Floricele de Liliac - mai_iun '10 (52)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Astazi scotea Sofia foarte tacticoasa sandalele lui bunica-sa din dulap, deschidea frumos sertarul, scotea sandala, o studia frumos si o arunca pe jos, cand termina le puneam la loc si o lua de la inceput ... si tot asa de vreo 6 ori pana s-a plictisit. Interesant a fost ca nu a simtit dorinta sa testeze gustul sandalelor, m-am si mirat cum nu le baga in gura ... poate nu i-a placut mirosul

R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 )

"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Sorana, imi pare rau de cazatura.
Nici Sabina nu sta locului. Iese cu mare arta din bumbo.

Rocsy, Pe masura ce cresc se mai potolesc cu bagatul in gura

Ioana & Arturicii'SIn limba ta ti-e dor de mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Onana spune:

Vivela, multu de pontul cu gelul de arnica E de luat neaparat!

Anca

Rocsy, haioasa rau e Sofia, ti-am zis eu ca-i isteata, cum cotrobaie ea peste tot si stie ce sa (nu) faca, noi cunoastem un bebe care de cum vine un musafir si se descalta, repede repejor vine bebe si ia incaltarile la lins, spre amuzamentul parintilor

Dar sa stiti ca Tudor tot asa "mobil" este, adica in seara asta avem si noi o premiera, s-a prins cu manutele de marginea patutului (care e la nivelul 2) si s-a ridicat doar cu un picior, pe celalalt n-a stiut cum sa-l puna sa se ridice, cert e ca s-a batzait asa, in echilibru instabil (exista oare asa ceva), pana a dat cu gura de marginea patului In 4 labe merge doar cu spatele si se deplaseaza de fapt mai mult pe fund, acum vad ca ar vrea sa se ridice in picioare, dar nu prea-i iese.

Si eu astept 24, face Tudor 10 luni

Sa aveti o noapte buna, mamici si bebici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Onana spune:

Artueu una nu ma asteptam la accidente de-acum, l-am subestimat pe pantzerul meu dragalas, eram sigura ca nu poa sa se arunce din scaun.. mami, Arturicii si Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Neata fetelor!
Cafelutza e gata!
Sorana- imi pare rau de buf!
Rocsy- misto faza cu sandalele! Al meu pleaca cu tot cu suportul de incalatminte. Il apuca si pleaca cu vreo 10 perechi de incaltari dupa el. Al meu intra la vase si arunca farfuriile pe jos! O fi avand radacini grecesti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Neata

Racita, teribil, dormit prost, toate alea.
o cafeluta sa ne mai punem pe picioare

Vivela vaii, ce masinuta de ras ai tu acolo! La ce rade asa, la fosnetul unei pungi de plastic?? e demential!
Sorana imi pare rau de cazatura! Si eu am prins-o pe Ilinca de nenumarate ori cum aluneca pe burta din scaunul de masa, d-aia nici nu o mai pun, legata nu suporta, ii dau pe unde apuc
DAr mi-a cazut de 4 ori din pat asa ca nu ma laud...
Rocsy ce dragut ca s-a jucat cu sandalele fara sa le linga! Mare lucru! DAr cata rabdare sa ai sa repetati operatiunea de 6 ori??
Artu foarte curatica Sabina, nu-i plac scamele! Ilinca gusta tot ce e pe covor. Nu-i place din lingurita, dar covorul il linge la greu. POate acolo ar trebui sa-i servesc mancarea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Neata fetele,
Da ce frumos descrieti faptele bebeilor! Va citesc cu drag cand mai apuc ceva timp. Noi nu prea avem cu ce ne lauda. Inca n-am descoperit faptul ca dulapurile bunicii se deschid. Mii si rusine sa va spun ca pe jos o las cam rar ca tre supravegheata. Cand am de facut ceva prin casa (la bunici) o pun fie in leagan- care nu-i place deloc, fie in tarc - in care, de cum isi da seama ca vreau s-o las - urla. Astea sunt optiunile noastre, caci in scaunul de la masuta - nu! ca se ridica in picioare(chiar cu masa pusa), in pat -nu! caci, desi stie de ""buf"", dupa ce a cazut de vreo 2 ori si striga "buuu" si "buba" tot n-o pot lasa ca ar putea cadea din imprudenta(am zis bine?). Deci imi e rusine sa va zic ca o tin foarte mult in brate si fac treaba cu ea asa in carca! Ma doare spatele de nu mai pot. La voi tot asa e? Ceva solutii? Pleaseeee!!!
In rest, eu sunt tot cu alergarile cu renovarea apartamentului, gresie, faianta, usi, si toate alea. Abia astept sa se termine odata, si sa ne mutam la casuta noastra. SPer intr-o luna jumate sa fim ACASA.
Va doresc o zi frumoasa,
Eu fug sa-mi beau cafeaua cat doarme pitica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biajitaru spune:

Neata,

Vivela ce frumos rade
Ancutica, Rocsy sanatate multa

Noi suntem pe LP Humana de la inceput si are doua mese a cate 210 ml dimineata si seara.
Acu doarme bine fara sa se mai trezeasca noaptea dar ieri a facut un circ de o ora in care nimic nu a mers: nici sus nici jos parca era pe ace.. Cand a venit sotul ne-a gasit bocind pe amandoi.
Mergem si noi in patru labe si in fata si in spate. In picioare ne tinem echilibrul cam un min maxim.
Va pup si o zi frumoasa.

Bia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Laurita, la o punga de servetele umede radea asa, il aruncam in sus si el se distra cum cadea pe pat .
mai face asa daca il pun pe pat, cu fata in sus si flutur un cearsaf deasupra lui, ca si cum l-as intinde pe pat. il amuza teribil cum il atinge cearsaful pe fata .

Nati, eu il las pe jos sa se plimbe in voie. n-am fixatii referitoare la microbi. dupa ce a lins talpile ghetelor cu care merg pe strada, nu-mi mai fac alte probleme. nu am pe jos sau la indemana substante periculoase, totul e liber la explorare.
de dimineata, de ex., a ajuns in baie, desi era stinsa lumina. si umbla pe acolo pana si-a dat seama ca nu stie sa se intoarca si probabil nici nu vedea mare lucru. s-a pus pe bocit pana l-am salvat de acolo.
pe mine ma dispera ca vrea sa faca mai multe decat poate deocamdata, il vede pe frate-su ca se catara pe dulapuri, incearca si el. abia se tine pe picioare (cu sprijin) si el vrea sa urce .

daca eu sunt in bucatarie, vine dupa mine, il las pe jos cu cate o jucarie: cate un cartof/morcov, pahar de plastic, lingura, castronele, diverse ustensile interesante din bucatarie. el le studiaza si asa mai prind si eu momentul sa mai fac una alta.

tarc avem si noi, l-am desfacut o data, dupa ce s-a dat cu capul de plasa aia in incercarea de a evada si a vazut ca nu merge, a inceput sa planga si mi s-a facut mila de el. in brate il tin cand nu am nevoie de amandoua mainile, dar nici asa nu-i tocmai ok. imi aduc aminte ca acum vreo 3 ani am facut chestia asta cu cel mare, pusesem ibricul sa fac o cafea. si daduse in clocot, m-am dus cu copilul in brate sa pun si cafeaua in apa. si s-a zmucit odata incat am dat cu maina peste coada ibricului si apa clocotita mi-a curs mie pe picior. m-a usturat de imi venea sa urlu, dar am reusti sa fug sa las copilul pe pat si apoi sa ma dezbrac rapid de pantaloni. am si acum o urma cat o palma pe coapsa dreapta. m-am bucurat ca n-a cazut pe copil, Doamne fereste! de atunci m-am imvatat minte si nu mai tin copilul in brate decat daca fac ceva absolut safe pt amandoi.

Traiesc in Orasul Alandala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinasmile spune:

Vai, Vivela, ce m-a distrat piticul tau
Ce glascior dulce are si cum radeeeee

Nati, te rog nu mai spune ca ti-e rusine sa iti tii copilasul in brate...
Acolo ii e cel mai bine, se simte in siguranta si invata extrem de multe, studiind activitatile tale.
Ca sa rezolvi durerea de spate, ia-ti un sling sau wrap, sau ssc. Eu stiu o tipa in Md care face sling-uri. Daca vrei, iti dau pm.
Sau daca gasesti ceva interesant in ro, te ajut eu sa-l procuri
Abia astept sa ne trimiti un mesaj fericit ca v-ati mutat in casuta voastra si va e bine acolo

Sorana, pupici micului explorator!

Mergi la inceput