1 an de la nastere....mamicile slabesc (3)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danicris spune:

Buna dimineata.

Am avut o saptamanaaaaaa ... mucenici, sarmale, prajituri ... Am revenit la 62 kg, sunt suparata pe mine.

Sper ca voi ati fost ambitioase si aveti rezultate bune, va felicit pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Littlelight spune:

'neata!

Si eu am avut sambata un eveniment important (turta fiica-mii), dar probabil ca agitatia, apoi nedormitul de azi-noapte, dar si plimbarile de 3-4 ore dintr-un capat in altul al orasului (Dorobanti-Crang si inapoi, Danicris stie), m-au ajutat. Cantarul arata dimineata 86,8 kg. Am repus in drepturi pedometrul si orice ar fi o sa fac aia minim 10000 de pasi zilnic. Daca merg tot asa, o sa fie perfect.

Atunci cand oamenii sunt liberi sa faca ce vor, de obicei se imita unii pe altii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

Neata fetelor!

Dani si eu am avut o saptamanaaaaa cu mucenici, sarmale si tort, plus vreo 2 felii de pizza , dar tot am reusit sa dau jos 0.5 kg, am 68,5.
Recunosc ca nu m-am saturat din bunatatile astea ... adica mucenici o portie, tort o feliuta, sarmale 2 de pofta si cred ca m-a ajutat mult ca mi-am facut abonament la sala, am fost deja la 2 sedinte de zumba dance, unde transpir la greu, iar pentru saptamana ce urmeaza am in plan o sedinta de kangoo jumps si una de step&tone.

Alexa hai cu vestile bune

Ileana iti multumim pentru grija, din cate stiu eu, niciuna nu tinem diete draconice, eu una am renuntat la fainoase, inclusiv paine, prajeli, dulciuri, sucuri, sosuri, grasimi, carne de porc, mezeluri, etc, adica la chestii care ingrasa si am grija ca ultima masa sa fie la ora 18, de obicei o salata si beau macar 2 l de apa/zi.
Am memorat site-ul pus de tine, pentru cand ma reintorc la serviciu si voi avea nevoie de dresuri

Va pup, dati cu kilogramele de pamant

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

Salutare !
Da, deci sa ma laud: am reusit sa ajung la 63,6 kg Asvrea sa ajung pe la 58,59 macar

http://community.webshots.com/user/allexa06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine2009 spune:

Fetele, ma autoproclam catigatoarea saptamanii:....nu mai sunt o 6..ci o 5 adica 59,7 kg!!!!!!! Iupiii!!!!!
ce mai conteaza ca la tolernata s-ar rotunji in sus...

harnici la de 15 luni
Cresterea in greutate
Perioadele de crestere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danicris spune:

Am modificat lista. Mi-e asa rusineeeeeeeeeeee ...
Felicitari, fetelor, sunteti extraordinare, bravo !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

60 kg

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Littlelight

'neata!

Si eu am avut sambata un eveniment important (turta fiica-mii), dar probabil ca agitatia, apoi nedormitul de azi-noapte, dar si plimbarile de 3-4 ore dintr-un capat in altul al orasului (Dorobanti-Crang si inapoi, Danicris stie), m-au ajutat. Cantarul arata dimineata 86,8 kg. Am repus in drepturi pedometrul si orice ar fi o sa fac aia minim 10000 de pasi zilnic. Daca merg tot asa, o sa fie perfect.

Atunci cand oamenii sunt liberi sa faca ce vor, de obicei se imita unii pe altii...

In primul rand LA MULTI ANI pentru fetita ta, sa fie sanatoasa, iubita si fericita!
In al doilea rand te felicit pentru rezultat, 1,1 kg intr-o saptamana e f bine, mai ales ca spuneai ca scapi foarte greu de kg nedorite. Cat despre 10000 de pasi zilnic, sa stii ca si eu am inceput sa merg pe jos mai mult, dar la 10000 de pasi nu cred ca ajung

Te asteptam saptamana viitoare cu aceleasi vesti bune

Mergi la inceput

Alexa bravo, hai ca noi suntem aici si nu te lasam pana nu ajungi la 58 de kg baga apa, sport, sex si ce crezi ca te mai ajuta spor la slabit

Sunshine bravo, hai ca ai depasit pragul psihologic, de acum e f usor, nu-i asa?

Tecky sa inteleg ca saptamana viitoare vei fi "o 5, nu o 6", vorba lui Sunshine

Heeeeeey, voi restul? Sanzi, Ana, Mika, Rony, Mari si celelalte fete din listuta au iesit pana si ghioceii din zapada, voi nu scoateti nasucul din barlog?!?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Danicris

Am modificat lista. Mi-e asa rusineeeeeeeeeeee ...
Felicitari, fetelor, sunteti extraordinare, bravo !

Dani, mami de dongonel Vlad 23.06.2008 si dongonica Andra 31.03.2010

Dani, un sut in fund e un pas inainte, lasa ca te stim fata ambitioasa si iti iei revansa saptamana asta

Mergi la inceput