1 an de la nastere....mamicile slabesc (3)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mykaa spune:

La Multi Ani tuturor pt aceasta zi de 8 martie!
Nu am slabit f mult dar tot e ceva! 77,200. O zi frumoasa tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

Neata fetelor!

In primul rand

La multi ani, mamici!!! Sa fiti fericite si iubite!!!

Raportez 69 de kg, am mai scapat de 1 kg saptamana asta, nu-mi mai incap in piele de fericire, am ajuns la greutatea dinainte de sarcina, dar asta nu inseamna ca nu mai am de dat jos, pentru ca si atunci aveam destul in plus pe burta si fund, dar macar ma incap hainele dinainte de sarcina

revin mai tarziu cu felicitari si incurajari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoredanaB spune:

La multi ani de ziua 8 Martie!

Sunt fericita ca am ajuns la greutatea de dinainte de ambele sarcini...am 62 kg ...parca as mai vrea sa scap de inca 3 kg. rabdare nu prea mai am, in ultima vreme am mancat cate putina ciocolata zilnic.

spor la slabit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanzi spune:

Buna!

LA MULTI ANI, MAMICI!!! Sa fim sanatoase si fericite, alaturi de puiutii nostri!

Acum sa revin la raport, nu am slabit deloc, am tot 60.3, dar tot e bine ca nu m-am ingrasat...
Felicitari celor care au reusit sa dea ceva jos si saptamana asta, sper sa va urmez exemplul pana marti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

La multi ani dragele mele
sa fiti sanatoase, sa aveti bucurii si copii sanatosi...si la multe kg in minus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 28061982 spune:

pt fete ...chiar daca a trecut 8 martie
Macinici nu va dau, ca-s cu zahar.

Am citit tot si am "verificat" si prima pagina . Imi venea sa editez cate o floricica la Danicris si la Sanzi

Oricum, va felicit pe toate ca nu sunteti lase ca mine
Bravo tuturor. Eu am 57 acum si am mancat intr-una de 10 zile cat a fost sotul in concediu. De saptamana viitoare fac aprovizionarea si ma apuc de treaba, ca sotul e la post si nu ma imbie cu nimic. II fac separat si asa o sa pot sa mananc si eu de dieta. Vreau sa intru la aia cu legume, fructe, lactatete si carbohidrati. Sa vad daa isi mai face efectul la mine.
Daca am rezultate va zic de marti intr-o saptamana, daca nu, NU

Si astazi beti cele 44 de pahare cu ceai... sa vedeti rezultate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annnna35 spune:

Buna, fetele!

Nici la mine nu e o perioada prea propice slabitului (mi se apropie menstruatia si am chef de rontaieli, in plus au fost zilele astea festive si am mai scapat cate ceva interzis).

Totusi, raportez si eu, cu intarziere, scaderea cu 200 gr: am 78.8

La multi ani tuturor pt. ziua de 8 Martie!!!

Spor la slabit in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

Salutare !
Eu inca nu m-am suit pe cantardar am abia cateva zile de cand am reinceput sa fiu atenta la ce si cum mananc.Am inceput sa merg pe jos cu Razvan la gradinita, ii prinde si lui bine si mie si mai bag si cateva serii de abdomene
Alina-bine ai revenit si spor la slabit.Dar daca sotul tau vrea sa posteasca, cred ca ai toate sansele sa te tii de dieta, doar vointa sa ai

http://community.webshots.com/user/allexa06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

Dar pe unde sunteti ?
Tocmai acum cand am inceput si eu sa am rezultate...si acum nu am cui spune

http://community.webshots.com/user/allexa06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana_d spune:

fetelor, aveti mare grija sa nu cumva sa scadeti sub 1200 calorii / zi ca va dati peste cap grav de tot. o dieta asa de saraca va baga in spital si va creeaza probleme mari, gen anemii, cardiopatii, iar lipsa fierului de exemplu este f nasoala daca faceti o hipocromie.

mancati sanatos, echilibrat si incercati sa faceti cat mai multa miscrae, ca tot slava Domnului a venit si primavara acum.

si uite, eu m-am ajutat mereu si de niste ciorapi de slabit. nu radeti, ca sunt tare buni la casa omului. tot purtam dresuri, ca trebuie, macar sa imbinam utilul si placutul. eu mi-am luat slim de aici, si tot imi iau periodic, cand ii mai rup sau ii port / spal prea mult.
http://www.laurabaldini.ro/33-linea.speciale.html

Mergi la inceput