Bun venit pe lume, bebe Andrei!Mai-Iunie 2009(103)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns otiliap spune:

oana mvt, ce-ai mai facut bun de mancare in we??

strunfita, a trecut raceala lui bogdan?? andreea ce face? poate ajungeti saptamana viitoare la munte....

picky, tu cum te mai simti?? am citit la buburuze ca mai ai contractii... ce putin mai ai si tu...

serialbastre, am sa intru si eu pe blog sa iau reteta... din pacate nu am cont pe fb...

philip, asteptam ceva poze de pe insula... in ce clasa e philip?? nick ce face? ce frumos ca aveti asa vreme buna... la noi e zapada de 15 cm... ninge intr-una... ... m-am saturat de iarna...

baby first, ce face alesia?? cum sunteti??

carla, off mititica... sanatate multa!!! cum se mai simte?? tie, multa putere!

Mergi la inceput

alic, ce mai face naty??

alynta, si baietii au fost la vecina?? ca eu nu pot face cu matei ordine deloc, ca el vine din urma si incepe sa-mi scoata de prin dulapuri... asa ca prefer sa fac ordine la parter cat doarme el, iar la etaj aspir, sterg praful si pe jos cand e sotul acasa a trecut supararea mariei??

oana mvt, pt picaturile de ureche trebuie reteta?? ca as vorbi cu sora=mea sa-mi cumpere ea din state si sa mi le aduca in vara, cand va veni in concediu...

buluna, offf prin cate mai treceti si voi... multa sanatate tuturor!! cum se mai simte andrei?? nu=i dai numic pt imunitate??

oana mvt, au ajuns socrii?? cat vor sta la voi??

Mergi la inceput

serialbastre, ce bunatati ai pregatit pt we?? cum s-a acomodat cezara cu camera ei?? dar cu patutul??

ely, sarcina usoara!!

gata... am ajuns la zi cu cititul si raspunsul... ma duc sa-i dau mancare crocodilului meu mic... va pup si va doresc o duminica cat mai linistita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andata spune:

Drage dragi, pupici tuturor. Nu am reusit sa citesc din urma, a reusit si fie-mea sa raceasca. Inca nu are febra, dar are nasucul infundat si tuseste.

Mami de un fecior, o fecioara si o scumpa racusoara

Bijuterii cu suflet

blog de mama
Si ingerii au nevoie de ajutor
Blogul lui Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

Otilia, Cezara s-a acomodat foarte bine cu camera ei, de o saptamana doarme acolo. O adoarme unul din noi si apoi rame singura. I-am pus o lumina de veghe.
De gatit nu am facut mare lucru, ca am fost plecati ieri. Doar o ciorba si deseara planuiesc sa prajesc niste peste. Aveam in plan niste cornuri, dar nu am reusit ... inca.

O zi buna!

Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)

In bucataria mea

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Buna dimi, va pup!
Am reusit sa dorm putin, am prins cam 4 ore azi noapte, adunate. Ceea ce este excelent.
Bebe Tudor Andrei (am cedat in favoarea sotului meu) doarme acum, a fost primit cu mare veselie de catre Sara, il tine in brate, il pupa si tot vrea sa il trezeasca. Rebecuta a fost foarte emotionata, insa nu prea are acces la el, fiind racita. De fapt, suntem toti raciti. Urat de tot, andrei abia se tine pe picioare. A venit tare aiurea tot, asta este.

Si, cel mai concludent exemplu in ceea ce priveste ineficienta antibioticului in caz de viroza. Eu am luat 3 zile antibiotic intravenos in spital, si tot sunt racita cobza. Mai clar de atat nu exista.

a venit si laptele, a invatat si bebe sa suga (uneori), dureaza destul de mult (cca 25 de minute) pana reuseste sa ia sanul cum trebuie.

Este simpatic foc, acum ne acomodam. Si eu am facut si sterilizare in timpul operatiei, pt ca mi-a spus medicul ca raman fara uter daca mai raman gravida o data. Si ca vezica urinara este transparenta ca o foita de ceapa si ca asteptam sa se refaca.

Ma duc la copii, va imbratisez cu drag.

Ioana, Rebeca (16.05.2004), Sara (17.04.2009) si 37+
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Va multumesc mult pentru urari, asa este mia e putintel si vine si la noi printesuca cea mica
Carla nu am FB si mi-as fi dorit sa-ti vad printesele..cred ca e placut sa le vezi ca se inteleg tare bine...sper ca si la noi sa fie la fel Sanatate multa la printese, ca vad ca tot ai probleme cu Saby, sper sa o socateti la capat
Ioana bun venit acasa si refacere rapida. Ma bucur ca ai laptic si ca bebe Andrei e un scump, iar ca fetele l-au indragit din prima clipa. Sanatate multa la toti
Otilia multumesc de intrebare, asa e, din sapt 12 o tin numai in contractii..cand ma lasa, cand ma iau..si uite asa, usor, usor ajungem spre final si ne apropiem de marea intalnire
Oana, normal Dana e inaintea mea cu 2 sapt parca.

Va multumesc inca o data tuturor ptr urari si va urez multa, multa sanatate atat voua cat si copilasilor

Mami de printesuca mica si iubita 05.05.2009...si surpriza 34+ o printesuca mai mica

AMR: 6 saptamani!!!

Buburuza mea******In asteptare...
Povestea Printesucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisica28 spune:

IOANA, sanatate multa la tot familionul . Ce frumos trebuie sa fie in 5 acasa. Acomodare usoara si sa auzim numai de bine.
CARLA, intr-adevar nu renteaza. Poate gasim alta solutie...
OANA, multam de oferta.
ELY, te astep in schimbul 3 .
OTILIA, la somnul de zi ma refeream, ca te-ai plans tu la un moment dat ca nu mai vrea sa doarma. Inca mai este bunicul la noi, un real ajutor.

LA MULTI ANI MIRUTA fericre, sanatate si impliniri pe toate planurile !!!

Pupici intregului stup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Salutare, eu n-am dormit de la 1:30 la 5, a venit Lary la noi in pat si s-a foit continuu, plus ca a stat la margine si cum inchideam un ochi, cum se misca, am prins-o din zbor de 2 ori inainte sa cada din pat.

Picky, mai sunt poze din octombrie pe site-ul Sabinei, sabina.geneza.ro. Cu ea nu am mai avut probleme de cand n-am mai dus-o la gradinita, Larisa are acum otita, dar in rest este bine.

Ioana, bun venit acasa, pui niste poze? Imi pare rau de viroza, sanatate tuturor! E firesc sa nu mearga antibioticul la virusuri, tie de ce ti-au dat in spital?

Otilia, acum Larisa este bine, fara febra si vioaie, dar continuam antibioticul pana se fac 7 zile. Toate examenele bacteriologice sunt negative, deci nu este otita cu streptococ.
Picaturile acelea sunt homeopate, nu se dau cu prescriptie.

Andata, sanatate tuturor! Mai pune poze cu martisoarele, ca n-am apucat sa vad.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisica28 spune:

ANDATA, sa scapati repede de raceala !
PICKY, nastere usoara si la termen ! Salut-o pe Cris din partea noastra, ne e dor de ea !
CARLA, cum e LArisa ?

POZE NOI PE FB.

Mergi la inceput