Bun venit pe lume, bebe Andrei!Mai-Iunie 2009(103)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Multumesc. La noi este otita supurata, timpanul este perforat si secretia curge pe acolo, nu am voie sa pun nimic in ureche. Din pacate singura varianta pentru asemenea diagnostic este antibioticul .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

CARLA MULTA SANATATE! TARE GREU!
OANA SA DESCARC SI MAI PUN POZE.
Abia o astept pe Beca!
Mi-a tinut vecina azi fata cateva ore si am reusit sa fac curatenie. Acum sunt rupta. Fata e maraita, dar in brate e ok. Ma doare spatele. Am mancat rata azi si vad ca mi-a cazut cam greu la stomac.
Philip ma bucur ca cel mare s-a adaptat atat de repede!

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_MVT spune:

Asa era si a lui Tudor, ii curegea puroi din ureche, cand ii puneam ulei si picaturi curgea mai mult, eu am crezut ca asta l-a ajutat sa se curete. Poate nu ar fi trebuie sa ii pun nimic dar la noi a functionat.

mami de Tudor (24/07/02) si Eduard (02/05/09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Este foarte interesant ce spui tu, aici se zice sa nu pui nimic in ureche, pentru ca trebuie sa se dreneze lichidul.
Iti mai amintesti ce contineau picaturile?

Alynta, asta este, o scoatem noi la capat.

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Alynta esti norocoasa ca te intelegi bine cu vecina si iti tine copii cand ai nevoie.

Ce ai mai facut bun de papa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisica28 spune:

CARLA, daca te hotarasti sa comanzi picaturile recomandate de Oana, poti sa imi iei si mie o sticluta, plsss !

Va pupic pe toate, nu mai stau ca mi-e tare somn...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buluna spune:

Buna fetelor.

Imi pare rau ca intru asa rar sa va scriu, dar nu ma mai scap de racelile astea. Dupa ce am tras o tura de raceala eu si micutul in ianuarie, acum in februarie s-a lipit iar de noi. Am inceput eu, ca de obicei, apoi micutul...Cu mine a fost cum a fost, dar Andrei nu a mancat nimic o saptamana si nu bea decat apa. Facea febra mai mereu 39-40 grade si l-am tinut numai cu otet la picioruse. Asta in conditiile in care lua Ospen si Nurofen. Abia dupa o saptamana de chin si disperare am schimbat antibioticul si nu a mai facut febra si s-a simtit ceva mai bine. De 2 zile a incput sa manance cum manca inainte si m-am linistit. Chestia este ca in saptamana cat a fost Andrei bolnav s-a inbolnavit si sotul care nu fusese bolnav niciodata de 8 ani...Va dati seama ca era spital la mine acasa. Trebuia sa ma ingrijesc de 2 bolnavi si nici eu nu eram foarte bine. Acum ma bucur ca a trecut si sa ma fereasca Dumnezeu de o raceala ca asta la Andrei ca tare rau a fost.

Le urez si eu numai bine lui Andrei si mamicutei fericite. Sa fie sanatosi si fericiti.

Acum, ma mai preocupa o problema. Este legata de invatamant... Intentionez sa ma inscriu la gradul didactic I si nu sunt lamurita cu concediul prenatal. Se considera continuitate in invatamant sau nu? Eu am intrat la 1 mai in prenatal, iar la 1 septembrie am intrat in CIC.

Insanatasire grabnica bolnaviorilor. Sper sa fie totul bine cat mai repede.

Si pup toate minunile astea mici care ne umplu inima de bucurie. Si pe voi mamici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaela spune:

Am revenit, Lauraaa sa stii ca m-ai impresionat foarte tare cu gestul tau, m-as bucura foarte mult daca s-ar putea adeveri fara probleme, este o mare bucurie sa vezi mai multi copilasi in casa, eu abia astept Craciunul viitor cand v-or fi in casa 6 copilasi, 2 de la fratimiu, 2 Dana si 2 eu, cred ca v-a fi mama in culmea fericirii si nu in ultimul rand multumim pentru sustinere si eu sper ca totul va fi bine.
Oana multumim mult, cat despre sedintele cu laser ale lui Darius i le facem la manuta din cauza branulei ce a avut-o cand am fost internata cu el in spital si a trebuit sa il coasem acolo ca sa se inchida rana mai repede numai ca rana a patruns atat de adanc incat aproape ia afectat tendoanele si acum dupa ce s-a cicatrizat in momentul in care s-a inchis la interior ia lipit un pic si tendoanele si de asta facem laser ca sa destinda zona aceea si sa desprindem de tot tendoanele, asta a fost prima sedinta si avem de facut mai mult de 10.
Baby first, multumim mult de tot, asteptam noi poze cu Alessia.
Va multumim inca o data tuturor pentru sustinerea voastra si pentru Dana.
Aseara i-a fost cam rau, a avut ceva contractii si nu se simte prea bine de la ginipralul pe care il ia, are frisoane ca sa zic asa, eu sper sa stea linistita pana marti cand merge la control si vedem atunci ce si cum.
In final va pup pe toti/toate si va uram un weekend placut.

Ana 25 saptamani si Darius Stefan Gabriel (29 iunie 2009)

Mergi la inceput

Nacisica vi le putem trimite prin parintii mei daca stiam ca vroiati. Poate gasiti ceva asemanator in Romania sa nu mai trebuiasca sa platiti transport.

Buluna, imi pare rau sa aud ca ati fost asa bolnavi. Bine ca a reinceput Andrei sa manace. si tie si lui Andrei.

Ana cate saptamani are Dana?
Sper ca sedintele de laser sa dea rezultate, nu am stiut de toate probleme astea. Mutla sanatate.

Eu fug acasa acus sa fac curat si maine fac papa bun sa imi impresionez socrii ca de maine incolo ei vor face tot.

Am fost la restaurant cu fetele la masa. E o placere sa stai afara, e soare si cred ca sunt 4-5 grade acum.

Va urez un weekend placut.

Mergi la inceput