Floricele de Liliac - mai_iun '10 (52)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madamar spune:

Citat:
citat din mesajul lui bilica

Vaiiiiiiiiiii Mary sati fie rusine ! adica tie iti trebuie invitatie special ?????? Stii bine ca casa mea tie deschisa oricand ! va popa Serge
ANUNT PT TOATE FETELE DE AICI!!!!! Cu toate sunteti binevenite la mine ! Vara va inteleg stati prin romania;dar iarna veniti aici !!!

MAMI de mulatra....SURYA RACHEL( 10.06.2010)

:))))))
Stii ca stabilisem sa ne intilnim noi, forumistele, pe un teren neutru, cindva: se pare ca la tine este rost de asa ceva:))))
Pupam si noi tot FAMILIONUL BILLE:*:*:*.

Mary, lui Mateo,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Neata!
cafelutza e gata!
Eu de cand ma indop cu echinaceea nu m-a mai prins raceala! m-a terfelit de 2 ori in august si-n octombrie de am zis ca o mierlesc si mi-am pus sistemul imunitar la punct!

Nicol-presupun ca dai Humana. Humana 3 Prebiotik exista si fara arome. Cel cu Fe este asemenea fara arome.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Neata scumpele

In primul rand sanatate tuturor puiutilor bolnavi - ai lui Bia si Rocsy, si Ilinca mea, apoi sanatate mamicilor gripate: Vivela, Ioanact, Virgi Eu sunt mai bine, slava DOmnului

Ilinca inca mai tuseste. Dinti nu avem nici unul, dar a inceput sa mearga si mai bine. vreau sa o vad fugind pe aici. o ssa o filmez sa va pun un filmulet.

Sorana felicitari pentru ski si mai ales pentru curajul de a pune copiii pe skiuri. Eu, la cate aud, accidente etc. o sa ma tin departe si o sa incerc sa nu-i stimulez...acum, depinde si ce noroc oi avea Incerc sa-i indrept spre tenis, inot, altceva. Bine, nici eu nu am curaj, ma simt ca pe sfoara in varful partiei baby.
Nico imi pare rau, condoleante. e al treilea caz din cate stiu. cum e posibil asa ceva?esti insarcinata, ai copil acasa, vezi ca nu te simti bine,o lasi mai moale. nu e corect pentru copiii aceia si nici pentru tine. nu mori dintr-o data. Organismul da semne care nu trebuie ignorate. DUmnezeu sa o odihneasca.

ma duc la fata ca a plecat demult de aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Citat:
citat din mesajul lui Madamar
trebuie sa va mai spun ceva: sunt usor ...debusolata de o persoana apropiata, care imi arata cit de mult iubeste copiii, in raport cu puiul meu... SI ca isi doreste si ea copii...
De curind i-am descoperit un blog, "clandestin", in sensul de neasumat, semnat cu un nick despre care stiu ca e al ei (l-am indentificat in blogroll-ul unei cunostinte comune), in care spunea ca nu suporta copiii, si ca ei nu vin din "lov" ci din "futing"... Zau ca-s ravasita... Voi cum ati trata astfel de "prieteni"???

SI cred ca mai e ceva care ma apasa: mi se pare ca-s cam ineficienta, in sensul ca nu reusesc sa ma mobilizez asa cum mi=as dori, sa fiu atit de ordonata precum as putea fi... nu stiu ce-i cu mine. Ca sa sun undeva, am ajuns sa tin liste... pentru cumparaturi la fel, pentru intilnirea cu pediatra, la fel... Ce-i cu mine?! Mai e cineva la fel? NU stiu ce as face acum, daca ar trebui sa si merg la serviciu. NU am pretentii sau tendinte spre a fi eroina...dar parca ceva ma enerveaza la mine, si nu stiu cum sa ma ... "combat". AM nevoie de ceva nou, un suflu nou, o activitate noua... Sugestii??

O noapte frumoasa si linistita!

Mary, lui Mateo,

Mary : multumim pentru poze , ma consult cu sotul si te anunt daca vrem

Daca esti absolut sigura ca prietena ta e aceeasi cu cea de pe blog, eu m-as feri de ea ... are doua fete si nu merita sa fie pe lista apropiatilor tai ... dar asta este doar parerea mea.
Iar cu mobilizarea ... pe vremuri ( adica inainte sa nasc 0 , casa era intr-o ordine perfecta ( acum dezordine cat cuprinde ), mancare pe masa ( acum gateste mai mult sotul ), calcatul rufelor de doua ori pe saptamana ( acum le-am sortat , rufe care se calca si rufe care nu se calca si utilizez fierul cam o data pe saptamana sau la 10 zile ) ... ma cam deranjeaza si pe mine delasarea asta, dar pur si simplu, umbland toata ziua dupa Sofia nu preapot sa fac mare lucru. Cand doarme in timpul zilei , am ales sa ma relaxez sau sa fac cate ceva asa pe fuga si usor. Seara nu mai am chef de nimic ... si uite asa trec zilele intr-o delasare totala ... dar sincer, dupa ce am citit de inca o mamica care a cedat din cauza oboselii, prefer sa fiu relaxata. Nu ma mai stresez, cand o sa creasca Sofia, si va merge la gradinita atunci e altceva , pana atunci , cu D-zeu inainte, facem ce putem.

R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 )

"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bilica

Vino rocsy! te primesc bucuroasa ;chiar si doar pt o mica vacanta!

MAMI de mulatra....SURYA RACHEL( 10.06.2010)

"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nikolett2445

am si eu doua mici probleme

primi dinti doi jos au iesit la 7 luni
are 10 luni si tot cu 2 dinti am ramas,bine ca se vad in gingie ca s-au format si sus si jos inclusiv unde ar trebuii sa fie si maselele deci ei sunt in gingie dar nu mai apar la suprafata
sa intervin cu fiole de calciu gluconic?

Nikol ANTONIA MARIA(06 MAI 2010)
DAVID(15 MAI 2006)

Nikol ... la Sofia i-au iesit la 6 luni si jumatate, respectiv 7 cei doi incisivi de jos. De o saptamana i-au iesit pe rand 3 dinti sus; nu i-am dat calciu si nu m-am stresat. Daca zici ca se si vad sub gingie, nu stiu de ce iti faci probleme, o sa apara ei ( si Sofia avea gingiile umflate de vreo luna si in final au aparut ).
Nu am trecut inca pe formula 3 la lapte.

Mergi la inceput

Ah, uitam, si eu voiam sa raspund lui MAry: sunt atatia prefacuti pe lumea asta, incat, cu cei deja demascati nu mai are rost sa -ti consumi energia. Nu e o relatie care-ti e utila.
IAr cu treaba...hehe, pai ce se compara situatia dinainte de bb, cand iti faceai timpul cum voiai tu si aveai supereficienta cu situatia de acum cand opresti focul la mancare de 3 ori pana o faci, cand lasi aspiratorul ca sa linistesti copilul, cand te opresti din spalat vase sa-i dai papa ca plange de foame...etc
Nici vorba sa mearga totul struna.asta e

Mergi la inceput

Mary : am uita de bubite.
In continuare cred ca nu e de la mancare, pe zi ce trece incep sa cred ca de fapt nu e alergie , ci o dermatita. Acum i-am intrerupt iaurtul si branza de vaci si mai astept cateva zile. Sunt in continuare acolo, mi-a zis sa o mai dau in continuare cu crema dar am preferat sa nu o dau ca are cortizon si nu mi-a placut raspunsul lui ... sa o dau pana ii trec ; pai am dat-o atunci 5 zile si nu a fost nici un rezultat ! Am sa o programez la un dermatolog dupa ce ma conving ca nu e de la mancare, deocamdata ii scot cate 2-3 alimente pentru 3-4 zile si o studiez.
Apropo, tot pe DC am gasit un subiect , pe aceesi tema 9 bubitele )si tare mai semana ce descria mama respectiva cu ce are Sofia, cu deosebirea ca ei ii spunea dr ca e dermatita atopica ; acum , eu recunosc ca e greu sa iti dai seama daca e aceeasi situatie sau nu, fiecare descrie situatia cum o vede el , pana la urma, tot un medic poate sa ii dea de cap.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bilica spune:

Mary;eu sunt persoana care imi place sa vb pe fata unei alte persoane!Cred ca ar trebui sai zici amicei tale de blog ca e f interesant;sa vezi reactia ei!Apoi sai zici ca cu persoane de asa fel nu ai ce discuta si ca tiar fi bine fara prezenta lor !
Sury a zis astazi TATA....iar eu ma chinuiam so invat PAPA ...;in continuare nu are nici un dinte!

Mergi la inceput

Ah, ce ma oftic ca a nins iar, nu mai pot cat astept primavara si nimic...CU carutul e greu prin parc...in marsupiu imi rupe spatele.
Tot imi plange Ilinca seara, tipa de durere. cred ca de la dinti

Bilica si noi suntem in intregime stirbe. Astept cu nerabdare
Maribell ce frumoase sunt martisoarele, merci si pentru colajele cu Ilinca! Sunt superbe!

La bubite nu ma pricep, noi nu am avut niciodata.
R-ocsy, Mary sper sa gasiti tratamentul care sa va ajute@

Mergi la inceput