Chiar avem nevoie de asa ceva?(2)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Citat:
citat din mesajul lui michelle-usa
Da sunt de acord. Normal ca fara Duhul Sfint nu poti avea credinta, dar daca nu-l cauti, sau il cauti in locuri gresite nu ai cum sa dai de EL.

Si, ca sa revenim la subiect, probabilitatea de a intalni duhul sfant este direct proportionala cu volumul catedralei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

'Si diavolul crede in Dumnezeu, si diavolul crede si este constient de valoarea Jertfei lui Cristos, dar asta nu il mantuieste.'

Poti sa explici? De unde ai tras concluzia? Am mai citit undeva ceva asemanator, dar nu-mi aduc aminte. In Biblie nu-mi aduc aminte decit ca scrie ca a crezut, dar nu si ca inca mai crede si ca isi doreste mintuirea. Sau scrie?

Interesanta discutia... mie mi-ar placea sa fie un subiect (in sfirsit!) fara cenzura si fara suparare. Dati-va drumul si spuneti ce ginditi si ce vreti din ceea ce simtiti. E liber!

Si eu sint de parere ca un credincios adevarat are nevoie de biserica. De catedrala are nevoie neamul, au nevoie generatiile viitoare, ramine marturie peste veacuri... dar credinciosul are nevoie de biserici.

Daca e din donatii, se poate ridica si acum, dar eu spun ca, desi nu sint impotriva, totusi, pe timp de criza investesti in infrastructura. Spunea cineva ca numai un venit scazut de trai ii tine pe oameni in credinta, eu nu cred.

Cel care o are, o are pina si-o pierde sau pina moare, iar cel care nu o are, trebuie sa fie liber ca sa gindeasca, ca sa inteleaga, ca sa citeasca, sa afle... Ori cind ai burta goala si muncesti mult doar ca sa ti-o umpli, ca mai mult de atit nu cistigi, omul crede superficial in Dumnezeu, crede de nevoie., ca si cum este singurul lucru care i-a mai ramas. Nu e acelasi lucru cu credinta din convingere, din nevoie spirituala.

Atit... caci din pacate am citit superficial ce ati scris. Si pe multe recunosc ca nu le inteleg, dar voi reveni cu citate clare si-mi au notite.

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/agtuli#date/2010-09-19/14:00:33" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Life is just what happens to you, while you're busy making other plans. (John Lennon)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Urmatoarea situatie este sau nu discriminare:
http://www.dilemaveche.ro/sites/default/files/imagecache/image_gallery_large/366.tema_.foto_.biserica.jpg ?
E corect, e moral, e crestineste sa refuzi omului accesul la cele bisericesti pt ca are acte? Poate decide un popa cine e dezlegat de pacat la spovedanie si cine nu, in functie de ce act are pacatosul in portofel?

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ari spune:

Laura, chiar e reala situatia?

Daca da, mie nu mi se pare deloc corect, ba chiar mi se pare ridicola ideea ca ar exista oameni care sa se supuna unei ineptii de genul asta.

Nici crestineste nu cred ca este. Sau o fi scriind in biblie ceva despre cipuri si mi-a scapat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ari

Laura, chiar e reala situatia?

Nu stiu daca e reala ca nu am facut eu poza. Dar pare destul de reala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katya spune:

Laura , eu zic ca nu e neaparat vorba de discriminare,deoarece cei care sint obisnuitii locului respectiv, inseamna ca adera la principiile parintelui respectiv si atunci au incredere in el.Daca totusi nu sint de acord cu ideile si masurile lui, n-au decit sa schimbe asezamintul,duhovnicul, ca doar in Ro ai de unde alege.

Personal, nu ma tem de actele cu cip,am citeva in portofel doar, dar n-as mai zice la fel despre introducerea cipului in mina dreapta...dar mai e pina atunci din fericire(am vazut aici un material facut de canadieni(care n-au treaba cu apocalipsa si ortodocsii) unde se preconiza ca-n 20 de ani asa, omul isi va implanta acel cip cit bobul de orez spre a scapa de portofelul cu carduri...)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katya spune:

Ari, da, scrie-n Biblie despre "cip", la Apocalipsa, acuma nu e numit cip, ci "semnul fiarei", "numar de om" etc,trebuie vazut exact pasajul.

Dar omul de azi eu am vazut ca e/ a devenit f fragil ,nu poti nici sa mai pronunti cuvintul "iad " sau "judecata", ca toti fug si-si astupa urechile, nu stiu de ce.

In viata paminteasca, vremelnica, sa-i zic asa, ca tot sintem la un sb jumatate social jumatate religios, oamenilor li se pare f firesc sa existe ordine si justitie, li se pare firesc ca raul sa fie pedepsit si binele sa triumfe, daca ati vazut in filme,atunci cind un personaj suporta un prejudiciu(de la cel mai mic pina la o crima), familia acestuia nu gaseste liniste decit in momentul in care acuzatul e prins,judecat si inchis, abia atunci isi accepta doliul, durerea etc. Dar in viata de dincolo am vrea ca toti sa mergem in rai ,pe mine ma amuza frica asta a omului contemporan, asa ca presupun ca Apocalipsa e oricum SF...

Deci da, scrie-n Biblie despre 'cip", unii cred, altii nu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Muahahahah : http://www.hotnews.ro/stiri-esential-8363113-preotii-credinciosii-pot-lua-credite-mitropolia-moldovei.htm
Putina camatarie, cine mai doreste, cine mai pofteste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ari spune:

Ha, Inaioana, acum o sa afli ca si preotii sunt oameni si ca bine-i sa faci ce spun ei, nu ce fac ei. Si ai sa mai afli ce importante sunt bisericile,catedralele si popii. Toate astea, in reactie la link-ul pe care l-ai pus. Asta cu un pic de noroc. In cel mai rau caz, ai sa afli ca nu-i adevarat ce scrie acolo, ca se urmareste discreditarea preotilor si bineinteles, a bisericii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura25

Urmatoarea situatie este sau nu discriminare:
http://www.dilemaveche.ro/sites/default/files/imagecache/image_gallery_large/366.tema_.foto_.biserica.jpg ?
E corect, e moral, e crestineste sa refuzi omului accesul la cele bisericesti pt ca are acte? Poate decide un popa cine e dezlegat de pacat la spovedanie si cine nu, in functie de ce act are pacatosul in portofel?

Hait, c-am pus-o ... eu am semnatura electronica la banca (BRD)... plus cip la card... deci, drumul spre iad imi e superpavat ! Hai, ma... chiar asa?!?
No comment ... oricum, eu sunt pe langa toate "treburile" legate de credinta/religie... deci, inca o bila neagra in "cosul" meu ... castigul lor asadar... ha, ha, ha... ...

~~~~~~~~~~~~~~
Mami de poznas ...
~~~~~~~~~~~~~~

Mergi la inceput