1 an de la nastere....mamicile slabesc (3)
Raspunsuri - Pagina 13
mykaa spune:
Buna la toata lumea! Azi este marti si se pare ca deschid eu lista. Am reusit sa scad sub 77 Yuppiiiii!!! Azi am 76.800! O zi buna tuturor!
Littlelight spune:
Buna dimineata!
Raspund pe fuga ca avem multa treaba. Azi dimineata cantarul arata 85 kg. Deocamdata merge bine regimul, chiar daca am mai avut mici abateri.
Succes tuturor si cat mai putine kg.
Atunci cand oamenii sunt liberi sa faca ce vor, de obicei se imita unii pe altii...
28061982 spune:
Buna dimineaaaaaatzaaaaaa!!!!
Am trecut sa va salut si sa va spun ca ieri am mancat numai fructe si pe seara o salata din salata. Azi am 56.6 si azi mi-am propus sa mananc lactate. Sambata si duminica am mancat crema de ciocolata la greu.
Daca scad sub 56 saptamana asta dau petrecere, pe bune.
Cea mai tare veste e ca duminica mi-am cumparat role. M-am plimbat duminica seara cu ele prn casa, ca sunt varza, nu stiu sa merg. Sper sa ies in weekend in parc cu sotu si picea si sa ma descurc. Daca invat, sper sa ard calorii macar in wkend.
A revenit energiaaaaa!!!
Partea proasta acum trebuie sa ma duc sa gatesc pt picea, dar nu ma las prada mirosului. Oricum cu crema aia de cioco e greu... o sa manac putin de pofta cand imi vine.
A veniiiiiit primavaraaaaaa!
annnna35 spune:
Buna!
Felicitari, mykaa, littlelight, bafta, Alina, sa fie cum vrei tu!
Cat despre mine, ar trebui sa puneti o balenutza in dreptul meu, sau sa schimbati denumirea subiectului in "mamicile se ingrasa" :(
Fac haz de necaz, bineinteles... Am 79.3. Nu ma cumintesc deloc cu rontaitul... Sper ca sapt viitoare sa am rezultate mai bune. Va pup!
sanzi spune:
Buna! Eu nu am rezultate bune azi, m-am ingrasat, am 60.1 kg. Dar le vin eu de hac pana saptamana viitoare...
Felicitari Mykaa si Littlelight!
Alina, bine ai revenit, imi place optimismul tau de azi!
Annna, curaj si spor la slabit!
Andra, Danicris, ce faceti??
sunshine2009 spune:
59,4 adica greutate scanzanda, moral ridicat
annnnna ...m-ai facut sa rad cu pofta!!!!!
harnici la de 15 luni
Cresterea in greutate
Perioadele de crestere
Danicris spune:
Salutare, mamici ambitioase !
Felicitari tuturor fetelor si curaj in continuare celor ce au adaugat putin, nu renuntati. Va felicit pt. sinceritate, saptamana viitoare o sa fie bine, sa aveti spor in continuare.
Am actualizat listuta ! Jos kilogramele ca vine caldura cu fustite scurte, bluzite mulate ...
andra_s spune:
Salutare la ceas de seara!
Nu am cu ce sa ma laud saptamana asta, am stagnat, tot 68,5 kg ... saptamana viitoare poate vin si eu cu vesti bune, acum sunt in perioada neplacuta a lunii, ma simt umflata cu pompa, sunt balonata, am pofte aiurea ... trece si asta
Felicitari fetelor pentru kilogramele date jos, celorlalte multa ambitie sa slabiti si saptamana viitoare sa avem o listuta doar pe minus. Littlelight nu ma pot abtine sa nu zic WOW si felicitari, 1,800 kg date jos, vezi ca se poate?!?
mari_paun spune:
felicitari mamicilor ambitioase...m-am cantarit saptaman trecuta...am tot 72kg, de cand am nascut nu am dat nimik jos