1 an de la nastere....mamicile slabesc (3)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mykaa spune:

75,8 asta este rezultatul de astazi!
Felicitari Littlelight! Retete? Pe net pe la diete te-ai uitat?
O zi buna tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Littlelight spune:

Da, Mykaa, dar nu prea am gasit . De-aia am intrebat si aici. Zic eu ca sunt destul de inventiva in bucatarie, imi place sa gatesc, dar deja dupa 1 luna de regim d-asta, chiar sunt in pana de idei rau de tot . Posibilitatile sunt foarte limitate.

Atunci cand oamenii sunt liberi sa faca ce vor, de obicei se imita unii pe altii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danicris spune:

Buna dimineata.

La mine stagnare in urma unui we delicios , recuperez saptamana aceasta, promit.

Felicitari tuturor, din pacate am ramas cam putine fete in "program", macar noi sa avem spor in continuare. Sa aveti zile insorite, cu plimbari lungi si kg pierdute.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

Buna dimineata domnelor,

Ce faceti voi? Ati pregatit planul de atac impotriva kilogramelor pentru saptamana asta?
Acum intre noi fie vorba, nu e imperios necesar un plan de bataie, eu in saptamana ce a trecut n-am avut timp de nimic, de plan si calculat calorii nici atat si totusi acum ma mandresc de nu-mi mai incap in piele ca am scapat de 1,5 kg am 66,5 kg imi vine sa pup cantarul

Eu am oprit alaptatul pentru ca am inceput serviciul si nu mai rezistam sa pierd noptile in care Ianis se trezea de nenumarate ori sa se alinte la tzitzi, sugea doar de pofta, nu de foame, si cred ca de aceea am slabit atat, 1 kg e numai de pe sani
Inca rezist tentatiei de a manca precum o sparta seara cand vin de la serviciu, ma rezum la o salata sau o supa/ciorbita, chiar daca nu-s indicate supele seara, eu sunt fan supe si nu le pot lasa acum, mai ales ca ele m-au ajutat sa incap in hainele de acum 4 ani

Va pup si ne auzim marti mai suple, mai vesele si mai increzatoare!

PS: Sanziiiiiiiii, scoate capul la lumina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mykaa spune:

Felicitari andra_s! Si te mai felicit pt energia pe care o emani!!! Sper sa fie molipsitoare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanzi spune:

Buna!

Andra, si felicitari!!! Ai slabit super! Se pare ca iti prieste serviciul. Multi pupici si lui Ianis, baiat mare, care nu mai suge la mami.

Eu am avut probleme cu calculatorul, dar m-am cantarit in fiecare zi. Ma mentin la 60 kg, plus/minus 2-300 grame, dar nu mai tin dieta. Mananc orice, beau cola, sunt o nesimtita! Sper sa imi revin curand, as vrea sa mai dau jos vreo 4 kg.

Pupici tuturor, spor la slabit!!!

Mergi la inceput

Neata!

raportez rapid 66 kg, am mai scapat de 500 gr

Sanzi e f bine ca te mentii, parerea mea este ca e mai greu sa te mentii decat sa slabesti, pup fetele frumoase

Fuuuuug la serviciu, va pup pe toate

Mergi la inceput

'neata!

Raportez si eu 83,5kg, in conditiile in care miscarea a fost la 50% din cat era saptamana trecuta (din cauza vremii am stat mai putin pe-afara. In casa in afara de tinutul dupa cupil si aplecarile dupa jucariile pe care le arunca tot timpul, plus treburi gospodaresti nu prea fac sport ) si am avut si ziua de rasfat duminica (ca sa nu acumulez frustrari, mi-am propus ca, o data la 2 saptamani, sa am o zi in care sa pap chestii interzise gen praji sau pizza ori fast-food, daca simt nevoia).
si spor la treaba.

Atunci cand oamenii sunt liberi sa faca ce vor, de obicei se imita unii pe altii...

Mergi la inceput

Dani tu nu iesi cu nasul la aer sa te lauzi ca "esti o 5", nu mai esti o 6? acum am vazut in listuta, bravooooo

Littlelight felicitari, ai slabit foarte bine, ca sa nu mai spun ca 5 kg date jos in 6 saptamanai sunt mai mult decat ok, in conditiile in care pe tine nu te ajuta deloc organismul, pup mamica ambitioasa

Mergi la inceput

Andra, multumesc pentru incurajari . Sunt 7 saptamani de cand m-am alaturat voua (cred ca mi-ati purtat noroc ). Acum ma straduiesc sa schimb prefixul in 7 si imi doresc sa se faca odata frumos afara, sa pot face mai multa miscare.
fetelor ramase pe baricade si kg cat mai putine.

Mergi la inceput