Bun venit pe lume, bebe Andrei!Mai-Iunie 2009(103)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anaela spune:

Am ajuns si noi acasa de vreo ora, am fost intai cu Darius la sedinta de laser la manuta, atat la laudat Dna doctor ca a stat super cuminte in timpul sedintei si dupa la masaj, sper sa o tina tot asa si de acum inainte ca avem de facut cel putin 10 sedinte.Dupa am fost si mi-a recoltat sange pentru analize, vreo 3 eprubete si sa va zic ca pe drum al meu copil treaz de la 8 dimineata la 11 sforaia si doarme si acum acasa doar ce l-am dezbracat si l-am pus in patut dar nu s-a trezit.
Acum am papat, am facut ieri niste penne carbonara si profit un pic cat inca mai doarme Darius.
Clody, Alynta, Picky, Oana ,multumim mult , asteptam rezultatele peste 2 sapt sa vedem ce o fi pana la urma, eu tot sper ca o sa fie bine.
Serialbastre te-am votat, buna reteta ta, am incercat-o si eu de cateva ori, acum am vazut niste cornulete la tine ce aratau foarte bine, cred ca wk asta o sa le incercam si noi.
Clody ma bucur ca a revenit la sentimente mai bune Razvanel.
Alynta ma bucur ca ati scapat de probleme, cat despre Duracell cunoastem problema, Darius aseara se catarase sus pe marginea la canapea si sarea in bratele mele, atata era de bine dispus de nici nu va puteti imagina.
Fug ca s-a trezit, vb diseara.

Ana 22 saptamani si Darius Stefan Gabriel (29 iunie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

picky, ana, sarcina usoara in continuare si nastere usoara danei

oana, ne-am adaptat, lui Philip ii place la scoala, si-a facut un prieten, doamna e ok, mi se pare insa mult mai lejer decat la scoala dinainte, cred ca vom mai lucra si acasa cand ne-om muta in casa adica miercuri. e f frumos aici, ploua dar e cald, intre 15-20 zilnic si noaptea cam tot la fel. azi e o zi superba cu soare.
va pupam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

buna fetele!

beca, ma bucur ca te-ai ridicat din pat; refacere rapida in continuare

anaela, sper sa nu fie nicio problema cu comoara din burtica; o sa fie bine, ai sa vezi; pentru linistea ta, fa analizele si ai sa vezi ca e totul bine; stiam ca este o perioada de acceptare a diferentei de greutate intre ecografe dar nu mai stiu care

philip
, ma bucur ca ii place la scoala printului

carla, unde mai exact e terenul si cat si cum? da-mi un PM te rog

off-topic:
stie cineva in Iasi vreo "pila" la vreun orfelinat? vreau sa aduc pe fata unor ingerasi niste zambete....sa intru eu efectiv la ei, sa le dau cate ceva si apoi visul meu daca e sa zic asa de craciun sau paste sa pot lua mai multi copilasi acasa se le ofer o sarbatoare in familie;
de cand am terminat casa si am holul imens la scari mi-am zis:"aici va fi un brad imens si voi aduce multi copilasi de la orfelinat sa stea in jurul lui, sa primeasca cadouri, sa-i sarut pe frunte si sa petreaca o zi IN FAMILIE"

mereu cand imi sarut puiul seara sau ii fac masajul de seara si o alint ma gandesc cati puiuti nu si-ar dori asta de la o MAMA.....si mi-i imaginez in zecile de paturi cum stau si adorm fara macar o poveste.....

tare mult imi doresc sa pot merge periodic SA MA LASE cei de la orfelinat, sa le citesc povesti, sa-i plimb sa le aduc un zambet.....

va pup

mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09]****povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-first spune:

Ne mai tineti minte???? Noi nu v-am uitat dar nu am avut timp sa intru, dar ne-am gandit tot timpul la voi.

In primul rand, Bine ai venit pe lume, Andrei, Ioana, felicitari, acum chiar ca sunteti o familie implinita. Refacere usoara si copii sanatosi si cuminti. Multi si de la noi.

Anaela, sarcina usoara in continuare si Danei nastere usoara..ce trece timpul!!!!

Picky sarcina usoara si tie si multi.

Stiu ca mai sunt o multime de noutati, dar de data asta chiar nu am timp sa recuperez, asa ca sper sa intru cat mai des.

Philip, am vazut la tine Portugal cumva???De cand? E frumos acolo, eu am fost in Funchal, Madeira, daca asa se scrie, ca nu mai stiu.

Va pup pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Fetelor, sunt neagra de suparare, Larisa are otita medie supurata, suntem pe augmentin. Ne-a luat din senin, fara niciun stranut, fara urma de muc, a spart timpanul .

Picky, mai ai foarte putin, sa scoatem agitatele in apropiere de 25 martie, mai treci pe la noi sa ne dai se stire.
Fetele mele sunt bine, in medie . Sunt mari, frumoase (cioara ), se inteleg bine... in medie. Ne iubim cu totii, sunt foarte afectuoase cu noi, invata impreuna franceza si engleza, mergem peste tot impreuna, este superb, o sa vezi si tu cum este cu doi puiuti. Daca ai facebook poti sa le vezi.

Strunfita, sanatate multa copiilor, poate se rezolva repede si ajungeti totusi la munte in curand.

Andreea, suna bine ce povestesti tu, cand mai pui poze?

Alynta, abia astept viitoarele tale discutii cu Ioana, ca de la o mamica de 3 ori la alta.

Lauraa, ti-am trimis PM. Este foarte frumos ceea ce-ti doresti sa faci cu orfelinatul, sigur vei reusi, din pacate nu am cunostinte in domeniu.

Baby_First, bine ai revenit, ce mai face Alesia? Nu ne-ai spus nimic despre ea.

Despre Deea mai stie cineva ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alic spune:

Beca, bun venit micutului Andrei pe lume! refacere rapida! te asteptam cu impresii si cu povestioare nasterii!
Laurra, eu stiu pe cineva la directia de protectie sociala, sa vad daca ma poate indruma spre un orfelinat!

---------------------------------------------------
ALICe, mamic de bebic Natalic (2 mai 2009)
---------------------------------------------------
rochite pentru printese

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_MVT spune:

Picky tu vei fi urmatoarea proaspata mamica daca nu ti-o ia Dana inainte. Multa sanatate, sper sa mai stea bebelina la caldurica ca e mai bine. Ce mai face Stefi?

Carla, of of iar o luati de la capat. Cum v-ati pricopsit de data asta?

Andreea ce fain trebuie sa fie, 15-20 grade si soare. La noi e soare acum dar sunt 0 grade. Iar am ajuns tarziu la servici ca am dezghetat masaina 10 minute.

Laura sper sa iti iasa planul cu copiii de la orfelinat. Noi am avut orfelinat de baieti in orasul in care m-am nascut, multe familii ii luau pe copii acasa sau le duceau tot felul de lucruri. Eu nu am putut face asta pentru ca ei se ataseaza tare de tine si daca sunt mai marisori 3-4 ani e drama de cate ori ii duci inapoi. Cunosc un caz, copilul a inceput sa ii strige pe cei care il mai luau la ei mama si tata si le zicea de ce nu ma luati la voi de tot, o sa fiu cuminte, vreau si eu o mama si un tata etc…. ti se rupea sufletul. Ei nu erau pregatiti sa il infieze aveau 2 fete marisoare.

Baby-First bine ai revenit.

Ana bebelina va fi bine. De ce ii faci tratament cu laser lui Darius? Am pierdut eu ceva?

Alynta, bebelusii trec prin perioade de anxietate cand simt nevoia sa fie fie tinuti in brate. Asta se va intampla la diferite intervale in urmatorii 3-4 ani. Copiii au nevoie de asigurare ca mama sau tata sunt acolo cand au nevoie, ceva de genul asta mi-a explicat pediatra. La fiecare vizita ma avertiza ca apar perioade de anxietate, de atasament de anumite lucruri sau manifestari de independenta. Astea trec si revin.
Cand mai pui poze?

Noi ii mai spunem lui Eduard motoras cand incepe sa alerge si sa sara. Cu greu il oprim.

Serialbastre m-ai omorat cu pozele de la reteta de mamaliga in paturi.

Noi am supravietuit 4 zile fara bunici. Maine vin socrii.

mami de Tudor (24/07/02) si Eduard (02/05/09)

Mergi la inceput

Strumfita multa sanatate copiilor, sper sa ajungeti la munte saptamana viitoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Oana, nu stiu cum s-a pricopsit de data asta, Saby este bine, la fel si noi, insa am mers cu ele peste tot, si la supermarket si la joaca. Nu este bacteriana, probabil a prins un virusel de undeva, ca este epidemie aici, si asta a fost.

Mergi la inceput

Cand a avut Tudor infectie acum 2 ani l-am tratat cu ulei de masline cald in ureche si picaturi naturale. A trecut in 2 zile fara nici un fel de tratament conventional. Multa sanatate.

Mergi la inceput