Pufi de Ian-Feb 2010 (225) - LMA Iris !

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

LA MULTI ANI DAVID !!!

LA MULTI ANI STEFAN !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Buna dimi...

Bubu pt cafea

Lalitica sa va traiasca minunea, foarte frumos a crescut, felicitari. Multumim pentru tratatie mami... si relaxare placuta azi la coafor
Danasor am incercat si eu sa-i ridic capul lui Dav pe o perna, dar fatzaitul meu nu sta nici 30 sec.

Mamica fericita de Mara si de David
Povestea Marei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Dece..37.6 pare ok...sper sa nu-i mai creasca febra puiului! Al naibii ROR! O sa-l facem si noi luna viitoare, ca luna asta l-am pasat...atat imi mai trebuia pe langa dintzi, infanrix si petrecere de motz cu agitatie..
MP...a trecut boala?
Nyny..cum sunteti?

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Citat:
citat din mesajul lui lalitica2000

Azi e sarbatoare mare.

David, LA MULTI ANI! Mami si tati te iubesc mult si suntem tare mandri ca ne-ai ales sa-ti fim parinti. Iti uram sanatate multa si sa ramai tot la fel de voios si dragalas ca acum.

Nu puteam lipsi de pe forum in aceasta noapte speciala pentru mine. Acum un an eram in focuri, contractiile erau tot mai dese astfel inca la 2:46 am facut cunostinta cu puiutul nostru.

Nu imi vine sa cred ca a trecut un an, a fost un an greu, cateodata f greu, dar care ne-a adus si bucurii, extrem de multe bucurii si satisfactii. Una peste alta, puse cap la cap, da cu plus, ceea ce e foarte bine. Pentru mine, pentru familia noastra aceasta prima aniversare este extrem de emotionanta si speciala pentru ca daca la inceput nici nu puteam sa imi imaginez ca voi prinde aceasta zi, pe urma o perioada am tot visat la ea....pauza de ...Sunt mai emotionata decat la orice zi de nastere de-a mea.

Si pentru ca la sfarsitul unui an se face un bilant, iata rezultatele noastre: 8350gr (2200gr la nastere) si 73,5cm (44cm la nastere). Sunt multumita de cum a crescut, evident ca intotdeauna este loc de mai bine, dar avand in vedere ca el in primele 3 luni a pus doar un kg fata de alti copii care au pus chiar un kg pe luna, e betoooon.

asa....si acum sa punem masa, sa pocneasca dopurile la sticlele de bautura, sa cante muzica.....let's partyyyyyyyyyy

va servim cu feliute de pui pane, chiftelute din piept de pui, tartine cu sunca si cascaval, ficatei de pui rulati in bacon, mini pizze, salata de vinete, frigarui de mozzarela cu rosi cherry, salata de pui cu castraveti, salata de paste, felii de andive cu pasta de branza si bulete cascaval. Ca desert avem papanasi ardelenesti si evident tortul (inca suntem in negocieri la model).

De baut va servim evident cu sampanie de oameni mari si de copii, vinuri pe alese, bere, visinata, sangria si pentru cine poate duce avem si niste palinca de Zalau.

Cam asta este meniul pe care il vom servi sambata viitoare la petrecere.

Si la final, ca la Oscar, va multumesc din suflet pentru toate gandurile bune pentru David si pentru sustinerea voastra de-a lungul timpului. Imi sunteti extrem de dragi si tare ma bucur ca facem parte din acelasi grup al pufuletilor....na, ca iar m-am emotionat...trimit ca am inceput sa ud tastatura...

Lali de David luptatorul nostru

La multi ani Lali, si sa-ti traiasca micul mare luptator David.

A crescut foarte bine! Si mai important decat toate, a facut ceea ce multi oameni mari nu fac, a luptat pentru viata lui.

Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

Povestea Trandafirasului Raisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

Citat:
citat din mesajul lui sorina_bz

La Multi Ani, David, micule luptator!

...ai vrut tu musai sa vii pe lumea asta...ai dat din coate...ne-ai pus pe toti pe jar....de...asa fac VIP-urile....si continui sa ne surprinzi placut...sa cresti mare sa fii sanatos si sa-ti bucuri parintii...care te iubesc enorm.

lali...tot respectul mami...la asa o mama e normal sa ai un asa luptator...sa fiti fericiti...

La Multi Ani, Stefan!

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

PENTRU MAMICI SI BEBICI...

JUCARII PENTRU PITICI...

HAINUTE BAIETEI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bubu_bu

neata....serviti drage doamne e proaspata!si o floare langa sa va fie ziua frumoasa!

Raulica

Povestea unui Dor

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lucia2000

LA MULTI ANI DAVID !!!

LA MULTI ANI STEFAN !!!

Blogul lui bebe Teodor

Blogul lui mami

Subscriu si eu

Povestea unui Dor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

salutari fetele
dece si eu sunt de acord cu ce au zis sorina si danasor, dar daca ne pierdem pe parcurs at prefer varianta 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_fota spune:

La multi ani!!!David luptatorul nostru scump
La multi ani!!!Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

First of all, La multi Ani David, felicitari mamica de David! si pentru voi urarea "la multi ani" se pare ca inseamna foarte mult, spre deosebire de ceilalti pentru care e doar o urare uzuala aniversara... Am invatat de la voi atat de multe, in primul rand sa fii extraordinar de mic si rugamintea mea e s-o tineti tot asa! Si evident multa sanatate!

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput