Floricele de Liliac - mai_iun '10 (52)
Raspunsuri - Pagina 7
n_a_n_a spune:
Eu am dat pe el 100 de lei plus transport, l-am luat la oferta; cam in acelasi timp cu Mira; nu stiu sa spun daca merita sau nu, pentru ca nu l-am folosit (in afara de o singura tentativa), m-am descurajat din start vazand cate nazdravanii are. Cred ca Mira e mai in masura sa dea detalii .
Nana, mamica de ubirice dulce , Adelina Ioana - 11 mai 2010
povestea stelutei de mare
pozici
n_a_n_a spune:
Aparatul cu aburi a plecat deja spre o casa mai prietenoasa , dupa principiul primul venit, primul servit. Multumesc fetelor !
Nana, mamica de ubirice dulce , Adelina Ioana - 11 mai 2010
povestea stelutei de mare
pozici
arturicii spune:
15 000 de carti au plecat ieri spre Biblioteca Romaneasca din Canada!!!
Ioana & Arturicii'SIn limba ta ti-e dor de mama
Ioanact spune:
Citat: |
citat din mesajul lui arturicii 15 000 de carti au plecat ieri spre Biblioteca Romaneasca din Canada!!! Ioana & Arturicii'SIn limba ta ti-e dor de mama |
FELICITARI!
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
r_ocsy spune:
Buna seara !
Artu : felicitari
Laurita : sanatate multa ! Pai aveam rabdare ca ma binocleam la un film in timp ce dansa scotea sandalele din dulap ... imi trecea si mie timpul mai usor asa daca nu mai alergam dupa ea .
Vivela : l-am vazut si eu pe d-rul tau
Nana : mai cunosc pe cineva, mare amatoare de haine proaspat spalate, care atunci cand ma vede cu vanita de haine trebuie neaparat sa isi bage nasul printre ele ... si uite asa, sta ea in fata cu vanita si scoate foarte tacticoasa cate o hainita, o invarte, o suceste , o tranteste pe jos ( o recuperez eu si o pun pe uscator ), ia alta si tot asa !!!
Nati : de cand exploreaza casa, Sofia sta mai putin in brate, exceptie zilele cu maraiala cand nu ii place decat cocotata pe mine. In rest, de-a busilea prin casa, plimbarica sustinuta de manute, jucat in mijlocul dezordinii organizate de catre dansa, foarte putin pe canapea ( cocotata bine-nteles, cu fata la perete pe care il loveste de zor cu ce jucarie ii pica in mana ... ma si mir cum de nu a facut gaura in el ), pe pat deloc ( doar cand doarme ), la masa nu sta decat cand mananca, caruciorul este pentru plimbare si cam o jumatate de ora, maxim o ora pe zi in premergator cat ii gatesc ei/ noua ( adica cat curat zarzavaturile, tai si pun in oala ).
R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 )
"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."
rosanne spune:
BUna
R_ocsyDianei acum ii iese incisivul lateral inferior stang. Ei bine incisivii laterali superiori sunt oblici fata de cei centrali. Si ala de jos iesit acum e la fel (ca si cum ar fii strambi). Eu m-am gandit ca poate ies asa si se indreapta odata cu varsta( cresterea si maxilarului/mandibulei). Tu cred ca stii mai bine....asa e sau o sa fie dintii strambi?
Corina ne vedem maine?
Roxy mamica fericita de Diana (20.04.10)
www.r.studio-x.ro/" target="_blank">Site-ul meu
www.studio-x.ro/" target="_blank"> Site-ul nostru
Madamar spune:
Noi ieri nu am avut net... asa ca vin azi pe la voi, sa recuperez:).
Vad ca nu s-a scris foarte mult:).
NicoletaB: multumesc pentru intelegere.
Astazi s-a lovit cu o jucarie usoara, si-a dat undeva in zona fruntii, si ce-a mai pliiiins!As spune ca este si excesiv de sensibil acum, din cauza dintisorilor care daca nu cumva au si iesit, sunt sigura ca stau sa iasa: impinge cu limbutza in partea de sus si nu ma lasa deeeloc sa il caut in gurita. POate reusesc miine.... Of: greu e sa ai copil in suferinta, de orice natura ar fi aceasta. A stat linsitit numai in brate la mine...
Laura - inteleg ca ochisorii sunt "Zona 0" - incerc si eu sa fiu mereu cu ochii in 4 - insa cind e sa se intimple...
A: si pentru ca-s datoare cu niste explicatii de acum citeva zile:)) Laura: eu nu am spus ca facem sortare, sau alte jocuri complexe, asa cum poate s-a inteles!!!! NUUUU!:) Am luat cu copy/paste ceva ce gasisem pe reclamamascataatentie si comentam in final ca mi se par cam nepotrivite pentru virsta asta.
Am reusit saptamina asta sa ne jucam cu o cutie;). De la o imprimanta, aflata inca in garantie;))... sper sa nu aiba tati nevoie de ea. Il ascund, il trag prin casa in cutie. II place: e spatiul lui, are multe jucarii, e protejat:). Era sugestia saptaminii, din site-ul indicat.
Vivela: si tu ai inteles ca fac stiu eu ce jocuri acasa?:) Ne distram cit putem insa, si noi:)!
Notat gelul de arnica:)! Unul anume?
Sorana: si voi? IMi pare rau!:(
Rocsy : o fi simtit fata ca-s sandale de socrela:D?
Nati : pupici de la noi si spor cu alergatura. NOI asteptam sa se incalzeasca, din motive similare: sa ne amenajam un apartament dintr-o casa. Da: pentru ca e mic.
Vera: poate ti se pare... zic si eu...poate nu e micoza
Sau poate sper sa mi se pare si mie ca are Mateo niste bubutze pe piele... Oare sa fie cu adevarat ceva important? puii vostri au pielea perfecta? Intreb pentru ca lui Mateo ii apar de citeva zile niste chestii pe piele, care nu-s intens colorate, nu apar organizat, daca insist la baita asupra lor par sa se transforme in "blinda" (adica sa devina mai proeminente...) Ce sa fie? De pediatru ma feresc si eu ... nu am chef sa venim mai bogati decit am plecat...
Nana: nu avem activitati atit de elaborate precum pare. M-am explicat mai sus:).
Cum nu dispunem de prea mult spatiu, si eu ma pling, ca si Nati si Mira de lipsa teritoriilor cucerite, insa avem noi timp sa cucerim:)!
Imi pare rau ca nu te impaci cu aburitorul: si noi il avem si isi face bine treaba; spre ex eu am curatat o zona din bouncer care era murdara de avocado (care se stie: oxideaza si innegreste), fara sa fiu nevoita sa demontez bouncerul. Sper insa sa il vinzi repede.
Artu: felicitariiii!!!
Nana: felicitari si tie:)!
Rosanne: si eu am crezut la fel, despre incisivii laterali. Lui Mateo i-au iesit toti incisivii inferiori, sunt destul de mari, si pot sa constat (sper sa nu vorbesc aiurea) ca au nevoie de ceva spatiu, pentru aceasta prima eruptie. Si eu m-am speeriat initial si bineinteles, dadeam vina pe suzeta, la care nu reusim sa renuntam in somn... daca nu o are, cauta cu gurita... Eu i-am dat-o, stiu, pe vremea ragadelor... Apoi a venit sezonul degetelor in gura si mi-am spus ca mai usor il dezobisnuiesc de suzeta decit de degete... Acum insa as renunta... dar stiu ca nu se va intimpla curind.
Fetele care alaptati: VOI UZATI DE SUZETA?
va las acum, va doresc somn bun si va pup de noapte buna!
Mary, lui Mateo,
r_ocsy spune:
citat din mesajul lui rosanne BUna R_ocsyDianei acum ii iese incisivul lateral inferior stang. Ei bine incisivii laterali superiori sunt oblici fata de cei centrali. Si ala de jos iesit acum e la fel (ca si cum ar fii strambi). Eu m-am gandit ca poate ies asa si se indreapta odata cu varsta( cresterea si maxilarului/mandibulei). Tu cred ca stii mai bine....asa e sau o sa fie dintii strambi? Corina ne vedem maine? Roxy mamica fericita de Diana (20.04.10) www.r.studio-x.ro/" target="_blank">Site-ul meu www.studio-x.ro/" target="_blank"> Site-ul nostru |
Eu zic ca e prea devreme ca sa iti faci griji. In general, incisivii laterali mandibulari sunt putin oblici fata de cei centrali pentru ca respecta curbura osului. Ei acum nu au o pozitie definita, prin miscarile limbii, obrajilor si buzelor ei isi vor gasi pozitia potrivita.
"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."
r_ocsy spune:
citat din mesajul lui Madamar Vera: poate ti se pare... zic si eu...poate nu e micoza Sau poate sper sa mi se pare si mie ca are Mateo niste bubutze pe piele... Oare sa fie cu adevarat ceva important? puii vostri au pielea perfecta? Intreb pentru ca lui Mateo ii apar de citeva zile niste chestii pe piele, care nu-s intens colorate, nu apar organizat, daca insist la baita asupra lor par sa se transforme in "blinda" (adica sa devina mai proeminente...) Ce sa fie? De pediatru ma feresc si eu ... nu am chef sa venim mai bogati decit am plecat... Mary, lui Mateo, |
Cam asa ceva avea Sofia, putin aspre, arata ca si pielea de gaina ( daca intelegi ce vreau sa zic ), foarte putin coloarate ( dupa baie se accentueaza si devin rosii ), forma si marime neregulata, avea pe picior, burta, spate ... acum are doar pe spate . Pediatru mi-a zis ca e o reactie alergica usoara dar nu stiu ce sa zic, ca i-am dat tratament ( crema cu hidrocortizon si sirop antihistaminic ) si tot acolo sunt; pe durata tratamentului nu a avut nicio imbunatatire. Ma gandeam ca sub tratament, indiferent daca descopar sau nu agentul alergen sa ii dispara , dar, sunt tot acolo. Astazi ma duc iar cu ea la medic pentru ca tuseste si am sa il intreb din nou.