Floricele de Liliac - mai_iun '10 (52)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Citat:
citat din mesajul lui corinasmile

Citat:
citat din mesajul lui NicoletaB

Neata!
Sambata fi-miu avea 1 dinte. Acum are 4 si al 5lea pe drum.

Cafelutza e gata!
O baba frumoasa va doresc!

Mamica unui buburuz

Ohoo, felecitari!
Da unde va grabiti asa?

Corina, mami de Maria (14.06.2010)

chiar asa!!
Felicitari, Nico m-as grabi si eu, daca s-ar putea!

Rosanne, Mira, Corinace club, fetele ce faceti acolo mi-a scapat ceva Club pentru cele interesate de alaptare sau ce e?

Vivela si Ilincuta mea la fel, drept pentru care 1/2 de noapte am stat pe net, citind o carte. imi sare somnul cat de des o apuca strigatul, draga de ea!
R-ocsy lasa, poate la vara facem o intalneala mare la Brasov!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinasmile spune:

Citat:
citat din mesajul lui Reallaura

Rosanne, Mira, Corinace club, fetele ce faceti acolo mi-a scapat ceva Club pentru cele interesate de alaptare sau ce e?

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si Ilinca, 19 aprilie 2010

E vorba despre clubul textilistilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Mei, dar voua va place pe pagina 2, nu gluma!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:

Eu banuiesc maselele sau caninii
Vom vedea.

Am banuit gresit.
Toate trei avem gatul iritat.
E un virus pe care l-a luat Ioana apoi eu si in final Justina.
Ne-a dat antibiotic la toate trei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Corina am inteles, mersi. Nu ma incadrez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Buna fetele!
Am intrat sa va arat noul mod de deplasare a lui Sebi:
Enjoy!

Cristina, mamica lui Sebastian Mihai,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010

Bazar umanitar pentru David si alti copilasi speciali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Cris, e mortal Sebi .

Traiesc in Orasul Alandala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara_a spune:

Ce frumos e Sebi

va rog sa imi mai trimiteti odata datel;e de mail comun,imi da eroare cand incerc sa intru.

multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocurban spune:

Salutari tuturor, speram ca nu ne-ati uitat!?

Parca de-o vesnicie n-am mai intrat sa scriu nimic pe forum, nici nu stiu cand si cum au trecut atatea saptamani!

In primul rand, chiar daca e cu atat de mare intarziere, va uram o primavara minunata tuturor, sa va bucurati cat mai mult de zilele calde si de timpul cu copii... Ne-a fost dor de voi si pupam cu drag toate floricele!

Noi am fost plecate de sarbatori la Timisoara, 6 saptamani, apoi ne-am intors in februarie acasa... dar a trecut luna fara sa apuc sa mai fac prea multe lucruri pentru mine, fetele ocupandu-mi absolut orice clipa libera!

Despre noi, pe scurt... am trecut de 8,5 kg fiecare si avem 71cm... am ramas doar cu 2 dintisori fiecare si nu ne batem capul prea mult cu aspectul asta, ca doar n-a ramas niciun copil fara dinti in gura, pana la urma... nu?!

Fetele umbla amandoua in 4 labe, se ridica in picioare si se deplaseaza singure tinandu-se de mobile... trebuie incontinuu sa le supraveghez si sa le impun restrictii, dat fiind ca noi avem niste trepte interioare in mijlocul casei si nu le putem ingradi cu bariere. Astfel ca nu-mi ramane timp decat atunci cand fetele dorm, ziua in doua reprize de maxim 1 ora - in care abia apuc sa le pregatesc masa urmatoare -, iar seara nu-mi mai vine sa fac nimic. Cand am mai avut vreme, am postat poze si filmulete cu fetele pe blogul mazarichilor, daca vreti sa ne vedeti...

La inceputul anului fetele au fost amandoua foarte bolnave, au facut o forma severa de bronsiolita, le-am tratat intravenos si cu o multime de alte medicamente si au fost 2 saptamani ingrozitoare, de care nici nu vreau sa-mi amintesc... In urma lor fetele au slabit, au fost date peste cap cu somnul, dar cel mai grav a fost ca a trebuit sa o luam de la zero cu mancatul... Si asa am ajuns de la BLW la a manca doar pasat cu lingurita... Nici in prezent n-am mai reusit sa le fac sa manance singurele, orice le pun intreg pe masa arunca imediat pe jos, iar mesele tot cu lingurita le ofer, in lipsa de alte alternative.

Cu Sofia avem mari probleme de relationare, are un temperament extrem de dificil si ne pune deja rabdarea la mare incercare... iar Nati, dupa ce luni de zile a fost pasiva si blanda cu surioara ei, in ultima vreme pare sa se razvrateasca si ea, aparand primele conflicte adevarate intre ele, cu zgariat, muscat, impins, tipete, urlete...

E o perioada foarte dificila, cel putin pentru mine... si sunt cu nervii la pamant, majoritatea timpului. Insa asta e, nimeni n-a zis ca e usor cu gemeni si fara niciun ajutor!

Gata, ma opresc aici, va citesc cu drag si am mai urmarit discutiile voastre cand si cand, dar n-am apucat nicicum sa scriu... Pupici tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mommy_to_be spune:

Salutari, dragelor!

Eu v-am tot citit zilele astea insa nu am apucat sa va scriu. Zilele trecute Maia a fost destul de maraita de la febra. Am fost cu ea marti la doctor, mi-a zis ca e o viroza la "mare moda" sezonul asta, care se manifesta doar prin febra. Am tratat-o cu antitermice, pe miercuri nu mai avea febra decat putin, insa ieri, ce sa vezi? Cand am schimbat-o de dimineata am observat pete rosii, marunte, pe burtica. Am sunt-o pe doctorita care mi-ai zis ca s-ar putea sa fie alergie la paracetamol, insa sigur nu putea sa fie asta deoarece nu luse paracetamol in ultimele 24 de h intrucat febra nu ne mai dadea de furca. Am asteptat pana azi, dimineata am observat ca bubitele s-au inmultit considerabil si sunt prezente pe abdomen, torace, spate, ceafa, dupa urechi si pe frunte. Am fost cu ea din nou la medic, si intr-adevar, diagnosticul e cel pe care il banuiam si eu: ROSEOLA. Am inteles ca au mai fost cateva cazuri pe aici... sau ma insel? Voua v-a prescris ceva doctorul? Mie mi-a zis sa-i dau Zyrtec, picaturi, pentru eruptie, insa ma intreb daca e neparat nevoie sa o indop cu medicamente...

Carla, chiar azi m-am uitat la un filmulet cu mazarichile pe FB si m-am distrat de minune. Saracuta de tine... imi inchipui cat iti e de greu... Poate trec repede si perioadele astea mai grele

Cris, Sebi al tau m-a amuzat teribil Cum de nu se rasoarna cu vanita aia?

Rossane, se pare ca a picat intalneala de duminica Asa tare as fi vrut sa venim si noi... Insa na... am inteles ca suntem contagioase si nu vrem sa imbolnavim si alti prunci. Ai rezolvat cu aparatu' ala?

Va pup fetele! O zi faina, faina!

Mergi la inceput