Bun venit pe lume, bebe Andrei!Mai-Iunie 2009(103)
Raspunsuri - Pagina 3
dicirstea spune:
Aoleu, ce bine era daca era la liber...din pacate ieri am aflat ca am un accident de munca la o firma (nu e cine stie ce accidentul, e doar nebun angajatul) dar in seara asta la ora 21 am fost anuntata de un accident nashpa cu amputare de degete la o femeie...aum sa ma duc la femeia asta maine la spital sa-i iau declaratiiispuneti-mi si mie
eu care nu suport suferinta, sa ma duc sa o descos pe femeie si sa scriu toate amanuntele si sa o pun sa si semneze sau sa o inregistrez...
caut voluntari dau salariul meu pe luna asta numai sa nu trec prin asa ceva,
CAPRA CU 2 IEZI
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)
MINUNEA MEA
www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2
A DOUA MINUNE
MOS CRACIUN 2010
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
Sa o ajutam pe Georgi sa mearga
Manu - papusa fara picioare
anaela spune:
Prezenta la datorie .
Ce sa va zic Dana asteapta si ea sa vina mandrul lucru care din cate se vede o sa vina mai repede decat trebuie pentru ca Danei i s-a scurtat colul si din cate i s-a parut doctorei la controlul pe masa s-ar fi si deschis numai ca la eco se vede inchis, marti se duce iar la doctor pana atunci ar trebui repaus la pat, spun ar trebui pentru ca nu poate sta linistita ce-i drept si Bubu isi cere partea ei de atentie cum e si normal.
La noi cand credeam ca e totul bine iar s-a intamplat ceva, bebelina ar trebui sa aiba acum 25 de sapt si 2 zile iar ea are cu 10 zile mai putin ceea ce doctorului meu nu prea i-a placut si pentru asta m-a pus sa fac niste analize pentru depistarea trombofiliei, alti bani alte griji pana la aflarea rezultatelor, acum bebelina sa fie bine ca de partea financiara trebuie sa ne descurcam oricum.
Culmea este ca la eco la 4D nu s-a vazut nici un vas de sange ingrosat ce ar da semne de trombofilie, mi-a spus doar ca intra-devar este mai mica cu 10 zile, dar asa a fost si darius mai mic ecografic decat dupa um si tot la el mi-au iesit la analize riscul de coagulare al sangelui marit iar asta e un semn de trombofilie, acum sincer nu stiu ce sa mai zic o sa ma duc maine mai pe la pranz sa le fac la Medlife ca acolo e cel mai ieftin 850 de lei petru ca inainte trebuie sa ajung cu Darius la sedinta de laser pentru manuta sa vedem cate trebuie sa facem si dinastea.
In rest pana acum am fost bine doar ca a racit Darius un pic si i-am dat Mucosolvan pentru mucisori si vreau sa va zic ca dupa 3 doze l-am intrerupt si p asta ca mi-a facut diaree de la el, ultimile doua au fost chiar apa, acum ne tratam si pentru asta ca doar nu era suficienta raceala.
Am si eu o intrebare la voi, stiti cumva un sirop ceva pentru raguseala? imi trebuie pentru Darius, s-a bazait atata zilele astea si s-a fortat sa tipe, sa planga incat a ragusit si nu stiu ce as putea sa ii dau.
E tare dragalas cand mergem sa ducem gunoiul, noi stand la parter il ducem la et 1 si cand urcam scarile le si numaram, sa va zic cum le numara el: doua, patru, sase; doua tati, patru tati, sase tati, e haios foc si tare innebunit dupa tasu, ziua cand e taicasu la munca si i se face dor de el ma aduce la birou unde isi petrece tasu momentan cea mai mare perioada de timp cand e acasa sa vedem daca nu cumva e tati acolo si el nu stie.SPun ca momentan pentru ca de saptamana viitoare vrem sa il reamenajam devine camera lui Darius, azi i-a cumparat al meu sot lustra cu stelute, leduri si alte cele si mai are si telecomanda.
Ioana felicitari inca o data, fii linistita si va veni el si lapticul, pupal pe bebe din partea noastra.
La odiseea la care sunt acum e o fata care a avut ceva complicatii si a nascut la 26 de saptamani un baietel de aproape 600 gr, azi cand am citit ultima oara starea lui era stabila, ma rog pentru el sa creasca mare si sanatos.
Va pupam pe toti, toate si revenim cu noi vesti despre noi si Dana imediat ce le avem.
Ana 22 saptamani si Darius Stefan Gabriel (29 iunie 2009)
oana_MVT spune:
Andata spor la facut bijuterii si bafta la targ, sa vinzi cat mai mult.
Relusha, multumim si ma bucur sa te citesc. Bravo Dragos, sa papi si sa dormi bine.
Narcisica i-a trecut raceala lui Eduard multumesc de intrebare. E asa de usor sa “citesti” oamenii care nu se bucura din inima de copii, gesturile si privirea ii dau de gol si e tare incomod cand vezi asta mai ales cand bunicii sunt cei care se comporta asa. Am simtit si eu asta de cateva ori cand am fost in vizita cu copii si gazda s-a simtit ofensata cand copii cereau ceva sau atingeau diferite chestii. Nu mai calc pe acolo.
Dici nu-s ce sa-ti zic
Ana sa dea DD sa fie bine bebelina si Darius. Dana sa stea cuminitca in pat ca bebe trebuie sa mai stea la caldurica. Sa ne tii la curent.
Andreea cum e vremea ? Cum ti se pare in general? V-ati adaptat usor? Ce mai fac baietii?
Alynta
Ely tu ce mai faci, s-au instalat greturile?
Laura noi am vorbit ambele limbi cu Tudor. El intelegea numai romana cand am venit aici, avea 1 an jumate. A mers la camin si a inceput sa vorbeasca engleza acasa. Pe la 3-4 ani coversatiile noastre erau juma-juma el in engleza noi in romana. L-am lasat 2 luni in Romania si apoi au venit bunicii aici cateva luni si a trebuit sa vb romana cu ei ca ei nu intelegeau engleza si asa a inceput sa vorbeasca romana fluent si corect si acum vb numai romana acasa ( cu mici exceptii cand facem temele).
mami de Tudor (24/07/02) si Eduard (02/05/09)
LauraOana spune:
neata!
ioana ce ma bucur ca ne-ai scris! eu nu stiu cum e cu ridicatul din pat dupa cezariana...dar eu dupa naturala mea cum vroiam sa ma ridic cum incepeau sa imi tiuie urechile si aveam stari de lesin..deci felicitari ca ai reusit sa te ridici asa repede din pat
oana pai asa e fain..sa trimiti copilu in tara vara sa isi cunoasca radacinile si asa invata si limba..dar eu nu am la cine sa-l trimit ...si eu imi petreceam fiecare vacanta in romania..abia asteptam sa merg...dar bunica mea e deja prea batrina..si parinti nostri stau in austria.. poate il trimit in canada sa invete romana..ca taicamiu nu stie germana si asa tre sa vorbeasca romaneste sa se faca inteles..
Mami de Sebastian Gabriel 30.Mai.2009 http://lb2f.lilypie.com/g8j0p1.png
Sebastian
strunfita spune:
Neatza!
Bogdan are febra, amigdalele foarte marite si o stare generala proasta. Andreea e mucoasa. Si noi trebuia sa plecam duminica la munte Am sunat sa anulez rezervarea, noroc ca n-am platit nimic avans. Inca mai soer sa ajungem candva, poate saptamana viitoare, sa vedem cum mai putem scapa de la lucru.
Narcisica, am scapat de suzi de tot :), ea in general o primea doar la somn, dar si prin casa cateodata ziua daca era foarte maraita. S-a mai trezit noaptea si plangea aia, aia, aia, aia :) vad ca de cateva zile nu se mai trezeste s-o ceara.
Trebuie sa ma bag intr-o sedinta si mai am cate ceva de pregatit.
Va pup!
Carmina + Andreea (21.05.2009) si Bogdan (04.02.2005)
Poze ***Poze *** Poze
"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi
Picky_toto spune:
Clodymultumesc mult, sanatate va urez si voua. Voi ce mai faceti?
Carla multumesc, asa este, inca putin si apare si printesa mica. Marea intalnire e pe 25 martie si sper sa mai stea in burtica pana atunci. Ce-ti fac printesele? Cred ca s-au facut foarte frumoase
Ana sarcina usoara in continuare si transmite-i Danei sa stea cat mai mult in pat. Si eu ma rog ptr Pretty si bebe Lucas sa faca Dumnezeu o minune iar micutul de doar 670g sa creasca mare si sanatos
Numai bine la toate si
Mami de printesuca mica si iubita 05.05.2009...si surpriza 34+ o printesuca mai mica
AMR: 6 saptamani!!!
Buburuza mea******In asteptare...
Povestea Printesucai
alynta27 spune:
Salutare!
Multumesc fetelor! Matei e bine acum. David e in continuare "Duracell", ii zic sa nu mai alerge seara, sa nu mai sara si el e comic rau ca incearca sa topaie "surd" pe loc! Maria e maraita. In brate sus e in regula. Jos plange pana se inroseste pe la ochi. aseara am pus-o 5 minute in premergator ca eram terminata si nu stiam cum sa o mai impac. Nu zic ca era un zambet,iar baietii roiau in jurul ei.
Anaela copilul tau e sanatos! Asa imi zicea si mie ca Maria are un piciorus stramb si m-am consumat, gandit..si slava Domnului e sanatoasa!
Strunfita sanatate baiatului!
Deci grea situatie!
Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
Serialbastre spune:
Modesta de mine va invit sa intrati pe blogul meu (de la semnatura) si daca va place mamaliga-n paturi si aveti cont de FB sa ma si votati!
V-am zis ca Cezara zice ga-ga-ga? E asa simpatica cum raspunde ea cand o intrebam cum face gasca ...
O zi senina tuturor!
Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)
In bucataria mea
POZE
LauraOana spune:
picky ohh ce fain...mai unpic si stefi e surioara mare..:) cum vei naste? natural sau din nou cezariana?
Mami de Sebastian Gabriel 30.Mai.2009 http://lb2f.lilypie.com/g8j0p1.png
Sebastian
clodyac spune:
buna fetele
anaela multa sanatate
dici sa treaca pasa proasta ...
picky suntem bine acum multumim de intrebare ne-au iesit in sfarsit toti dintii , papam bine si cu somnul un pic mai bine
mamica fericita si implinita de baietel frumos Razvan Andrei
www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya
pui mic