Floricele de Liliac - mai_iun '10 (52)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Onana spune:

Viginia, mersi mult ca mi-ai mai dat curaj povestindu-mi experienta ta, la mine sotul nu schiaza, asa ca nu am aceasta motivatie in plus, dar vreau sa schieze baietii, asa ca n-am incotro, tre sa invat. Bine, nu zic ca nu-mi place, insa mi se pare ff greu la inceput..Si eu tot cu baby schiul, la teleschi poate maine

Vivela, m-a pufnit rasu citindu-te (cu bolitu la unison) adevaru e ca ma uit la Matei ce repede invata si cum trece fluierand pe langa mine, care nadusesc incercand sa ma tin pe schiuri si imi dau seama ce bine-ar fi fost sa ma fi dat si ai mei de mica sa invat..Ah, plus ca nu simt niciun frig, dimpotriva, (cred ca emotiile, habar n-am), deci frigul e chiar ultima problema
In rest, frumos aici, e zapada, ninge frumos, destula lume pe partie pt ca sunt multe tabere de schi, multi copii, inclusiv copii care fac de performanta, e ceva agitatie.
Eu sunt cam obosita, Tudor nu prea doarme bine noaptea, se trezeste de cateva ori, ziua sunt ca un robotel echipand si dezechipand schiorul, asigurandu-i ce-i trebuie sa fie in forma, avem un program ca la armata, dimineata si dupa-masa schi, in rest masa, somn (copiii), ceva cumparaturi, respectat programul lui Tudor de masa, somn, joaca, etc; ne-am dat azi si cu saniuta, e frumos. Tudor e vesel si multumit, chiar ma bucur ca l-am luat cu noi, tati imi sugerase initial sa-l las acasa sa ma ocup de Matei cu schiul, insa am vrut sa fie si el cu noi, sa se bucure de zapada si de aer curat.

O sa pun si poze cu micul schior cand ne intoarcem, e super haios cu casca, ochelari si toate cele, echipat si mandru nevoie mare. Si atat de curajos, varsta probabil, n-are nicio apasare, nu constientizeaza niciun pericol, se mai supara nitel cand cade, dar ii trece repede.

Cam astea-s noutatile de pe frontul nostru, fug la ca maine iar avem o zi "grea", noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara_a spune:

aBna seara. Eu nu prea am timp de nimic. Rar imi gazsesc timp pentru internet. Sunt f obosita. As dormi tot timpul. Multumesc pentru parola. Sper sa am timp sza va vad pozele. Incers sa intru mai des. Inca odatat va multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamar spune:

O primavara frumoasa va doresc si eu! Sa aveti parte de parfumul florilor primite la inceput de primavara, intregul an!

Sara: bun venit alaturi de noi! Sarcina usoara si bebe sanatos!

Maribell - excelenta surpriza cu floricelele primavaratice:*.
Lasa supararea, te rog, bebe are nevoie de linistea ta:*!

Sorana - ma bucur tare pentru Matei: vezi, e baiat mare:)! 'Skior' adevarat! Sejur placut acolo:)!

Vivela - of, sanatate mama! Am incremenit si eu cind am vz ce descrii (febra si ffrica de pneumonie). Sanatate si sa ne dai vesti mai bune!!!
Ai dreptate cu virozele care circula... nu stiu ce sa fac, acum: pentru bubitele alea de pe pielea puiului, am facut programare pentru joi, la pediatru. Ne-a chemat la ora la care vin copii neraciti, cica... dar stiu eu?! Cred ca stam in masina pina se elibereaza cabinetul, si il bag in cabinet cu masca la gurita... sunt si eu dusa... dar ce sa fac?

ROcsy: voi cum mai stati cu bubitele? Ce a spus pediatrul?

Virgi: sa va fie de bine iesirile. NU stiu ce sa spun, despre meniurile de "plimbare". Cred insa ca te vor lamuri fetele plimbarete;). Noi daca plecam la restaurant sau la masa la prieteni, luam cu noi scaunul de masa si ceva gatit (mere coapte, brinzica de vaci, brocoli aburit) si muuulte bavete, suflecam minecile si dam copilului ocupatie, cit ne servim masa noi:)... Vara insa: cam dificil de spus... ce vom lua dupa noi.

Despre ROR: pina la acest moment sunt decisa sa nu il facem... vom mai vedea. NU cred ca exista impedimente, in a-l primi in colectivitate. IN fond sunt vaccinuri doar gratuite, nu obligatorii, nu?

Bia - cum se manifesta "ci(n)stita" ta? intreb pentru ca si eu am ceva "dubii" ... si nu stiu cum sa o abordez...

Nati Mira sa veniti cu vesti bune!

Crisule - te mai asteptam!

Despre noi:Oare m-am laudat, ca avem deja 6 dintisori? toti 4 incisivii inferiori, iesiti bine, bine si in eruptie incisivii centrali, superiori.

trebuie sa va mai spun ceva: sunt usor ...debusolata de o persoana apropiata, care imi arata cit de mult iubeste copiii, in raport cu puiul meu... SI ca isi doreste si ea copii...
De curind i-am descoperit un blog, "clandestin", in sensul de neasumat, semnat cu un nick despre care stiu ca e al ei (l-am indentificat in blogroll-ul unei cunostinte comune), in care spunea ca nu suporta copiii, si ca ei nu vin din "lov" ci din "futing"... Zau ca-s ravasita... Voi cum ati trata astfel de "prieteni"???

SI cred ca mai e ceva care ma apasa: mi se pare ca-s cam ineficienta, in sensul ca nu reusesc sa ma mobilizez asa cum mi=as dori, sa fiu atit de ordonata precum as putea fi... nu stiu ce-i cu mine. Ca sa sun undeva, am ajuns sa tin liste... pentru cumparaturi la fel, pentru intilnirea cu pediatra, la fel... Ce-i cu mine?! Mai e cineva la fel? NU stiu ce as face acum, daca ar trebui sa si merg la serviciu. NU am pretentii sau tendinte spre a fi eroina...dar parca ceva ma enerveaza la mine, si nu stiu cum sa ma ... "combat". AM nevoie de ceva nou, un suflu nou, o activitate noua... Sugestii??

O noapte frumoasa si linistita!

Mary, lui Mateo,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Neata fetelor!
O zi frumoasa va doresc si aveti grija de voi si puii vostri!

Ieri ziua mi-a fost stricata de o veste super nasoala:
O colega de a noastra, 33 de ani gravida in 6 luni si cu bebe de vreo 2 ani acasa a murit. I s-a facut rau la serviciu si pana a venit ambulanta s-a sfarsit. Verdictul autopsiei: OBOSEALA! Organele interne cedasera din cauza oboselii, toate erau afectate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biajitaru spune:

Neata,

Are rosu in gat: facut analize tot tacamul.Inca o noapte cu febra.
Mary mers des la baie si usturimi. Eu fac des asa ca imi dau seama imediat.
Offf D-zeu sa o ierte.

Bia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Citat:
citat din mesajul lui nikolett2445

hei ,ce ati patit,de ce mai sunt doar 8 albume in webshot,albumul de poze comun?
v-ati mutat cumva in alta parte?
sa-mi sterg si eu albumul?
eu cred ca inca nu am coborat din copac,incerc sa recuperez ceva din urma poate ma prind si eu de gluma

Nikol ANTONIA MARIA(06 MAI 2010)
DAVID(15 MAI 2006)

Ultima data cand m-am uitat si am adaugat poze ( maxim o luna ) erau toate albumele acolo ... ai intrat pe adresa de pe webshots cu parola ? Majoritatea nu sunt publice, dar daca intri cu user-ul si parola le vezi pe toate.

R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 )

"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Citat:
citat din mesajul lui aly_

Apropo de schiat,fetelor eu am stat in Brasov si acum in Austria unde toata lumea e inebunita cu schiatul si nu m-am suit niciodata pe schiuri.Rusinica mie!!! Dar vorba Vivelei,sa fie vreo 25 de grade afara

mami de fetita dulce ELIZA ALEXIA
09.06.2010

Mai stiu pe cineva care sta in Brasov si nu vrea sa auda de sporturi de iarna ( exceptand patinajul, dar nici pe ala nu l-am mai frecventat din copilarie ). Urasc iarna , urasc frigul , iubesc caldura ... m-as muta si eu in Caraibe ... poate ma primeste bilica

"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolett2445 spune:

Citat:
citat din mesajul lui r_ocsy

Citat:
citat din mesajul lui nikolett2445

hei ,ce ati patit,de ce mai sunt doar 8 albume in webshot,albumul de poze comun?
v-ati mutat cumva in alta parte?
sa-mi sterg si eu albumul?
eu cred ca inca nu am coborat din copac,incerc sa recuperez ceva din urma poate ma prind si eu de gluma

DAVID(15 MAI 2006)

Ultima data cand m-am uitat si am adaugat poze ( maxim o luna ) erau toate albumele acolo ... ai intrat pe adresa de pe webshots cu parola ? Majoritatea nu sunt publice, dar daca intri cu user-ul si parola le vezi pe toate.

ai dreptate,m-am logat din nou cu parola si id si a functionat
eu am albumul public si mi-a aparut alaturi de alte cateva albume

DAVID(15 MAI 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolett2445 spune:

am timp de net ,doarme copilul mic

suntem bine ,am scapat de gripa care a bantuit tara in lungg si-n lat pt ca copilum mare a lipsit de la gradi doua sapt acum a treia sapt
in schimb rude prieteni,toata lume cu febra 39 si tuse ,si aproape toti pe augumentin,sa speram ca am scapat

Maribell incerc sa pozez fetita cu poze noi
Felicitari pt ceea ce faci,poate ne pregatesti ceva si pt aniversare

DAVID(15 MAI 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Buna girls,
Tre sa-i fac papa lui BB si nu mai stiu ce. Rocsy, Corina, da nu pot accesa cu parolele date de voi mailul comun(toate 3 sunt diferite), sau nu pun corect nici ID?! E ca si la webshots? Ma ajutati cu tot setul, please!

Mergi la inceput