1 an de la nastere....mamicile slabesc (3)
Raspunsuri - Pagina 15
andra_s spune:
Salutare!
Intru rapid sa raportez un mius de 500 gr sapt asta, am 68 kg
Eu de maine ma reintorc la serviciu, sper sa pot slabi in continuare, o sa ma ajute ca sunt ocupata la job, dar sper sa nu bag in mine ca-n spitalul de urgenta seara, cand vin acasa. Din pacate o sa ma las si de sala, abia incepusem sa ma obisnuiesc cu efortul sustinut ... dar chiar nu o sa mai am timp, si chiar daca s-ar gasi o ora seara sa ma duc, prefer sa stau cu Ianis putinul timp pe care-l petrec acasa.
Fetelor, haideti sa nu ne dam batute, nu fiti suparate ca e normal ca dupa atata timp sa se obisnuiasca corpul cu noul stil de alimentatie si sa dam jos foarte greu, ganditi-va ca si 200 de gr pe saptamana e foarte bine, ca doar le dati jos, nu le puneti pe fund :))))
Eu imi stabilesc urmatorul obiectiv, 66 de kg pana la Paste
V-am zis vreodata ca atunci cand m-am inscris la subiectul asta visam sa ajung macar la 70 de kg ? Sunt mandra ca mi-am depasit asteptarile si de aceea nici nu vreau sa renunt asa usor!
Am zis ca intru scurt si na, ca m-am intins o gramada, va pup si sper ca marti sa ne laudam cu minus la cantar
mykaa spune:
Littlelight,mie nu mi se pare o crestere f mare in greutate. Nu poate fi o retentie de apa sau sa se apropie acea perioada a lunii??? Spun asta pentru ca m-am uitat in listuta si am vazut ca ar fi vorba cam de un kg, ceea ce ar putea fi explicat prin retentia de apa!Iar in ceea ce priveste dieta...ai tinut toate cele 90 de zile sau numai o parte? Ai tinut-o asa cum ar fi trebuit sau ai mai si trisat? Te intreb pentru ca si eu incerc sa tin aceiasi dieta si eu nu am scazut cine stie ce pt ca am trisat! Am o saptamana si am tinut calumea doar primele 4 zile, pe urma le-am cam amestecat si ieri am luat-o de la capat hotarata sa nu mai trisez!A, si de scazut nu am scazut decat cateva sute de grame.... in fine...om vedea...
allexa06 spune:
Salutare !
eu am ajuns la 63,5.Sunt cam lenesa si renunt asa usorNu-mi place de mine, trebuie sa fac ceva
http://community.webshots.com/user/allexa06
Littlelight spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mykaa Littlelight,mie nu mi se pare o crestere f mare in greutate. Nu poate fi o retentie de apa sau sa se apropie acea perioada a lunii??? Spun asta pentru ca m-am uitat in listuta si am vazut ca ar fi vorba cam de un kg, ceea ce ar putea fi explicat prin retentia de apa!Iar in ceea ce priveste dieta...ai tinut toate cele 90 de zile sau numai o parte? Ai tinut-o asa cum ar fi trebuit sau ai mai si trisat? Te intreb pentru ca si eu incerc sa tin aceiasi dieta si eu nu am scazut cine stie ce pt ca am trisat! Am o saptamana si am tinut calumea doar primele 4 zile, pe urma le-am cam amestecat si ieri am luat-o de la capat hotarata sa nu mai trisez!A, si de scazut nu am scazut decat cateva sute de grame.... in fine...om vedea... |
Mykaa,
N-am tinut decat aproape 2 saptamani. N-am trisat in timpul asta. Cum am facut? Primele 3 zile, le-am tinut ca la carte (adica fructe pana la 12, apoi numai 1 singur fel de mancare la pranz (de cele mai multe ori fara felia aia de paine) si seara-aici doar 1/2 din portia de la pranz), insa, in ziua de vitamine, pentru ca acum nu prea sunt legume romanesti, cu ceva gust sa facem salate, am papat numai fructe, iar pe la 5 si ceva m-a luat o durere crunta de cap si am bagat o supa strecurata de legume si vreo 3 biscuiti populari (mi-a trecut capul fara medicamente, deci clar de la nemancat era) si apoi iar fructe pana pe la 8 seara. In astea 4 zile am dat jos 2,4 kg. Mi s-a parut prea mult in timp scurt. Urmatoarele 4 zile le-am adaptat, in sensul ca am mancat doar o singura grupa de alimente, dar nu un singur fel (la proteine am papat si carne si iaurt si ou etc.). Scaderea in greutate n-a mai fost la fel de spectaculoasa. Dupa o saptamana si ceva, am plecat de-acasa si n-am mai putut s-o tin asa cum trebuie. De-aia cred ca am pus kg ala. E adevarat ca se apropie si "musafirii lunari" (deja dau semne) si poate fi si asta o cauza (azi dimineata de exemplu aveam cu 600 gr mai putin). Plus ca vreo cateva zile am fost cam constipata. Oricum eu, sotul si copilul suntem acum pe aceeasi dieta sanatoasa, pentru ca sotul meu s-a pricopsit cu un colon iritabil si are destule interdictii alimentare (nu prajeli, nu mezeluri, nu mancaruri grase, multe fructe, legume, salate, mese regulate, consum mare de apa plata, mai putina sare etc).
Ma mai gandesc putin daca reiau Rina sau merg tot in ritmul asta, in functie de rezultatele pe care le voi avea.
Atunci cand oamenii sunt liberi sa faca ce vor, de obicei se imita unii pe altii...
mykaa spune:
Littlelight inseamna ca am avut dreptate! Ar fi insemnaat sa mananci non-stop ca sa iei un kg intr-o saptamana! Da si eu incerc sa respect principiul dietei rina cu mici abateri sa vedem ce iese!
annnna35 spune:
Buna!
Intrasem sa va zic, dezamagita, ca probabil va voi parasi, pt ca nu mai sunt in stare sa tin cura, am si o perioada proasta, cu tot felul de discutii suparatoare cu sotul, asa ca nu mai pot tine regim...
Am observat insa ca sunteti mai multe care slabesc greu...sau se ingrasa..ca mine... asa ca mai raman prin zona...dar nu ma mai cantaresc, momentan, prefer sa va urmaresc un pic din umbra, insa am sa revin, cu forte proaspete!
Succes!
mykaa spune:
Anna sa stii ca starea de spirit conteaza foarte mult. Daca nu esti linistita asta se reflecta si in kg...din pacate! Si asta o stiu pt ca eu asa m-am ingrasat,acum cativa ani, pe sistem nervos! Eu sunt una dintre cele care slabeste f greu, dar care refuza sa se lase! Iti doresc toate cele bune si te asteptam inapoi cu drag!
Littlelight spune:
Buna dimineata!
Sparg eu gheata, ca sa ma laud of course. 84,3 kg. Mi-am mai revenit. Sunt in continuare pe regim sanatos de viata, fara alta dieta.
In alta ordine de idei, dati-mi, va rog, niste retete de papa fara rosii sau bulion, fara ceapa si usturoi, fara mazare, fasole, castraveti (retete pentru colon iritabil). Nu mai stiu ce sa gatesc .
Atunci cand oamenii sunt liberi sa faca ce vor, de obicei se imita unii pe altii...