Piersicutze de iulie-august 2006 (2)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

Noi inca nu am dus-o pe Daria la gradi, cred ca are o luna si jumatate de cand sta acasa, dar am iesit cu bine din iarna, chiar nu ma pot plange. De lunea viitoare o ducem, iar pe Victor il vom duce la ai mei. Va sta o saptamana acasa, o saptamana la ai mei, pt ca altfel nu ma pot descurca cu ei. Abia astept sa inceapa si el gradi, cred ca din toamna.
In rest, bine sanatosi. Asteptam adevarata primavara sa stam si noi pe afara, ca ne-am saturat de stat in casa...

Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

anasia, doniro

si eu abia astept caldura...ca m-a tampit vremea asta...
piti e bine, sambata l-a durut un pic urechea dar in rest ok...cu putza...inca , mai asteptam...
pupici

bulinuta mamica de bulinel dragutel (19.07.2006 - 9:37)

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michella78 spune:

buli , sper ca acum e mai bine rares!
Teodora a capatat o enterocolita saptamana trecuta de am tras-o vreo 4 zile. acum si-a revenit, merge la gradi, mananca ok.
ufff! eu nu mai pot cu vremea asta! vreau sa fie primavara, o primavara adevarata, cu soare bland, din ala care sa simti cum te mangaie .....
duminica avem bilete la Printesa din castelul de arama, sper sa ii placa.
pupici tuturor!

michella

Mergi la inceput

e mai bine...a scapat si de usturimi, mai avem luni un hop la control la chirurg...si eu vreua primavara..cu soare bland si fara ploaie si sa inceapa sa inverzeasca tot

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

Michella, sanatate! unde aveti, la Ion Creanga? parca sunteti la balet, nu? am vazut un afis ca va fi Lacul Lebedelor la sala palatului, pe 6 mai; parca m-ar tenta si pe mine sa merg cu fata;
bulinuta, ma bucur ca ati scapat il mai dai la gradi pe Rares anul acesta?

Mergi la inceput

buna dimineata!
uff, am racit eu acum, asta imi lipsea! trec pe ceaiuri cu lamaie ca buline oricum n-am voie ...
buli, ma bucur ca sunteti mai bine!
anasia, la teatrul Masca mergem duminica. da, la balet merge la Palatul copiilor. ma uit si eu maine dupa afisul cu Lacul lebedelor.
voi tineti copii in casa azi? eu parca am ceva pitici la etaj si am rugat-o pe mama sa nu o lase pe afara. aseara am sunat si educatoarea si am rugat-o sa nu ii scoata in curte, chiar daca ar fi vreme mai frumoasa. deh, or fii si hormonii de vina!

michella

Mergi la inceput

anasia vreau sa il dau la gradi din mai ...eu zic ca nu prea mai are timp de pierdut acum...si asa e mareeeee...
michelle sanatate multa...uf viroza asta am avut-o toata familia a fost super nasol
si eu o sa il tin azi in casa...cca nicinu mai stii de ce sa te feresti...traim intr-o lume nebuna...e si multa isterie ce ii drept...dar Dumnezeu mai stie cum e mai bine

Poze noi

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

azi bimineata m-a sunat sotul legat de norul radioactiv, dar deja am dus-o la gradi; nu iesim in parc, nici la plimbare, doar la gradi; azi este sedinta cu dr gradinitei, sa vedem ce ne spune despre grupa pregatitoare...
Michelle, sanatate, ai grija de tine!
bulinuta, bafta multa la gradi!

Mergi la inceput

multumesc fetelor, sper sa imi treaca repede, sunt pe ceaiuri cu multa lamaie, plus alte citrice. am nasul ca un robinet ....

anasia, sunt curioasa ce va spune despre grupa pregatitioare. mie educatoarea mi-a spus ca ii mai duce anul urmator, grupa mare. din toamna 2012 intra la grupa O, pregatitoare, cu invatatoarea care ii va tine si clasele I-IV. eu ma bucur, ca e o invatatoare despre care am auzit lucruri bune.

michella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

A, si eu vreau sa stiu, si eu. Ce stiti despre grupa asta pregatitoare? Se face in scoala cu program de scoala? Eu sunt stresata la maxim, pt ca nu are cine sa o ia de la scoala la ora 11, nici sa o duca la 8

Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)

POZE

Mergi la inceput