Pufi de Ian-Feb 2010 (225) - LMA Iris !

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu_bu spune:

la multi ani davidsa cresti mare mare ca tati sa fii sanatos si sa ai o viata frumoasa !

la multi ani stefan!sa fii sanatos si sa cresti frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

La Multi Ani, David, micule luptator!

La Multi Ani, Stefan!

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

Mergi la inceput

Bubu...sarumana de cafea...eu bag una repede, ca e mare nevoie!
Lali...sa-ti traiasca feciorul, sa fiti sanatosi, si sa va bucurati unii de altii 100 de ani! Multumim de tratatie...am de dimi. Felicitari pentru bilant, tare bine a crescut David! 8 copii si 22 de adulti la party...wow...lume multa! Distractie frumoasa va dorim, si va asteptam cu poze!
Dece...cum mai sunteti azi?
Lillo...multa sanatate pruncilor, si multumim pentru sinteza despre abordarea febrei la pitici! Tare bine sistematizat si organizat...am bagat si eu la cap.
Nyny...sanatate multa piticilor!
Xela...cum sunteti? ce fac piticii?
Mire, Danasor, Alexutzzza, Nyny, Simply, Lali...multumim pentru aprecieri.

Despre copiii proveniti din familii mixte ca si cetatenie..am exemplul surorii mele, al sotului si al baietelului ei: ea, romanca, el, sotul-italian, traiesc in sua...baietelul a vorbit mai tarziu...dupa 2 ani...dar vorbeste si intelege toate cele 3 limbi.

Pup u all,
O saptamana buna, tuturor!

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

Neata si de la noi!

Multumesc de cafele, Bubu si Lali!

LMA DAVID! Lali, multumim mult de cinste! Sa iti fie puiul sanatos, sa aveti impreuna o viata minunata esti o mamica grozava!

LMA STEFAN!

Sanatate multa pufilor bolnaviori!!!! Dragii de ei...Sper ca azi sa ne dati vesti bune ...Xela, Dece, Lillo, Nyny ...

Simply, multumim de intrebare. Am revenit de la parinti, am avut treburi administrative aseara, ne reintram in ritm...suntem nitelus mucosi toti, nimic deosebit, sper sa ramanem la stadiul asta....
Distractie placuta in concediu...si eu cand citesc despre el....si succes cu proiectul maybe bby, poate, poate

Mire, ce frumos povestesti de Maraistetica mica

Nici M nu prea imita cuvinte, desi intelege perfect despre ce vorbesc si-mi arata sau aduce tot ce-i cer....au destul timp, eu o las sa faca ce doreste ca destul o sa "trebuiasca" sa faca lucruri de la gradi in colo...

o zi frumoasa sa aveti!

Mergi la inceput

Haircut, sa va fie de bine sederea la parinti!
Multa sanatate fetitzei finutze si voua!
, sa treaca repede mucishorii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

La multi ani David, voinicul luptator!

La multi ani Stefan!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

neatza fetili...bubu sarumana de coffe...

noi..putin cheauni..
pe la 1 s-a trezit jijelu...cu totul..de temperatura 38.8...si urlaaa...cu mare greu si in descurs de cateva minute bune a acceptat panadol....apoi sosete ude...compresa la cap...i-am bagat si pe maini niste sosete ude/....si asta vreo 40 min...n-as fi reusit daca nu dadeam drumul la bbtv....sa-i distraga atentia..

ed la 2 a dormit...cu multe treziri la tt....muuuuuulte de tot cu asa un soi de maraila...pt ca apa si orice lichid cam refuza..

acu..ce sa zic..bat in lemn...s-a trezit cu 37.6...sper sa nu-i mai creasca...

je sut varza..dar asta e...

s-a plicti si tre sa ma duc repidi sa fac shmotru...

sunt recuperata si aici si pe mail...dar revin mai incolo...

ratusco....muuuulte cu felicitarile de rigoare

despre mail...hm...am in cap fraza sorinei....pe care evident k n-o pot repoduce....sunt de acord cu ce a rasp danasor si sorina....si ma gandesc serios ...k noi, romanii....ne meritam soarta, pe bune....suntem o natie dezbinata...n-o sa ajungem niciodata departe pt ca nu suntem in stare sa punem cu totii osul si sa tragem intr-o directie...

sa aveti o zi superba

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

PENTRU MAMICI SI BEBICI...

JUCARII PENTRU PITICI...

HAINUTE BAIETEI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

La Multi Ani David, micul luptator!
Sa cresti mare, sanatos si sa ai o viata plina de bucurii alaturi de parintii tai speciali!

La Multi Ani Stefan!

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

subscriu si eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

Citat:
citat din mesajul lui lalitica2000

Azi e sarbatoare mare.

David, LA MULTI ANI! Mami si tati te iubesc mult si suntem tare mandri ca ne-ai ales sa-ti fim parinti. Iti uram sanatate multa si sa ramai tot la fel de voios si dragalas ca acum.

Nu puteam lipsi de pe forum in aceasta noapte speciala pentru mine. Acum un an eram in focuri, contractiile erau tot mai dese astfel inca la 2:46 am facut cunostinta cu puiutul nostru.

Nu imi vine sa cred ca a trecut un an, a fost un an greu, cateodata f greu, dar care ne-a adus si bucurii, extrem de multe bucurii si satisfactii. Una peste alta, puse cap la cap, da cu plus, ceea ce e foarte bine. Pentru mine, pentru familia noastra aceasta prima aniversare este extrem de emotionanta si speciala pentru ca daca la inceput nici nu puteam sa imi imaginez ca voi prinde aceasta zi, pe urma o perioada am tot visat la ea....pauza de ...Sunt mai emotionata decat la orice zi de nastere de-a mea.

Si pentru ca la sfarsitul unui an se face un bilant, iata rezultatele noastre: 8350gr (2200gr la nastere) si 73,5cm (44cm la nastere). Sunt multumita de cum a crescut, evident ca intotdeauna este loc de mai bine, dar avand in vedere ca el in primele 3 luni a pus doar un kg fata de alti copii care au pus chiar un kg pe luna, e betoooon.

asa....si acum sa punem masa, sa pocneasca dopurile la sticlele de bautura, sa cante muzica.....let's partyyyyyyyyyy

va servim cu feliute de pui pane, chiftelute din piept de pui, tartine cu sunca si cascaval, ficatei de pui rulati in bacon, mini pizze, salata de vinete, frigarui de mozzarela cu rosi cherry, salata de pui cu castraveti, salata de paste, felii de andive cu pasta de branza si bulete cascaval. Ca desert avem papanasi ardelenesti si evident tortul (inca suntem in negocieri la model).

De baut va servim evident cu sampanie de oameni mari si de copii, vinuri pe alese, bere, visinata, sangria si pentru cine poate duce avem si niste palinca de Zalau.

Cam asta este meniul pe care il vom servi sambata viitoare la petrecere.

Si la final, ca la Oscar, va multumesc din suflet pentru toate gandurile bune pentru David si pentru sustinerea voastra de-a lungul timpului. Imi sunteti extrem de dragi si tare ma bucur ca facem parte din acelasi grup al pufuletilor....na, ca iar m-am emotionat...trimit ca am inceput sa ud tastatura...

Lali de David luptatorul nostru
asa frumos ai spus!
sa dea DD sa traiti de acum incolo asa cum se spune in povesti:si au trait fericiti pana la adanci batraneti! sa va bucurati mereu de mica minune din viata voastra
multumim de tratatie,mamico

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lillo spune:

Citat:
citat din mesajul lui danyelana

La multi ani David, voinicul luptator!

La multi ani Stefan!

Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010

Arthur, l'amour de papa et maman

Subscriem si noi!
Sa fiti sanatosi, sa cresteti mari si voinici!

Mergi la inceput