Bun venit pe lume, bebe Andrei!Mai-Iunie 2009(103)
Raspunsuri - Pagina 6
alynta27 spune:
Salutare! O ?!
Lauraa in studentie am facut voluntariat la Centru de pe Primaverii-langa Policlinica. Nu am fost mult acolo, dar a trebuit bletinul si completat un formular parca. Noi scoteam si in oras copii, la Botanica i-am dus odata. Incearca acolo! Eu zic ca vei gasi ce-ti doresti. Sa vezi ce se atasau copii de studenti! Erau si mici si mari.
Un wekeend placut!
Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
alynta27 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui oana_MVT Alynta esti norocoasa ca te intelegi bine cu vecina si iti tine copii cand ai nevoie. Ce ai mai facut bun de papa? mami de Tudor (24/07/02) si Eduard (02/05/09) |
Sa stii ca da! Altfel nu stiu cum ma descurcam...
Am avut o rata de la mama din toamna si ieri am facut pilaf cu ea. Sa vad ce fac azi, de obicei la sf saptamanii fac un dulce!
Am piftele, mai fac o ciorba cu taitei de casa(asa as vrea).
La noi ninge frumos. S-a asezat.
POZE
Cum a aparut Printul!
Serialbastre spune:
Oana, ma bucur ca ti-au placut pozele cu mamaliga-n paturi, poate faci si tu. Sau soacra ...
Buluna, din pacate concediul pre/post natal nu se considera vechime la catedra, stiu sigur ca si eu trebuie sa ma inscriu la gradul II. Asa am pierdut 3 ani de scoala, in loc de 2 cum planuiam.
Carla, multa sanatate!
Alynta, super vecina ai. Sa-ti traiasca! Nicaieri pe unde am stat nu am avut vecini apropiati, dar mi-as dori. Poate aici, ca abia ne-am mutat ... sa vedem ce vecini avem.
Fug la treburi ... nu uitati de mamaliga mea, daca aveti cont de FB.
Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)
In bucataria mea
POZE
CarlaV spune:
Oana, multumesc, arata interesant. Aici gasim homeopatele respective, dar numai granule. Cum au ajuns parintii tai?
Narcisica, am facut o simulare pentru 2 cutii de picaturi la furnizorii nostri din America. Ar costa 29.88 usd numai transportul, si inca 12.78 usd produsele...
Bebe Beca spune:
Va pup si va imbratisez. Intru numai cat sa va spun ca am ajuns acasa, nu am avut net la maternitate, nu am citit nimic din urma. Sunt obsoita, am reusit sa dorm doar 6 ore in astea 4 zile, acum mabag putin in pat, sa vad daca pot dormi macar o ora. revin!
Ioana, Rebeca (16.05.2004), Sara (17.04.2009) si 37+
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/bebebeca
philip spune:
ioana, odihna placuta si curaj
multa sanatate bolnaviorilor
cristina, noi suntem pe o insula in atlantic
alynta27 spune:
Beca bine ai revenit! Auzi tu...sa citesti din urma?! Inseamna ca esti "in forma"!
POZE
Cum a aparut Printul!
ely2304 spune:
"neata "fetele..intru pe fuga k de o saptamana am musafiri,fratele meu asa k sunt tot tp-ul pe drumuri..citesc pe fuga!
ioana:bine ai revenit,odihna placuta..te asteptam cu drag!
narcisica.sa spunem k voi reveni in schimbul 3 de saptamana viitoare k voi fi mai libera.pana atunci citesc cand apuc..la fel si cu scrisul!
oana mvt:sunt o norocoasa,greturile au plecattttttttttttttt...ma simt chiar f bine,mai am ameteli stari de somnolenta..dar nu ma plang!multumesc de intrebare
restul va salut ,ma grabesc sa merg la dush..tre sa.i fac si baita la broscutik..sunt in intarziere cu toate!noapte buna oriunde ati fi!
ely mamica 10sapt...
.MARINA-DENISE
pozici cu noi
nasterea broscutei
otiliap spune:
buna fetele!!
o calda pentru doritoare.
beca, bine ai venit acasa. ce face bebe andrei?? cum l-au primit fetele?? te asteptam sa ne povestesti cand vei putea. pana atunci, refacere rapida si multa odihna!!
ma bag la recuperat din urma...
otiliap spune:
miruta, LA MULTI ANI!!! sa fii sanatoasa, fericita
narcisica, matei doarme mai bine, sunt nopti cand se trezeste o data, de 2 ori, dar sunt si nopti cand se cam foieste. la capitolul laptic, bea seara la culcare o sticla de 250 (dar eu o umplu, nu doar pana la semn) si spre dimineata, pe la 4-5 mai serveste o sticla.
mai e bunicul tau la tine?? si la noi, cand vine tatal meu e circ mare. ii face lui matei pe plac, il ia la plimbare, ba chiar am ramas surprinsa ca a stiut sa-i schimbe pampersul si sa-i dea de mancare odata, cand eram cu arina la dr.
dici, ce faci?? ai mai fost la spital sa-i iei declaratie femeii cu accidentul de munca?? ce fac baietii??
anaela, multa sanatate lui darius!! a trecut raceala si raguseala?? si bafta cu sedintele de laser...nu am crezut ca se poate intampla asa ceva de la o branula... burtica si pe darius. danei, sarcina usoara si cat mai la termen...asteptam vesti marti...