Piersicutze de iulie-august 2006 (2)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

clasa "0" la scoala din pacate ; deocamdata, asta daca nu se da o ordonanta de urgenta pt anularea ei pt ca scolile nu sunt pregatite ....poate-poate....om vedea; oricum, nimanui nu-i convine sa faca grupa pregatitoare la scoala, ce porcarie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

eu va spun sincer ca nu o sa il duc la 6 ani la scoala la asa numita grupa pregatitoare...ce o sa fie?...mi se pare mult prea mic sa stea in bancile alea idioate de la 6 ani...

bulinuta mamica de bulinel dragutel (19.07.2006 - 9:37)

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michella78 spune:

nu stiu ce sa zic. trebuie discutat cu o invatatoare/educatoare. ca daca aceasta grupa O e obligatorie, si il dai de la 7 la 8 ani, incepe clasa I la 8 ani. acum, fiecare face cum crede ca e mai potrivit pt copilul sau. am o prietena care a spus ca mai bine il da la 8 ani in clasa I-a decat la 7 (in toamna face 7 ani), ca nu il considera pregatit.
oricum, pana anul urmator ... cine stie cate modificari vor mai aparea in legislatie. asa ca, vedem mai aproape, sanatosi sa fim!

michella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

Da, si eu sper ca pana la anul se vor mai schimba lucrurile, adica macar sa se faca in gradinite sau sa se faca unde or vrea, dar programul sa fie ca la gradi .

Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

mi se pare absolut inuman sa tii copilul de 6 ani intro scoala si sa-i predai la nivel de gradi...sa-l tii inchis in banca, numai ore....; ma gandesc ca obligatoriu va fi notarea....

Mergi la inceput

anasia, vedem noi atunci, daca se va aplica ceva.
buli, cum mai sunteti?

michella

Mergi la inceput

da, nici nu vreau s ama stresez cu asta...o sa vedem...
suntem bine, ieri i-a facut decalotare, a plans dar nu de durere...o sa fie destul de greu sa il convingem sa faca asta la fiecare spalare...e hotarat ca nu, firele o sa se resoarba e totul ok...joi il vede iar orlistul si sper sa zica ca e 100% vindecat

nu am chef de serviciu...deloc nus ce am...imi vine sa plec asa cateva luni sa colind, sa dorm...vise taica

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

ce-as mai pleca si eu ......
imi sticlesc ochii cand aud de plimbari

mai, Teodora e intr-o faza asemanatoare cu "de ce?". diferenta acum e ca ma intreaba constant "ce inseamna?" si ramai blocat la unele intrebari. ce inseamna standard, ce insemna internet, ce inseamna sarman, ce inseamna .... . ai nevoi de muuulta inspiratie pt a oferi raspunsuri cat de cat.

michella

Mergi la inceput

hai ca mi-am facut de drum...plecam la covasna maine de dimineata...abia astept...mi-am luat si o zi libera...uraaa

Poze noi

Poze

Mergi la inceput

buli, ai uitat sa lasi frigul la covasna!
nu mai suport vremea asta asa mohorata!
eu de-abia astept sa vina saptamana viitoare, am urmatoarea eco, vad puiul mic. nu stiu de ce, dar am o retinere sa ma inscriu la odiseea de gravidute, mai citesc pe acolo, dar pe voi cred ca am sa va stresez cu hormonii mei.
aseara Teodora mi-a facut o surpriza, mi-a pictat un cosulet cu oua, asa de frumos . am observat ca e foarte pasionata de pictura.
pup livada si asteptam vesti si de la voi!

michella

Mergi la inceput