LMA!!! Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***309***
Raspunsuri - Pagina 9

simplyana_m spune:
Ilinca, e suuupeeer! Abia astept continuarea!
Sau , cum ar zice chitaristul Satana!
http://www.lucamic.blogspot.com/

Ilinca_M. spune:
Serios, Simplyana, ti-a placut? El se necajea ca unii nu-si dadeau seama ca e scris din perspectiva unui copil si-i atrageau atentia ca e "Oedip", nu "Odip" sau altele:))) (fosta lui profa de latina i-a zis ca i-a placut, dar "e nosce te ipsum, copile! Nu cum ai scris tu!"(de parca ar fi asa tampit sa nu stie:)))
Io-s la limita epuizarii, de cateva zile pe Sophia nu o mai intereseaza nicio jucarie caci a descoperit un nou "joc"(greseala a fost a mea:(((() si toata ziua ma pune la pamant si-mi urca in picioare pe burta, se-arunca-n cap, vrea sa-i fac "tagadamtagadam" si tot asa!!! Acum i-am dat trusa mea de lacuri de unghii (bine inchise!!) sa scap putin de ea!:)))

andiaroro spune:
Simply....Simplu. Usa de la sufragerie are geam.Side ala isi lipise fatuca de sub caciuloi...Dar noi nu ne uitam la ea....nu!nu! de teama sa nu stricam "vraja" si ea nu avea nici o treaba.
Ilinca-Acum pricepui si eu exact de unde vin problemele tale cu vezica. Baba de mine trebuie sa se "concentreze "ca sa citeasca minuni de genul asta culese de pe campiile imaginatiei.

simplyana_m spune:
Da Ilinca, chiar m-a prins atmosfera de joaca, desi nu eram initial dispusa . Imi place!
Ca sa nu-ti mai dea Phiphi picioare, nu mai face tagadam cu burta-n sus, ca si io m-am invatat minte (imi sarea pe burta, ca-i placea cum icnesc si cum imi ies ochii din cap), fa clap-clop (calul adica) cu ea in spinare, ca e fun si-asa!
Andiaroro, eu mancam spioanca imediat, nu m-as fi putut abtine!

Ilinca_M. spune:
Nununu, Simply, tagadamtagadam pe spate (deci cu persoana intinsa pe burta) nu accepta decat de la tata'so! Crezi c-o pot manevra io cum vreau? Daca ma intorc pe burta ma intoarce ea de-mi merg fulgii, daca nu reactionez cu voia buna ma ia de par...Deci la ea chestiile-s delimitate", taica-so e calul iar eu...probabil foca, tre sa stau cu burta-n sus ca un peshte mort sa ma dripaleasca ea!!
Andiaroro, tie deja-ti spune Anastasia povesti, nu-ti trebuie altele

simplyana_m spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ilinca_M. Nununu, Simply, tagadamtagadam pe spate (deci cu persoana intinsa pe burta) nu accepta decat de la tata'so! Crezi c-o pot manevra io cum vreau? ![]() Andiaroro, tie deja-ti spune Anastasia povesti, nu-ti trebuie altele ![]() |

Pisik06 spune:
Buna seara!
V-am mai citit pe sest de la serviciu, dar mai greu cu scrisul. Ana e bolnava Asta seara a facut febra 38,7, a facut un acces de tuse cu voma si frison, avea unghiile vinete si pielita la fel si se vedea ca ii e frig
. I-am pus paracetamol supoxitor ca panadol l-a vomitat, am imbracat-o si am invelit-o intre-o paturica. In 2 minute dormea pe umarul meu, de la 19:45 doarme. Si dr nu imi raspunde, ca m-as duce maine cu ea sa o vada. Offff, chiar nu aveam nevoie de asa ceva acum, si asa imi e f greu la serviciu ca mi se pare ca pierd vremea aiurea, acuma chiar sa stau ca pe ghimpi
. Tineti-ne pumnii
Mami de minune mica

Floric spune:
Pisik, asa a avut si Rares. Numai ca la el intai a venit 3 episoade de voma si apoi febra. Diagnosticul a fosr de rosu in gat. Treatament cu Ospamox. Dar...i-am dat 3 zile. Alte simptome de raceala nu a dat.
Pentru linistea mea ii dau acum Imunogrip Junior si osteocare (asa s/a nimerit una cu alta) caci Osteo ii dau pt intarirea oaselor nu neaparat pt sistemulimunitar.
Multa sanatate.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel

Monnvas spune:
ILINCA sa stii ca si mie mi-a placut f mult (si io-s tare carcotasa cand vine vorba de literatura). Ia vezi, Tribuna din Cluj are si ea un concurs pentru "tinere talente", poate (sigur!!) va fi remarcat huzband si acolo.
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3