Piersicutze de iulie-august 2006 (2)
Raspunsuri - Pagina 3
greiere spune:
Felicitari pentru bebe Michella! Noi am mers la ferma animalelor si ne-am simtit foarte bine mai ales pentru calarirea poneilor, e o distractie buna pentru cateva ore. Unde faceti voi si ceramica si germana si balet... ia zi ca poate vin si eu cu Ale, chiar poate strangem piersicutele pe undeva la vreun eveniment . Eu am reinceput sa o duc la patinaj in liberty.
Buli va tin pumni sa va programeze mai repede la op.
Pup livada!
bulinuta27 spune:
mda...deci suntem varza si io si el...cu temperatura, tuse oribila, laringita...imi vine sa urluuuuuu
bulinuta mamica de bulinel dragutel (19.07.2006 - 9:37)
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
michella78 spune:
buli, . pe de alta parte, vezi ca Dumnezeu le aseaza pe toate asa cum e mai bine pentru noi. Rares sigur nu a facut larigita de pe o zi pe alta, si atunci, ar fi fost mai dificla recuperarea de la operatie + laringita. macar asa, le luati pe rand.
greiere chair ma gandeam la ponei! multumim de urari! pentru activitati noi mergem la Palatul Copiilor. daca vreti sa veniti .... de-abia asteptam!
michella
doniro spune:
Buli, imi pare rau. Poate odata cu operatiile scapati de prostiile astea!
Michella, felicitari pt minunea mica! Uau, ce frumos... te invidiez, mai ales ca diferenta de varsta mi se pare ok, cred ca e mai usor decat cum a fost la mine, doar un an si jumatate
Cand va aud cu toate activitatile astea ma cam frustrez... eu abia reusesc sa o duc pe Daria la gradi, ce sa mai zic de altceva. Neaparat trebuie sa faca si ea ceva din primavara asta, as vrea sa ii duc pe amandoi in acelasi loc sa imi fie mai usor cu transportul, dar nu stiu unde... inotul m-ar tenta; ne mai gandim.
Noi o tinem pe Daria acasa de mai bine de o luna, cred ca a si uitat ce e aia gradinita... am vrut sa evitam viroza care a tot bantuit, dar tot a furat-o de pe undeva. Amandoi sunt raciti, au facut febra 2-3 zile iar acum Daria ma omoara cu tusea ei, iar Victor zici ca are robinet uitat pe "deschis" in loc de nas... Doctora nu le-a prescris antibiotic, nu e asa grav, dar sa vedem ce o mai urma.
Va pupam!
Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)
POZE
michella78 spune:
doniro, multumim pentru felicitari!
la inot vrem si noi sa o ducem pe Teodora, dar in vara, dupa ce se termina activitatile de la Palatul copiilor. am gasit oferte in doua locuri, ne hoataram pana vine vara. ea spune ca vrea sa invete sa inoate.
eu astept primavara, nu mai vreau vant si vreme rea! cred ca si neuronu de gravida are o contributie ...
michella
anasia spune:
buna!
Michella, felicitari pt bb! sa fiti sanatosi!
bulinuta, a ramas pentru maine? tinem pumnii!
nici noi nu suntem la alte activitai, desi mi-ar place la dans sportiv, undeva aproape de casa, sa evit transportul in comun;
bulinuta27 spune:
am fost azi sa il vada...vrea sa il mai vada si maine dupa-amiaza si atunci imi spune daca e joi sau nu...
abia astept sa terminam cu povestea asta
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
bulinuta27 spune:
am scapat...suntem acasa, cu gatu si nasu a scapat bine de tot, ieri seara la 6 ore de la operatie manca friptura de pui cu piuree in spital...deci e super treaba asta cu coblatia...in schimb putza ...e jale mareeeee...plange intr-una, nu l-au circumcis ci doar crestat dar e valea plangerii aici...va pup
am scapat!!!
Poze noi
Poze
anasia spune:
bulinuta, , ma bucur ca ati scapat! doamne ajuta sa fiti bine, sa nu mai aveti probleme; curajosul;
doniro spune:
Bravo Alina! Si mai ales bravo Bulinel! Buna treaba ati facut, sa dea Domnul ca de acum incolo sa nu mai raceasca baiatul asa des, iar cu putza... la cata treaba va avea cu ea mai incolo... merita sacrificiile de acum, sunt sigura
Va pupam!
Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)
POZE