LMA!!! Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***308***

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

LA MULTI ANI Ana si Sorina Maria! Sa fiti fericite si sa aduceti lumina si bucurie in sufletele parintilor vostri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Neata tufete


Vin la raportu de slabanogeala, am reusit sa intru in blugii 27, ramine sa-mi vina bine, ca acu crapa pe mine Deci... tre sa slabesc inca doo kile, tot alea de care vorbeam acu citeva zile

Cica ninge-n toata tara

Azi tre sa fac bagajele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Tufete participante la seminarii motivationale( adica Pisik si Dyana), eu am o curiozitate, fiindca mi-am dat seama ca exista un pattern in comportamentul vostru dupa participarea la seminarul respectiv: constatati in urma experientei de acolo ca intrarea frecventa pe forum e un demers care nu va face bine? Zic asta pentru ca am bagat de seama ca si Pisik, si Dyana intra mult mai rar pe forum dupa participarea la seminar decat inainte. Sa nu credeti ca sunt rautacioasa sau ironica, departe de mine intentia, doar ca as vrea sa stiu daca ati realizat cumva acolo ca forumeala prea indelungata nu face bine si as vrea sa stiu, daca da, de ce, sa ma feresc si eu sa ma afecteze negativ "morbul" asta. Orice lamurire de la voi mi-ar fi foarte utila!

aoleu nuuuuuuuuu!!!! in niciun caaz!!!!! nu e vorba nici pe departe despre asta!!!!!!!! hai sa va zic cate ceva; in primul rand nu este un seminar "motivational" in sensul ala clasic de " hai ca poti!!! hai ca esti tare!!! scrie obiective!!! fa aia!!!"..... e departe rau de asta; a fost un seminar pur si simplu de cunoastere a mea, in care m-am confruntat intr-un mod extrem de dureros cu trecutul, cu experiente pe care mi le-am negat multa vreme; am invatat sa las trecutul sa fie excat ce e: trecut!!! am invatat ca orice as face nu conteaza decat sa ma simt eu bine, sa iubesc enorm de mult, sa iert la fel de mult, sa ma desprind de gandurile alea care ma macina cumplit zi de zi, sa nu mai fac niciun fel de presupuneri..... pur si simplu am invatat sa traiesc zi de zi si clipa de clipa si sa apreciez DOAR PREZENTUL!!!! mi-am descoperit niste greseli uriase pe care le-am facut cu cristi si am avut puterea sa-mi cer iertare de la el; am invatat ca nu eu sunt buricul pamantului si ca nimeni nu are de ce sa faca ce zic eu, pentru ca fiecare om are un trecut al lui si niste experiente proprii si nu au de ce sa gandeasca altii la fel ca mine; am invatat ca atunci cand eu sunt sigura ca am dreptate si altii ma contrazic sa fiu convinsa ca si ei au dreptate!!!!! si nu, nu trebuie sa fie ca mine!!! am invatat sa-i accept pe cei din jur exact asa cum sunt, pentru ca sunt perfecti!!!! mi-am amintit cum e sa iubesc cu toata fiinta, sa savurez prostioarele din jurul meu..... sa ma joc din suflet ca un copil.... sa imbratisez cu toata fiinta mea, dar asa sincer cum n-am facut-o de ani de zile!!!
si am invatat sa fiu extrem de recunoscatoare pentru absolut tot, si sa zic asta in fiecare zi!!!
si faptul ca lipsim cat de cat de pe forum nu e datorita faptului ca am avut o revelatie ca e rau, ca ne mananca timpul sau alte chestii de genul asta!!! nici pomeneala!!! eu pe voi va iubesc tare mult si va apreciez pentru absolut tot!!! pur si simplu este o perioada de acomodare cu "noua eu", adica stau mult cu gandurile mele si le ascult si nu le mai resping, si nu-mi mai e frica de ele!! si invat sa ma iubesc pe mine, fara conditionari de niciun fel!!! daca am chef sa rad singura.. rad; daca vreau sa plang.... pai plang nene pana-mi pica ochii si nu e nimic ciudat!!! daca vreau liniste... atunci stau in liniste si nu-mi mai e frica sa-mi aud gandurile!!!
uite, hai s ava dau un scurt exemplu despre ce a facut bun intalnirea asta pentru mine: la servici s-a produs inevitabilul, adica am fost alungata din laborator fara drept de apel; dupa curs am avut curajul sa ma duc acolo cu capul sus, mandra de alegerea mea.... sio da, am aflat care este situatia; este varianta cea mai rea posibila, de care am fugit cu gandul toata perioada asta de concediu!!! si ce credeti ca am facut??? am acceptat-o cu zambetul pe buze, ba am ajuns chiar la un moment dat sa o rog pe sefa sa nu mai incerce atat sa explice ca se afunda in niste minciunele pe care i le desfiintam pe loc.... si devenise jenant!!! eu i-am zis ei sa fie impacata cu hotararea pe care a luat-o si sa si-o asume exact asa cum simte ea!!!!!!!!!! si da, am momente cand imi este greu, dar imi revin extrem de rapid .... si vad asta ca pe o usa inchisa ... dar sunt alte sute de usi in jurul meu deschise, si nu trebuie decat s afac 2 pasi ca sa ajung la ele.
uhhh, am scris pe nerasuflate!!!! scuzati greselile facute din graba, dar am scris din suflet si nu vreau sa corectez nimic!!!

Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
IANUARIE 2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

NEatza tufete!

Intru repede cat ma lassa Rares...Nu stiu ce fel de raceala, viroaza o fi avand dar nu ii curge nasul, fara febra, vios, ager, mananca, etc. Asta pana acum de dimi, cand...ca sa mi se confirme ca are ceva a inceput sa tuseasca...

I/am dat Ospamox. Probabil ca va urma si ceva de tuse. Intai voi apela la ceaiul de ceapa cu miere. Sper sa nu fie mai rau.

INTREBARE pt specialistele in viroze& co. Pot s aii dau ACUM sirop pt imunitate? Daca DA, de care? Daca nu, cand?

Povestive Ayla mai demult de unul de la Plant Extract (formula 17 parca) Mai foloseste cineva?

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Tocmai ce am citit despre aceasta Formula 17 de la palnt Extract siam vazut ca are alcool 50 %. Parca nu imi vine sa ii dau.

Caut altceva. Si astept info din experienta voastra.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

LA MULTI ANIANA BIANCA, nora mea draga, pisikuta cu personalitate! Sa fii sanatoasa, vesela si scumpica asa cum te stim!

Sorina-Maria si sa te bucuri de familia extinsa


CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Floric, nush ce sa zic, uite si la noi e fara muci, febra s-a dus, doar cu niste tuse. Bine, la noi verdictul a fost doar "gatul rosu", nu a zis nimic de amigdale. E adevarat, insa, ca e ceva mai somnolent decat de obicei, dar si eu mi-s la fel si ma gandesc ca nici nu-l stimulez... De pilda, acum cica doarme de pranz

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

DYANA, cat de frumos ai scris. Esti minunata! Iti multumesc ca ai exprimat tu atat de bine aceasta experienta. Si parca mi-am adus si eu aminte si mi-am dat un "branci" de care am nevoie pentru maine, sa ma duc si eu cu capul sus si mandra de mine! Iti multumesc!

Fetelor, multumim mult de urari si de ganduri bune!

Mami de minune mica


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mireal spune:

La Multi Ani Ana si Sorina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mireal spune:

Floric, ii poti da sirop, eu ii dau Immuno Baby de la Erbavita(gasesti doar la Help net) sau ii mai poti da Septilin de la Himalaya,lui theo nu i-a placut ca era mentolat.Pt gat rosu mai poti folosi Tantum verde spray, eu cu asta i-am dat si i-a trecut, acum depinde de situatie.

Mergi la inceput