1 an de la nastere....mamicile slabesc (3)
Raspunsuri - Pagina 12
sanzi spune:
Buna! Nu am reusit sa intru ieri, dar ma bucur ca ati avut rezultate bune!
Danicris, , nu fi suparata, cu siguranta recuperezi repede.
Eu sunt foarte bucuroasa, am slabit doar 500 grame, dar am schimbat prefixul: am 59.8 kg!
annnna35 spune:
Buna,
Eu stagnez: 78.8. Nu prea ma mai pot motiva deloc :(
Felicitari, Sanzi, pt. schimbarea prefixului!
Ma duc sa citesc ce ati mai scris.
Numai bine,
mykaa spune:
Aici sunt, numai ca nu prea am cu ce sa ma laud decat cu o mare stagnare adica tot 77,200 zic mersi ca nu am pus la loc. Felicitari celor care au slabit!
Littlelight spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andra_s In primul rand LA MULTI ANI pentru fetita ta, sa fie sanatoasa, iubita si fericita! In al doilea rand te felicit pentru rezultat, 1,1 kg intr-o saptamana e f bine, mai ales ca spuneai ca scapi foarte greu de kg nedorite. Cat despre 10000 de pasi zilnic, sa stii ca si eu am inceput sa merg pe jos mai mult, dar la 10000 de pasi nu cred ca ajung Te asteptam saptamana viitoare cu aceleasi vesti bune Mami de iepurash botzogash Ianis Stefan (19.01.2010) Poze & www.youtube.com/user/andrastephanie#p/u" target="_blank"> Video Cand soarele rasare in miez de noapte |
Multumesc pentru urari, asemenea va dorim si noi.
Eu am inceput de luni sa tin dieta Rina. Dupa parerea mea, secretul ei sta in combinarea alimentelor pe zile, in faptul ca mananci zilnic un singur fel de mancare, in cantitatea pe care o doresti si in distanta dintre mese, dar si a duratei relativ mare a dietei (3 luni), dupa care alte 3 luni exista o dieta de mentinere. In plus, argumentul forte in favoarea ei, a fost faptul ca, o data la 4 zile, poti sa papi tort/inghetata/prajiturele si 4 bucatele de ciocolata neagra . Vad ca pana acum merge. Sper sa fie bine si in continuare.
Eu nu mancam mult nici inainte, miscare faceam zilnic, dar e adevarat ca, daca-mi dadeai o praji/cioco sau alt dulce si orice altceva, alegeam clar dulcele, mai ales in perioadele de stres intens si oboseala accentuata.
Atunci cand oamenii sunt liberi sa faca ce vor, de obicei se imita unii pe altii...
Tecky spune:
Azi ma duc la ziua cumnatului....nici nu vreau sa ma gandesc la cata mancare va fi acolo...
allexa06 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andra_s Alexa bravo, hai ca noi suntem aici si nu te lasam pana nu ajungi la 58 de kg baga apa, sport, sex si ce crezi ca te mai ajuta spor la slabit |
Multumesc, esti tare draguta.
Dar uite ca aseara sotul cica mi-a facut "o surpriza" si a venit acasa cu 3 cutii de pizza si un buchet de flori...Puteam eu sa-l refuz ???...si am mai bagat si o ciocolata
http://community.webshots.com/user/allexa06
sanzi spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui allexa06
Multumesc, esti tare draguta. Dar uite ca aseara sotul cica mi-a facut "o surpriza" si a venit acasa cu 3 cutii de pizza si un buchet de flori...Puteam eu sa-l refuz ???...si am mai bagat si o ciocolata http://community.webshots.com/user/allexa06 allexa,mami de baietei Razvan Ioan 29.03.2006 si Stefan Teodor 21.12.2009 |
Ce bine suna!!!
O sa beau macar un pahar de cola, altfel nu mai dorm cu gandul la atatea bunatati...
Intrasem sa va povestesc ca, de bucurie ca am schmbat prefixul, ieri mi-am luat blugi, bineinteles marime mai mica decat cei vechi. Chiar si sotul meu, care greu ar recunoaste ca am slabit, a zis ca imi vin bine si se vede ca sunt mai slaba. Cred ca imi mai iau o pereche, de bucurie .
, jos cu kilogramele!!!
mykaa spune:
Littlelight auzisem si eu saptamana trecuta la tv de dieta despre care vorbesti si tu si am citit si eu pe net sa vad care e treaba. Eu nu sunt adepta regimurilor de slabire pt ca pe mine dc ma pui sa mananc la gramaj sau numai anumite lucruri zici ca innebunesc, imi vine sa mananc non-stop!!!!! Si mi se pare ok pt ca ideea e ca practic te invata cum sa le combini, poti manca de toate, dar nu in aceiasi zi! Asa ca de azi incep si eu sa vedem ce iese! O zi buna tuturor si spor la slabit!!!
mari_paun spune:
va felicit pt kg pierdute...la mine nu se vede nimic...dar ma si suge bb.
saptamana trecuta am fost racita si am baut mult ceai cu lamaie si nu mai puteam sa mananc mancare...tare agitat a fost
azi salivam la niste eclere, insa ma abtin
pe vreme buna merg in parc si trag 4-6 ture de parc in mars fortat si impig caruciorul... deja am febra musculara, trece pana iese soarele