LMA!!! Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***309***

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

PISIK grea e viata de gradinar. Ana bolnavioara, sa se faca bine!

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Salutare!
Mai fetelor, voi mai tineti minte ceva din sarcina? Mie mi s-a golit de tot sertarul respectiv. Mai tineti minte cum v-au trecut greturile: brusc sau treptat? Mie acum vreo saptamana mi-a fost aproape bine o zi intreaga, apoi iar am luat-o de la capat cu starile de rau. Alaltaieri iar mi-a fost mai bine in prima parte a zilei si iar mi-am facut sperante ca-mi trec. Ieri a fost vai de mine. Azi de dimineata iar mi-a fost mai bine, desi acum seara iar m-am oglindit in buda.
Si gafai tare desi nu fac nimic special. Asta o fi normal?

Gianina, nu stiu, cuptorul il luam de bun, ca asa a zis nenea ala. Nici nu l-am testat ca lumea, ca mie mi-e greata si numai cand ma gandesc la mancare, nu va mai spun cum imi e cand ii dau copilului sa manance.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicky09 spune:

Kea-si eu am gafait de m-a luat zbenga...doi pasi daca faceam parca eram deja in luna a noua...dar a trecut. Greturi insa nu am avut asa ca nu stiu ce sa iti spun.

Mina si ... fluturas...Nicholas (10.04.09)
Eu...in lumea asta ciudata
"In steaua ta sa crezi chiar daca cerul este innorat!"
Vara 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

fetele si mutzuneii mici
am reusit sa pun mutzu mic la culcare; azi a avut o zi nasoalaaaa, evident pe motiv de maselute, ca altfel noi nu avem zile nasoale; abia spre seara s-a calmat si am reusit sa ne jucam calumea, dar azi toata ziua nu s-a putut apropia nimeni de el, nici bona nu l-a atins.... ca a stat lipit de mine ca un tricou; ma gandeam la un moment dat sa scot marsupiul sa vad daca mai intra in el;
in rest vorbeste nonstop, are deja multe cuvinte pe care ni le repeta si noi nu intelegem ce zice (de ex zice ca am mers cu masina la "inei".... si habar nu am ce poate sa insemne); creste foarte repede in perioada asta, ma uimeste cat de mult s-a dezvoltat... dar in acelasi timp sunt tare multumita si increzatoare sa-l las acum acasa si sa ma intorc la servici; acum se intelege cu bona de minune, si-n plus imi povesteste absolut tot ce face cu ea, chair daca stau ei 2 in dormitor cateva minute... deci o sa aiba cine sa-mi spuna ce au facut ziua;
cu servicul e nasoala treaba, caut acum peste tot un alt servici... si-n acelasi timp incerc sa ma dezmeticesc si sa vad exact ce mi-ar place mai mult sa fac (adica sa raman biolog sau sa trec direct pe managementiul calitatii.... dar tot in medicina); nu e asa mare graba, adica sigur ca ma pot intoarce la servici sa fac si munca aia nenorocita cateva luni pana gesesc altceva.... dar sincera sa fiu as prefera sa nu mai ajung nici macar o zi din viata mea acolo!!!!! nu le port pica, doar sunt usor nostalgica dupa rezultatele de altadata, de cand eram un colectiv unit si munceam toti cu drag... si sefa era inca OM.... pacat!!!! dar aia e, s-a dus, nu ma uit in urma ca nu am ce sa schimb, dar pot sa ma uit inainte si sa traiesc prezentul la maxim
recunosc ca uneori mai am stari nasoale, doar ca trec repede si reusesc sa ma remontez cu o simpla melodie, sau cu vreun citat frumos.... si viata e iar minunata!!!

Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
IANUARIE 2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

Kea, eu am avut o sarcina de...ma bati daca zic!
N-am vomitat niciodata, singurele senzatii aiurea au fost prin luna a treia, cand nu suportam nimic pe burta, umblam numai cu pantalonii descheiati si mi-o mangaiam mereu, de ziceai ca ma chinuie un burtoi de 7 metri, cand ea era lipita de spate . Si fix in perioada aia "dificila" am mers in concediu in italia, si eu nu m-am putut atinge de pizza, sau lasagna, sau fructe de mare , n-am mancat in concediul ala decat cartofi prajiti si rosii cu sare (i-am intors de nu stiu cate ori inapoi pe chelneri, ca puneau si un strop de ulei de masline in rosiile mele, nu concepeau fara) si niste croissante home made cu gem de prune de la un chiosc de langa plaja. Aveam impresia ca pute tot . Si specific sarcinii, pe toata perioada, a fost ca nu-mi placea mirosul de carne de pui, de usturoi, si mancam in prostie sarmale, cate 16 odata (portia era de 8 la "La Berbecu"). In rest, mancam normal, fumam ca turcu, nicio treaba n-aveam.

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

kea..si eu am fost mult mai obosita sarcina asta decat cu Tudor..obosita din interior asa cu gafaieli cum zici tu...greturi nu am avut..o saptamana doar in primul trimestru, dar doar cu stare de greata..si acum am arsuri de arsuri..la T n-am avut..

astept nr lui aris daca ma ajuta cineva!

[pup)

Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor,pestisor de 12.03.09 si de fluturas de 32+

nasterea in apa

pozici dragute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

Seara buna!

Pisik: multa sanatate Anei

Kea: la mine starile de rau in sarcina, s-au rarit considerabil dupa 4 luni, dar n-au fost asa de rele. Iti doresc sa treaca cat mai repede

Andiaroro: ca si la noi, la voi e multa distractie cu copiii, nu ne plictisim deloc

Eu am avut o zi plina, am fost la doctor cu Sebi, ca tusea de cateva zile, mi-a dat si trimitere sa le fac analize, luni merg amandoi la intepat, sunt bucuroasa ca ne-am inscris la o doctora de familie super, suntem pe aceeasi lungime de unda, apoi mi-am facut programare la stomatolog, ca de mult aman momentul si apoi la un seminar, despre cum sa faci bani suplimentar in afara muncii, mi s-a parut ok, fata de ce tot auzi sa vinzi diferite chestii, sper sa am timp maine, sa va trimit pe mail sa vedeti despre ce e vorba.

somn usor!

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

KEA eu am avut greturi 3 luni, dar n-am vomitat niciodata. Stiu ca aveam un soi de nod in gat. Nu suportam mirosul de peste - in perioada aia am cumparat steamer si dupa primul peste cu legume a zacut saracul aparat pana a inceput injinerul diversificarea, cum il vedeam imi aminteam de putoarea aia (ce legume bune puteam face acolo, nici ca ma interesa). Mi se mai facea greata de la... insirat margele (ma apucasem de produs bijuuri manu propria si pur si simplu intr-o zi mi-a venit sa vomit vazand margelele, pana de Craciunul asta au stat neatinse). Ce mai tin minte: dormeam pe mine, ma miscam in slow motion si, ca Simply, n-am mai suportat nimic pe burta din luna a 3a,chiar daca mai avea loc. Ca sa-ti si raspund la intrebare: tin minte ca au trecut treptat greturile, aveam, ca tine, o zi mai intense, o zi pauza, s.a.m.d. Oricum dupa greturi au venit arsurile...

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3

Mergi la inceput

Multumesc fetelor, eu tocmai "platesc" starea de bine de dimineata. Ca treb sa existe un echilibru pe lumea asta, nu?

Simply, ai scapat, nu te bat, ai noroc ca tocmai mi-a spus o cunostinta care e la al patrulea copil (ghiocel), ca ei abia la ultimul i-a fost nitel greata. Si nici cu copiii nu i-a fost greu. Si inca o tipa la sport mi-a spus ca nici ei nu ii e greu cu doi, desi e mama singura, iar diferenta intre copiii ei e mai mica decat intre ai mei. Am semnzatia ca nu-iin regula cu mine, ca mie si cu unul mi-a fost greu.

Leeloo, dar daca ii scrii lui Aris pe PM, nu primeste notificare ca are mesaj? Daca nu, scrie direct fetelor care ar putea avea nr, poate nu toate citesc zilnic.

Simo, raspunsul tau cu trecutul greturilor dupa 4 luni ma fac ca nu-l vad. Cred ca asa mi-a trecut si mie la Keutu, dar m-au apucat mai tarziu ca acum.

Mergi la inceput

Monna, deci totusi ar putea fi un semn ca vin si vremuri mai bune. Ei, asta vroiam sa aud.

Mergi la inceput