Pufi de Ian-Feb 2010 (225) - LMA Iris !
Raspunsuri - Pagina 6
Beatrice1982 spune:
La multi ani David!
Sa cresti tot asa frumos si de acu nainte...ai luptat pentru viata ta, asa ca iti doresc, ca Doamne Doamne sa te rasplateasca pentru asat cu varf si indesat!
Felicitari mamici tale, care a fost un om excelent, a avut grija de tine, te-a crescut, si a fosdt mereu langa tine cand ai avuit nevoie de ea!
Un tir de flori pentru ea!!!!
La multi ani Stefan!
Sa cresti mare, sanatoas si norocos!
Bea, mami de Ivan nazdravan...(14.01.2010)
You are perfect...to me...
nyny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sorina_bz Dece..37.6 pare ok...sper sa nu-i mai creasca febra puiului! Al naibii ROR! O sa-l facem si noi luna viitoare, ca luna asta l-am pasat...atat imi mai trebuia pe langa dintzi, infanrix si petrecere de motz cu agitatie.. MP...a trecut boala? Nyny..cum sunteti? Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010) |
de intrebare
Suntem un pic mai bine. David a avut vreo 2 treziri azi-noapte... la prima trezire , infundat, nu putea sa respire pe nas... iar gura de obicei este ocupata cu suzeta, asa ca i-am dat cu Sterimar si s-a potolit. A doua oara i-am facut lapte si dupa aceea s-a tot foit si a mormait. I-am dat Panadol si s-a linistit. A dormit pana la 9 si un pic.
Nu ma plang... si Mara era mai bine de dimineata. Ma bucur ca nu au facut febra.
Mamica fericita de Mara si de David
Povestea Marei
Ruxita spune:
noi am fost la CMMB pentru analize... cu pishu a fost foarte simplu, nu mai folosim demult colectorul pediatric, ii tin putzulica in recipient si de regula face pishu fara probleme si fara mari proteste... cu recoltatul sangelui a fost mai complicat, l-am tinut eu si 2 asistente, strans de picioare, umar, mana (eu), asistentele de mana in care l-au intzepat... in rest a fost super ok, a fost vedeta clinicii pentru 10 min, toate asistentele au tabarat asupra lui, ii zambeau, ii vorbeau, trageau de el, ii zambeau de la distanta... mai sa fie! mi l-am imaginat peste vreo 20 de ani... cuceritor de inimi si toate fetele topite dupa el... si am fost MANDRA de barbatelul meu!
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
tomaca spune:
Dece - mama lui de ROR. Bine ca a mai scazut febra lui JJ. Am o colega al carei baiat a facut peste 40.
Nyny, Xela - sanatate si voua
Ruxita - ati primit rezultatele analizelor?
Nyny - intrebai de Arwen. Vineri era cam la limita (Darius facuse noaptea convulsie febrila 5-7 min), probabil si oboseala acumulata. Sper ca sunt mai bine.
N-am citit de pe email. Incerc sa mai recuperez.
Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un
Povestea Trandafirasului Raisa
myky791 spune:
citat din mesajul lui miremia La Multi Ani David, micul luptator! Sa cresti mare, sanatos si sa ai o viata plina de bucurii alaturi de parintii tai speciali! La Multi Ani Stefan! _ Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
subscriu ca tare frumu ai scris
_
Mihaela mami mandra de baieti cucuieti
Ruxita spune:
citat din mesajul lui tomaca Dece - mama lui de ROR. Bine ca a mai scazut febra lui JJ. Am o colega al carei baiat a facut peste 40. Nyny, Xela - sanatate si voua Ruxita - ati primit rezultatele analizelor? Nyny - intrebai de Arwen. Vineri era cam la limita (Darius facuse noaptea convulsie febrila 5-7 min), probabil si oboseala acumulata. Sper ca sunt mai bine. N-am citit de pe email. Incerc sa mai recuperez. Povestea unui Dor mami tomaca si bebe Tudor Ioan un Povestea Trandafirasului Raisa |
azi le-am facut, raspunsul ni-l dau in 3 zile...
convulsii febrile? horror... de la rotavirus??? DD m-a tinut departe de spital si ii multumesc!
--------------------------------------------------------------------------------------------
tomaca spune:
Fetelor, in wk m-a pus ceva sa deschid messenger de acasa. Cum ma punea sa dau jos ceva de pe net, l-am rugat pe sotz sa se uite, s-a uitat si a instalat o noua versiune care l-a intrebat ceva, n-a fost atent si rezultatul: a trimis cereri cred ca tuturor adreselor de yahoo din emailul meu . Asa ca daca v-am asaltat cu cereri de conectare pe messager, SORRY. Mi-au dat accept IDs despre care nu stiu nimic
Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un
Povestea Trandafirasului Raisa
micki_mica spune:
Neata fetele!
Bubu, ms de cafea!
Ma duc sa recuperez la citit si revin!
Mami a lui Kiti
martisoare handmade
si alte nebunii crosetate
Ruxita spune:
nyny, multa sanatate puiutilor tai!
noi ieri am consumat prima productie de kefir... o singura cescuta! si sotul a facut 3 vizite nocturne la wc, si eu vreo 3 intr-un interval de 12 ore... Ela l-a refuzat neelegant, cica nu se complica cu asa ceva la scoala, il va lua dupa ce vine de la scoala... ce sa zic, super tare, super eficient!
nyny spune:
citat din mesajul lui Ruxita nyny, multa sanatate puiutilor tai! noi ieri am consumat prima productie de kefir... o singura cescuta! si sotul a facut 3 vizite nocturne la wc, si eu vreo 3 intr-un interval de 12 ore... Ela l-a refuzat neelegant, cica nu se complica cu asa ceva la scoala, il va lua dupa ce vine de la scoala... ce sa zic, super tare, super eficient! -------------------------------------------------------------------------------------------- Kay, un pui iubit! (21.01.2010) |
Woooow o singura cescutza v-a dovedit pe amandoi.... Foarte tare
Mamica fericita de Mara si de David
Povestea Marei