Floricele de Liliac - mai_iun '10 (52)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

aaa, daca-i gripa, atunci de ce iau augumentin???

zau, ii urasc pe toti neinformatii de medici care prescriu antibiotic fara sa fie nevoie!! din cauza lor virusii si toti crocozaurii astia sunt mai puternici si mai puternici de la an la an. eu ce vina am?? ca stau pe langa cei "tratati" in felul acesta? unde sa ma duc, sa fug in varful muntelui??

de departe gripa asta sau ce naiba a fost - a fost cea mai crunta boala de care am suferit eu personal. as fi preferat sa mai nasc odata, macar aia imi trecea in cateva ore. asa - de 5 zile bolesc intr-una si inca nu-s pusa pe picioare.
m-am tratat cu un paracetamol luni si ieri un nurofen, mi-era ca o sa cad din picioare si nu-mi permiteam "luxul" asta cu 2 copii mici in casa.
daca ma duceam la doctor, mai mult ca sigur ca baga sperieti in mine cu vreun diagnostic "justificativ" si ma trimitea acasa cu reteta de antibiotic. nu mersi!

scuze, dar chiar sunt furioasa, vad ca bolile astea "banale" precum virozele (inclusiv gripa) sunt din ce in ce mai groaznice. nici nu-mi pot imagina cum or sa fie peste 15-20 de ani, ce naiba facem, murim dintr-o viroza??

Traiesc in Orasul Alandala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna, fetele!

Va oferim si noi cate un martisor virtual, si va uram un :LA MULTI ANI si sa aveti o primavara frumoasa!

In alta ordine de idei, am patit si eu ca Vivela (ce ai luat pt a scadea febra? multumesc), de alaltaieri seara am facut febra, cu gat iritat.
Ieri toata ziua am avut frisoane si un pic de febra.
Azi sunt un pic m bine, dar tot cu dureri de gat.
Ioana e si ea racita, ii curge nasul si uneori tuseste.
Justina si tati n-au nimic (Slava Domnului).
Justinei ii ies dintii pe banda , are 6 dinti.
Azi noapte i-a iesit ultimul, av treziri din ora in ora.

In alta ordine de idei: fetele, voi imi cereti mie parola Eu care credeam o aveati.
Nu stiu ce sa fac sa nu creez polemici.
maribell multumesc pt poza adaugata in martisoarele de pe facebook.

Mai am de recuperat.

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

ioanact, am zis, am luat doar un comprimat de paracetamol si unul de nurofen a doua zi. m-am simtit oribil dupa amandoua, am transpirat rau de tot si aveam ameteli, mai bine nu le luam. eu am zis ca macar sa scap de dureri si sa pot dormi. vax albina!

sanatate multa!

Traiesc in Orasul Alandala

Mergi la inceput

Vivela multumesc!
Nu ajunsesem la mesajul tau..mai aveam de recupeerat 2 pagini.
Cum a adormit Justina le-am recuperat.
Ioana doarme si ea, cred ca tot 3 h ca si ieri..de la raceala.

Eu nu am luat nimic si tot am transpirat, doar pt gat - Humex.
Onana vacanta placuta!
Madamar felicitari pt dintisori!
Cat priveste prietena ma lasa 'rece' explicatia ei, de cum vin copii.
NicoletaB Imi pare rau pt colega.
Dumnezeu sa ii odihneasca in pace! Odata cu ea a murit si pruncul din pantece .
Anul trecut am auzit de astfel de cazuri, din cauza oboselii.
Tb sa avem grija sa ne odihnim, iar cand mergem la servici la fel. Ca nu ne ridica nimeni statuie daca stam x ore la munca , plus activitatile de-acasa si in plus sa mai fii si insarcinata. Tb sa avem un program.

Multa sanatate tuturor!

Blogul fetelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bilica spune:

Vino rocsy! te primesc bucuroasa ;chiar si doar pt o mica vacanta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolett2445 spune:

am si eu doua mici probleme

primi dinti doi jos au iesit la 7 luni
are 10 luni si tot cu 2 dinti am ramas,bine ca se vad in gingie ca s-au format si sus si jos inclusiv unde ar trebuii sa fie si maselele deci ei sunt in gingie dar nu mai apar la suprafata
sa intervin cu fiole de calciu gluconic?

oricum mie mi-a recomandat 10 zile pe luna calciu dar nu i-am dat decat intr-o luna 5 zile,si a coincis cu iesire celor doi dinti de jos
lapte bea de 3 ori pe zi 200- 250 ml
iaurt o data pe zi

si cea de-a doua problema ar fi cu laptele cine a trecut deja la nr 3 adica lapte pt copii de la 10 luni in sus
nu gasesc decat......revinn
are David probleme

Nikol ANTONIA MARIA(06 MAI 2010)
DAVID(15 MAI 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolett2445 spune:

deci lapte nu gasesc decat cu arome humana,pot sa iau ce gasesc adica humana3 sau milulmil3 fara arome?

Nikol ANTONIA MARIA(06 MAI 2010)
DAVID(15 MAI 2006)

Mergi la inceput

Nikol are gingia f tare de nu-i sparg dintisorii.
Iti spun din cazul Ioanei, ca la un an si o sapt i-a iesit primul dinte, iar dupa un an i-am dat Ca (www.magazin-naturist.ro/galerie.php?id_produs=611&poza=http://www.magazin-naturist.ro/poze_produse/611/medii/0.jpg" target="_blank"> de la Pharco) 10 zile/luna, la recomandarea medicului (in lunile care contin litera 'r').
Si de cand i-am dat Ca ii ieseau dintisorii unul cate unul.
Nu stiu ce sa-ti zic, eu dupa un an i-am dat, pana atunci nici medicul nu mi-a dat, zicand ca o sa-i iasa chiar si dupa un an, ca la baietii ei dupa un an i-au iesit. Asa a fost si in cazul Ioanei, dar nu la toti le ies la fel.
Cat priveste laptele praf: Justinei ii dau NAN 3.
Nu stiu ce sa-ti zic de laptele cu sau fara arome.
Hai ca te-am lamurit .

Blogul fetelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamar spune:

buna seara fete dragi!
Sa o iau cu ... inceputul:).

Imi pare rau Nico, sa aud astfel de situatii... Dumnezeule, oboseala asta... Foarte trist... Odihneasca-se-n pace!

Bia: ceva usturimi si la mine, insa nu merg f des la baie...
Nu stiu ce sa fie...

Vivela: chiar ca suna sumbru viitorul, din punct de vedere medical... Dar daca e sa despicam firu'n patru ajungem la concluzia ca tot sistemul si companiile de farmaceutice au de cistigat...

Nati - s-a rezolvat? Eu mai stiu doar parola de la mai_iunie, care e aceeasi, de demuuuult, adik de la inceput.

IoanaCT - nu e vb de o prietena... ot k-s destul de sceptica cu privire la calitatile ei ... am numit-o apropiata, in sensul de cunostinta "bagacioasa" daca ma-ntelegi ce vreau sa spun.

Bilica - ahaaaaa, din asta-mi esti!!!! pe mine nu m-ai invitat. (sper k nu e cazul sa insist ca e o glumaaa).
Salutari la Serje;)!

Miscare slaba, am recuperat "urgent" ce s-a scris;)!
Va las si va doresc o noapte linistita, cu vise frumoase si zile pline de vesti bune.
Noi miine suntem la pediatru pentru bubitzele alea... Rocsy - nu ai mai spus ce v-a mai spus voua, legat de bubitze.

Nu ma incumet la strigat catalogul...dar parca pe vero si pe bubu, pe tatiana (bun venit pe FB)... - pe voi va strig!!!

Mary, lui Mateo,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bilica spune:

Vaiiiiiiiiiii Mary sati fie rusine ! adica tie iti trebuie invitatie special ?????? Stii bine ca casa mea tie deschisa oricand ! va popa Serge
ANUNT PT TOATE FETELE DE AICI!!!!! Cu toate sunteti binevenite la mine ! Vara va inteleg stati prin romania;dar iarna veniti aici !!!

Mergi la inceput