Floricele de Liliac - mai_iun '10 (52)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corinasmile spune:

Gel cu arnica ne trebuie si noua. Inca n-am cumparat inchizator pt usile periculoase de la dulapuri si opritori pentru sertare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronicach spune:

salutare mamici
Matei doarme asa ca mi-am permis sa beau cafeaua...altfel e calare pe mine
de fiecare data primeste si el o cana de ceramica, goala, si bem impreuna
o ridica la gura, o suge, apoi baga mana pana la cot in ea
legat de lovituri Sorana mi-a cazut si printul, dupa ce se ridicase la masa, operatiune ce o facuse de zezi de ori, si s-a lovit cu arcada de un picior al mesei
i s-a spart pielea in 3 locuri, unul mai adanc, acum avem crusta si sper sa nu ramana semn
operatiunea linge tot, dar absolut tot Rocsy,Vivela etc ne-a adus prima micoza pe limbuta din viata
acum ma stresez de numai ca imi pare ca nu cedeaza, am inceput de 2 zile bandijonarile cu glicerina-nistatin si de ieri cu ceai de galbenele si bicarbonat
din pacate micoza(sau ce o fi) vine dupa vaccin deci, presupun, ca sistemul imunitar ii face mai greu fata
daca aveti ceva sfaturi?! le astept cu interes

o sa citesc si eu catalogul...nominalizez pers ce nu au mai scris de mult
[size=3]Ioana5255
murica
alinettero
Aniska80
CodrinaA
cristina_26
yoyoyo
anamariam79,
remy_mv
cusa
dunemaire,
oanarus
OanaMar
gabriela_s
teuta 2
sofie-iubi
JulyMorning
[size=3]

mamica fericita de cuminte Matei Sebastian 10.05.2010 bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

ah, si legat tot de lovituri. incercati sa aveti mereu la indemana si un tub de bilute homepate cu Arnica ch5 sau 7.
in caz de lovituri mai serioase la cap - dati-le 2-3 granule de cateva ori dupa eveniment- reduceti astfel mult riscul de hematoame intracraniene care ar putea sa va faca probleme (daca lovitura e chiar foarte serioasa, totusi mergeti si la urgenta).

vero, despre micoza nu stiu ce sa zic...spun doar ca daca e s-o faca, o va face oricum, n-ai cum sa legi mainile copilului. sper sa scapati repede .

Traiesc in Orasul Alandala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna, fetele!

N-am avut timp sa scriu pt ca e maraita Justina de cum se trezeste, chiar si noaptea. Insa azi noapte a dormit mai bine.
Justina nu merge de-abusilea, nu se da de pe spate pe burta nici invers..in picioare daca o tin topaie.
Ii place sa stea in fundulet sa se joace, sau culcata pe piciorul lu' mami, si sa ascultam muzica pt copii, iar mami ii mangaia capusorul. Asta am facut ieri.

Vivela frumos rade Damian!
marylenac Justina papa si ziua 2 biberoane de lapte (NAN3) a cate 100-120 ml. Dimineata 120 ml iar seara 150 ml.
Onana imi pare rau pt cazatura!

LA MULTE LUNITE SI ANISORI, sarbatoritilor de azi: Tudor, Tudor Andrei, Vlad Andrei, Darius Gabriel , Razvan, Maria Antonia si Filip!

www.trilulilu.ro/hutangabriela/79591966d8e4d0" target="_blank">IUBITI-VA MULT , azi de dragobete!

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

Salutare mamici si bebici !

sa treaca buba pe Mateo si Matei!

Wow, Mary, ce activitati elaborate aveti voi!

La noi "activitatile" sunt nascocite si conduse de don'soara mica , care e intr-o perioada intensa de descoperire a casei; gusta din plin libertatea de a se deplasa fara ajutor (de-a busilea), si perspectiva fascinanta data de pozitia bipeda . Are un echilibru si un simt de apreciere a distantelor neasteptat de bune; pana acum nu s-a izbit de nimic, nu s-a lovit niciodata incercand sa se aplece, se aseaza jos cu foarte mare grija, aterizand de fiecare data in fundulet. Oricum, ma astept la accidente din momentul in care se va produce marea "desprindere", adica mersul fara sprijin. De stat in picioare sta si fara sprijin cateva secunde bune, iar in momentul in care se destabilizeaza o vad cum isi incoarda labutele, gleznele cautandu-si echilibrul si se prinde repede cu manutele. Incerc sa ma abtin sa nu sar sa o prind repede, ca sa nu cada; la inceput a fost mai greu, insa acum am capatat incredere in ea, m-am mai linistit cand am vazut ca in cel mai rau caz isi amortizeaza caderea cu pampersul . Totusi sunt in continuare cu ochii in patru, ca ma tem sa nu dea cu capul...

I-am amenajat un dulapior nou, in care am pus vre-o zece posete de-ale mele, gentute pentru cosmetice si portfarduri, pe care le-am umplut cu tot felul de "minunatii", jucarii mici, sticlute de plastic de la picureii de vit C, cutiute de bijuterii, paharele de plastic, pachetele de batistute, pliante publicitare, bucati de textile, etc. Scotoceste pe-acolo si cate o jumatete de ora . E fascinata mai nou de strecuratul in spatii inguste: pe sub birou, pe dupa canapea, pe sub masa din bucatarie, pe sub uscatorul de rufe, mai ales daca sunt intinse prosoape sau lenjerii de pat (de asta tin eu bine, sa nu cada pe ea). E innebunita de tot ce inseamna gaurele: isi vara cu patos degetelele oriunde gaseste o gaura si tot scormoneste, inclusiv in propriile urechi, si uneori nari (nu mai zic de ale noastre, ca daca nu esti pe faza te trezesti cu unghiute implantate in sinusuri, de-a dreptul ). Ieri m-a ajutat la pus haine la spalat, si apoi la intins; a se citi a lustruit parchetul de i s-a dus stratul laminat cu toate hainele pe care le-a prins , dar ne-am distrat pe cinste amandoua.

Ah, sa nu uit, ca tot vroiam sa va spun: acum, observand-o pe iubiricea mica cum isi ruleaza talpitele la mers, cum isi incoarda gleznele si labutele sa-si gaseasca echilibrul, cum se ridica pe varfuri sa ajunga la te miri ce, imi dau seama ce maaare tampenie e sa pui copilul sa unble cu ghetute cu caramb inalt, cu talpa tare si cu taloneti!!! Mentiune importanta: e parerea mea, proprie si personala, neavizata si necertificata , asa ca sa nu se supere nimeni .

Nana, mamica de ubirice dulce , Adelina Ioana - 11 mai 2010
povestea stelutei de mare
pozici

Mergi la inceput

Am pus un anunt la bazar, vreau sa vand un aparat de curatat cu aburi, pe care l-am luat de la Choicebrand, daca va intereseaza, va dau detalii prim PM

edit: am pus anuntul pe prima pagina a bazarului (apare prin rotatie)

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mommy_to_be spune:

Salutari si de la noi!

Maia tocmai a adormit, asa ca am zis sa dau si eu o tura pe aici.

Vivela, am ras odata cu Damian cand l-am ascultat. Ce ras cristalin si dragalas :). Nu-ti mai spun ca a inceput si Maia sa rada cand l-a auzit. Nu asa tare ca el, da' totusi radea. Asa ca, va multumim pentru portia de buna dispozitie

Vorbiti de trante, cazaturi si lovituri. Uf... si noi avem parte de ele. Si cel mai cumplit e ca se loveste Maia chiar si atunci cand sunt chiar langa ea. Are un talent deosebit... Intr-o seara a dat cu nasul de masuta de laptop si a avut nasul rosu vreo 3 zile. Iar eu eram chiar in spatele ei... Nu mai zic de trantele pe care le ia in patut de cand se tot ridica in picioare, ia cu ea sus si o jucarie, si uita se se mai si tina de patut. Parca in ultimul timp s-au mai imputinat cazaturile. Adica cade, dar o face mai calculat si nu se mai loveste la cap, ca de asta imi era mie cel mai groaza.

Abia astept sa ne mutam si noi s-o las pe Maia sa exploreze prin casa. Aici mi-e chiar imposibil sa fac lucrul asta din mai multe motive... Universul ei de cercetare e patututl sau patul mare, atunci cand sunt eu langa ea. Speeer sa reusim sa ne mutam cat mai repede.

Cam asta de la noi. Ma duc sa ma pregatesc cat Maia doarme caci azi vizitam un copil frumos si dulce cu o mamica tare de treaba

Va doresc o zi faina, faina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mommy_to_be spune:

Citat:
citat din mesajul lui n_a_n_a

Am pus un anunt la bazar, vreau sa vand un aparat de curatat cu aburi, pe care l-am luat de la Choicebrand, daca va intereseaza, va dau detalii prim PM

edit: am pus anuntul pe prima pagina a bazarului (apare prin rotatie)

pozici

De ce il vinzi? Nu te-ai inteles bine cu el :) Am si eu unul si-mi place foarte tare.

Mergi la inceput

mie mi se pare greoi de folosit... si e destul de voluminos de depozitat, cu toate accesoriile; mi-e mai la indemana sa frec repede cu o periuta sau cu un burete, decat sa stau sa "aburesc" - mi-am dat seama de asta abia dupa ce l-am luat

edit: chestia asta vine de la persoana care prefera sa rada marul pe razatoarea de sticla, decat sa spele blender-ul

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

m-am uitat si eu in bazar dupa aparatul tau, nana, eu credeam ca e mop, dar e aparat de curatat. au avut la un moment dat unul asemanator (nu identic) cu vreo 30 de lei parca, ma gandeam daca merita banii sau nu.

mopul initial pe mine m-a dezamagit, sotul cand l-a vazut a zis "iar ai dat banii pe chinezarii?" - apoi ne-am imprietenit. cred ca e ceva genetic, mie imi place sa "aburesc" .

Traiesc in Orasul Alandala

Mergi la inceput