Mai - Iunie 2011- LUPTA, BEBE LUCAS!!! (16)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmenpit77 spune:

Buna fetelor
Si eu va citesc de ceva vreme dar nu am mai scris de mult pe forum.
Poate este acum un inceput.
Voiam sa trimit toate gandurile mele bune pt bebe Lucas si pt mamica lui. Sa-i ajute bDumnezeu.
Eu am DPN pe 4 iunie si o sa am o fetita. Este a 2 nastere prima toto fetita se numeste Alyssa si este nascuta pe 02.04.2006
Merg la contr la Filantropia mai este cineva dintre gravidute care merge acolo?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floretronela spune:

Buna fetelor!
Carmen bine ai venit! Sarcina usoara pana la capat si bebelina sanatoasa tun.
Eu citesc mai mult pe FB dar promit ca o sa incerc sa intru ma ides si aici.
Maine schimbam semnatura si joi mergem la nenea dr.

Carmen 30+Serban Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Carmen bine ai venit. Sarcina usoara si o bebelina sanatoasa.

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Inna_33 spune:

Multumesc pt incurajare, Somleac! Recent a patit-o o prietena! A fost programata la cezariana, dar bebelusa a venit mai devreme. Dr. ei era plecat in vacanta!De aceea sper sa ne tinem de cuvant!
Mie imi plac cercelusii buburuze. Am vazut la o fetita si erau atat de dragalasi!!!!

Valentina, pana la urma cum ramane cu cezariana? Ca eu nu am inteles!

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia82 spune:

Buna fetelor.Sa avem o saptamana frumoasa,fara probleme.

Pretty,Dumnezeu are grija de voi.Se vor rezolva toate problemele incetul cu incetul,dar important e sa ai incredere

Somleac,imi pare rau ca ai racit;aerosolii sunt de ajutor intr-adevar.Cu cercelusii ,parerea mea e ca trebuie sa fi atenta la 2 chestii:sa nu se deschida usor(adica sa-ti fie chiar si tie greu sa-i deschizi)pt ca risti sa-i scoata mai incolo din ureche si eventual sa-i inghita sau sa-i piarda;iar forma lor sa fie de asa natura incat sa nu se agate cu urechiusa in haine,lenjerie de pat,prosoape etc.Eu as cauta,pt inceput un model cat mai simplu.(vb din experienta,pt ca Iris are 7 perechi de cercei si doar 1 o poate purta )

Silvy felicitari pt ambitia de-a tine dieta.Eu nu reusesc sa ma abtin de la nimic...mananc de parca ar fi sfarsitul lumii

Carmen sa ai o sarcina usoara si bebelusa sanatoasa.Sa intri mai des pe aici.

Maine merg la eco si sper sa primesc vesti bune,asa...de Ziua Mamei

POZE IRIS
mami Iulia27+ LEIA- NICOLE siIRIS- MARIA (19.12.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Valentina_D spune:

Inna, pana la urma, indiferent de pozitia in care este bebe eu as vrea cezariana, si asta i-am spus si doctorului
Pentru ei am inteles ca nu este acelasi lucru cezariana pentru ca trebuie si cezariana pentru ca asa vrea mamica

29+

my baby

MTHFR C677T heterozigot, 3 sarcini oprite din evolutie la 5s, 6s si 7s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

CARMENPIT- eu voi naste la Filantropia si controalele le fac tot acolo cand e medicul meu de garda. Cu cine nasti? Vii din Ploiesti doar pentru controale?

PRETTY- cum e Luca mic? Va tinem pumnii sa fiti bine amandoi.

fetelor cum mai stati cu kg? Ca asa cum mai scria cineva am o foame de neimaginat si nu pot sa spun ca mananc fff mult ca ma mai abtin si eu dar kg se pun vazand cu ochii si incep sa ma cam stresez. Am 27 sapt de sarcina si deja 9 kg in plus si mai e timp sa pun chiar inca pe atat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvy1981 spune:

tzuna
incearca sa nu mai mananci intre mese 3 mese principale si 2 gustari si seara daca iti mai este foame morcovi mere ardei si altele poate merge

25cu bebe lily

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_i spune:

Ziua buna si de la noi!
Somleac, am tot felul de dureri: si de burta, si de spate, nu mai spun de oasele bazinului. Eu le-am explicat oaselor mele ca nu trebuie sa se pregateasca atat de intens pt nastere , ca oricum va fi cezariana (motive medicale), da' oasele astea nu priceeep .
Oricum, incep sa ma obisnuiesc cu durerile astea, mai rau e noaptea ca nu ma pot intoarce in pat, si ziua cand e vreun junghi-cutit.
Despre durerile de burta am vb cu doctorul meu, sunt normale catata timp cat nu se destinde uterul foarte usor.

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucillegrl spune:

Buna fetelor,va citesc de mult timp dar nu am scris pana acum, dar simt ca innebunesc stand in casa si citind tot felul de tampenii pe net asa ca poate daca mai discut cu voi ma mai calmez :) si poate imi dati si niste raspunsuri :P. Eu in mod normal ( dupa spusele doctorilor din Bucuresti, Tg Mures si Rm.Valcea ) nu prea aveam cum sa raman insarcinata fara tratament din cauza sindromului ovarelor polichistice ( aveam menstruatie cam de 2 3 ori pe an), asa ca am decis cu sotul sa mai asteptam vreo 2 3 ani pana la tratament ( eu am 22 de ani ), dar se pare ca dumnezeu a vrut sa vina bebita mai repede si am ramas insarcinata :).am aflat cand aveam cam 6 saptamani .. in ziua in care am aflat am facut abces dentar si temperatura si a trebuit sa iau antibiotic (ospen) pt ca temperatura nu scadea deloc. La 16 saptamani am avut niste sangerari si am fost internata cateva zile. Am luat din nou antibiotic ( azitromicina ) deoarece mi-au iesit ureaplasma si mycoplasma pozitiv. Dupa 16 saptamani au inceput si contractiile nedureroase ... la 18 saptamani am fost iar internata, mi s-au pus perfuzii pentru contractii. bb e bine, dezvoltat normal,cam lenes, dar e bine. de vreo 2 zile simt o presiune f mare in partea de jos a burtii cand ma ridic din pat, cand stau pe scaun, si in orice alta pozitie decat la orizontala. si burta e tare mai mereu dar ma gandesc ca poate sa fie si din cauza constipatiei sau a balonarii ? miercuri ma duc iar la doctor dar nu mai am rabdare. si burta e lasata destul de jos .. toate femeile mai in varsta care ma vad imi spun ca trebuie sa nasc.a si sa fie treaba treaba am si rh negativ si sotul pozitiv, dar eu sunt optimista ca va fi bine . voi ce spuneti de presiunea care o simt si mai am si niste dureri cam pe unde ar fi ovarele.acum iau tratament cu gynypral si nospa la nevoie. sper sa nu va plictisesc cu romanul meu :D

26+

Mergi la inceput