Floricele de Liliac - mai_iun '10 (52)
Raspunsuri - Pagina 19
NicoletaB spune:
Neata!
Sambata fi-miu avea 1 dinte. Acum are 4 si al 5lea pe drum.
Cafelutza e gata!
O baba frumoasa va doresc!
r_ocsy spune:
Neata !
Multumim de cafeluta Nicoleta ! ![]()
R_ocsy , mami de
Ana Sofia ( 19.05.2010 )
"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."
corinasmile spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui NicoletaB Neata! Sambata fi-miu avea 1 dinte. Acum are 4 si al 5lea pe drum. Cafelutza e gata! O baba frumoasa va doresc! Mamica unui buburuz |
Ohoo, felecitari!
Da unde va grabiti asa?
rosanne spune:
Buna dimineata
Multumim de cafea. Nico, nu a fost marait la cati dinti i-a aparut?
Si noi am avut bubitzele de care spuneti voi....incepand de la 5 luni, am crezut ca apar din cauza biscuitilor, apoi galbenus. Dar in final,i-am scos ficatul din alimentatie si acum ii apar foarte rar si putine.Nu le tratam.....
Corina si Mira ne intalnim duminica la club???
Roxy
mamica fericita de
Diana (20.04.10)
www.r.studio-x.ro/" target="_blank">Site-ul meu
www.studio-x.ro/" target="_blank"> Site-ul nostru
corinasmile spune:
Fetelor, spuneti-mi si mie va rog frumos 2-3 farmacii unde gasesc sigur remedii homeopate.
Am cautat pe net si toate cele mentionate la mine in zona ori s-au mutat, ori s-au inchis. Am ametit cautand deja 
M-as duce in alte parti ale orasului sa caut, dar tot nu stiu o farmacie exacta (preferabil una langa o gura de metrou).
Please help 
corinasmile spune:
| citat din mesajul lui rosanne Corina si Mira ne intalnim duminica la club??? Roxy[b] mamica fericita de [b] Diana (20.04.10) |

Cum suna "ne vedem la club"!
Da, noi planificam sa ajungem. Poate acolo reusim si noi sa mai povestim.
Aducem si cateva jucarii, pt schimb, daca mai e cineva interesat
r_ocsy spune:
| citat din mesajul lui rosanne Corina si Mira ne intalnim duminica la club??? Roxy mamica fericita de Diana (20.04.10)www.r.studio-x.ro/" target="_blank">Site-ul meu www.studio-x.ro/" target="_blank"> Site-ul nostru |
SI EU VREAU

,de ce nu stau si eu in Bucuresti ?
R_ocsy , mami de
Ana Sofia ( 19.05.2010 )"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."
rosanne spune:
Corina farmacia Help-net de la piata Amzei vinde si homeopate. Cauta pe net nr de tel si vezi daca au ce te intereseaza, dc nu ei fac comanda....si ajungi acolo duminica![]()
Roxy
mamica fericita de
Diana (20.04.10)
www.r.studio-x.ro/" target="_blank">Site-ul meu
www.studio-x.ro/" target="_blank"> Site-ul nostru
Vivela spune:
help-net piata iancului. e ff bine aprovizionata cu homeopate si au program non-stop.
am copil mic extrem de marait, imi vine s-o iau raznaaaaa....cu f mici pauze, plange/maraie continuu de pe la 2 noaptea.
Traiesc in Orasul Alandala
NicoletaB spune:
Marait a fost. Noua lui distractie: Daca are dinti o musca pe maica-mea de fata. Se duce la ea ca si cand ar pupa-o si infige dintii. Noua lui jucarie pt dinti e ea.
Am 2 inele pentru gingii si le roade doar de manerul din platic. Nici nu concepe ca ar trebui muscat de celalat capat.