOLE si
IRIS- MARIA (19.12.2007)
floretronela spune:
Lucille ai incercat sa iei un nospa forte ptr burtica? SI eu simt presiune jos si e tare dar se mai relaxaza cu nospa. Incerc sa nu fac abuz de el dar daca trebuie asta e il iau. O sa fie bine! Ai sa vezi. Mai ai putintica rabdare si ajungi si la medic. Inceraca sa mananci cat mai usor ca sa nu te baloneze, lichide multe ptr ca relaxeaza si evita acidul.. gen apa minerala, sucuri.
O sa fie bine!
Carmen
31+Serban Mihai 
iulia82 spune:
Lucille imi pare rau ca ai trecut prin atatea.Cel mai bine ar fi,parerea mea,sa-i explici medicului ceea ce ti se intampla.Poate ai nevoie de mai multa odihna sau un alt tratament..
Si scrie mai des pe aici ![]()
POZE IRIS
mami Iulia
27+
LEIA- NICOLE si
IRIS- MARIA (19.12.2007)
lucillegrl spune:
stau in pat de la craciun, ma ridic doar cand stau la calculator, cand mananc sau mai fac cate ceva prin casa , nu ies la plimbare decat atunci cand merg la control si ce mai ies prin curte sa iau aer, de mancare face sotul, curatenie face sotul .. de fapt el face totul eu nu fac altceva decat sa stau. incerc sa nu mai iau nospa ca deja am luat cam multe pastile. ma duc la doctor mereu am fost si de 2 ori pe sapt, acum sa vad ce mai zice miercuri. si bb e cu capul in jos, se pare ca asa ii place lui sa stea (este baietel) :). ma gandesc ca durerile pot sa mai fie si de la rinichi, pt ca am niste nisip si pietricele care am uitat sa le mentionez ca sunt prea multe deja.
26+
dianamaria spune:
lumisty - La multi ani, sa-ti traiasca printesa si sarcina usoara in continuare!
lucillegrl - multa sanatate si tie si curaj ca totul va fi bine!
Si eu am luat multe kg, dar nici ca ma intereseaza! Am timp sa slabesc.
Diana, mami de Tibi (07.07.1997) si ...
25+ cu 
Somleac spune:
I-am luat cercei bebelinei. Am fost cu Daria si am luat ce i-a placut ei, adica "fetite". O sa incerc sa fac o poza sa -i vedeti ca pe net n-am gasit nimic sa semene. Sper ca sunt ok pentru ca sunt de firma specializata in bijuterii pentru copii.
Lumisty sa-ti traiasca Alessia Maria si sa-l primiti cu drag pe bebic.
Lucillegrl, waw cate probleme ai avut. Mai e putin si scapi. Intra mai des si intretine-te cu noi.
Anna I in afara de multa putere ca sa poti suporta durerile nu stiu ce sa-ti doresc. Stiu ce inseamna ca si eu am avut dureri groaznice de bazin pana saptamana trecuta.
Am uitat sa va spun ca am implinit vineri 32 de saptamani. Teoretic de acum bebele daca se naste va supravietui fara probleme.
De Dudu ce mai stiti?
Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008
dia_hubby spune:
lumysti, 
sa iti traiasca fetita, sa fie sanatoasa si sa te bucuri la fel de mult si de nasterea bebelui din burtica!!!!!! te pupacesc dulce

lucille, imi pare rau ca ai trecut prin atatea. rezista, ca nu mai e asa mult. eu cand am dureri sau intepaturi iau no-spa si scobutil si imi trece. si eu ma balonez tare si am crampe, orice as manca si burtica e destul de tare. tine-ne la curent cu ce ti-a zis doctorul
floretronela, felicitari ptr update si la cat mai multe saptamani
somleac, felicitari si tie ptr schimbarea semnaturii. cred ca o sa fii printre primele la care vom face galerie. sa ne trimiti poza cu cercelusii sa ii vedem si noi, cred ca sunt asa frumosi. de dudu ne-a zis acum vreo 2 saptamani irina pe facebook ca a nascut, dar din nefericire fetita nu a supravietuit. mai multe nu stiu. sper ca va mai intra cand si daca va fi pregatita.
noi azi i-am luat cadita la fetita! mai avem multe de cumparat, dar le luam pe rand.
27+
ALESSIA MARIA