1 an de la nastere....mamicile slabesc (3)
Raspunsuri - Pagina 14
mykaa spune:
Anna35 nu te descuraja! Eu te inteleg foarte bine! Si eu am un organism care nu ma prea ajuta! Adica slabesc f greu si ma ingras EXTRAORDINAR de repede! Stiu cum e sa te urci pe cantar si sa vezi ca acul arata altceva fata de ce ai vrea tu sa vezi! Eu pana sa incep sa scriu aici pe forum aproape ca dormeam cu cantarul in brate! si cand vedeam ca nimic nu se intampla ba mai rau urca ma lua cu lesin!!! Asa ca pe langa sport (care il fac de 2 ori pe saptamana), ma duc la sala pt ca acasa nu as face neam! de luni m-am hotarat si la dieta si la apa! Apa e esentiala! Eu am o sticla si o plimb peste tot prin casa dupa mine! Si asa vad ca am inceput sa mai scad o idee! Si eu am 70 si de kg si stiu cum este! Dar de asta suntem aici sa ne incurajam atunci cand este nevoie! Ti-am scris gandindu-ma ca ti-ar face bine sa vezi ca nu esti singura!
Littlelight spune:
Multumesc pentru incurajari .
Acum nu suntem acasa si m-am cam abatut de la dieta inceputa. Sper sa nu stric tot ce-am realizat pana acum. Incerc sa suplinesc prin miscare si mai multa, regimul alimentar pe care nu-l respect. Nu zic inca "uraaa", pentru ca mi-e frica de efectul yo-yo. Asa merg la mine toate dietele. La inceput ok, apoi cand nu mai tin regim, desi nu mananc foarte mult sau foarte nesanatos, revin kg pierdute .
Atunci cand oamenii sunt liberi sa faca ce vor, de obicei se imita unii pe altii...
annnna35 spune:
Buna,
Va multumesc pt incurajari, Sanzi, Sunshine, Danicris, Mykaa si pt toate fetele-slabutele .
M-am potolit, nu ma mai cantaresc in fiecare zi, ca ma enervez...
Am facut ieri o plimbare luuunga, cu bebe, si am de gand sa fac in fiecare zi la fel, cand e vreme frumoasa.
As merge si eu la sala, dar locuiesc cam departe de orice sala, nu conduc masina (desi am permis), asa ca mi-e peste mana. Dar ne vom muta, speram, si voi avea o sala aproape, o sala la care obisnuiam sa merg cand nu eram maritata.
Bafta tuturor!
allexa06 spune:
Buna dimineata !
Ce faceti ?Cam liniste pe aici .Se mai tine cineva de dieta ?
Eu astazi mi-am propus sa mananc doar fructe, sper sa pot
http://community.webshots.com/user/allexa06
mykaa spune:
Buna allexa!Da eu incerc sa ma tin de o dieta, dar nu prea imi iese! Azi o iau de la capat! Am constatat ca nu am ambitie! Cedez prea usor! Si pe urma ma umplu de nervi! In fine...Azi e marti asa ca raportez o insesizabila scadere de 200 de gr! Deci scorul final 76,600! O zi buna tuturor!
Littlelight spune:
'neata!
Nu indrazneste nimeni sa dea raportul? Hai sa sparg eu gheata, desi nu cu vesti bune . Dupa cum ma temeam, efectul yo-yo isi face simtita prezenta si cantarul indica 86 kg . M-as reapuca de Rina, dar mi s-a parut prea mare si prea rapida scaderea in greutate, ca sa-si mentina efectele in timp. In concluzie acum chiar nu stiu incotro s-o iau . Ma mai gandesc putin si sper sa iau decizia cea mai buna.
Ceva idei?
PS. Miscarea pe care am facut-o a fost cam la 1/3 din cat faceam inainte, din cauza vantului puternic din ultimele zile, care nu ne-a lasat sa stam prea mult afara. In casa nu prea ma trage inima sa fac ceva sport .
Atunci cand oamenii sunt liberi sa faca ce vor, de obicei se imita unii pe altii...
Tecky spune:
Eu nici nu indraznesc sa ma cantaresc azi pt ca nu prea am tinut regim in ultimele zile...
Danicris spune:
Neatza, mamici. si [ceai verde] ca topeste grasimile
60 kg
Spor la slabit in continuare si felicitari tuturor. Pe mamicile cu rezultate mai putin satisfacatoare le rog sa nu cedeze, haideti, dragelor, nu va lasati invinse.
Va imbratisez virtual si merg sa actualizez listuta.
Zile senine tuturor !
sanzi spune:
'Neata!
Eu stagnez, azi am 60 kg, cred ca o sa mai raman o perioada la greutatea asta, pentru ca nu reusesc sa mai tin dieta aproape deloc...
sunshine2009 spune:
'neata la pranz si de la mine,
dupa cum m-am asteptat, ...catastrofa, 59,9kg! adica m-am ingrasat, din cauza ca saptamana asta tot intr-un chef culinar am tinut-o. Macar sunt inca o "5", tot e bine ca n-am revenit la "6"
Felicitari la toate "slabutele" , haideti ca mai un pic si vine vara si trebe sa dam iama in garderoba frumoasa!
harnici la de 15 luni
Cresterea in greutate
Perioadele de crestere