Piersicutze de iulie-august 2006 (2)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

Citat:
citat din mesajul lui larissa_79

zambiluta mea va doreste o primavara frumoasa!
https://picasaweb.google.com/roparo/ZambilaAlexia?authkey=Gv1sRgCPHLmrzhkvnLogE#5580273959864839506

Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)

http://picasaweb.google.com/roparo/CopiiNectarieLuna5#

Eeee, sa avem cu totii o primavara la fel de frumoasa ca dra din imagine

Roxana, mami de http://lb5f.lilypie.com/wOZEp3.png" target="_blank">Ioana Daria (3 jul 2006) sihttp://lb4f.lilypie.com/GCA0p2.png" target="_blank"> Victor Mihai (8 ian 2008)

http://community.webshots.com/user/doniro" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaalex spune:

Salutare livada.
Intru si eu sa urez o primavara frumoasa pentru toti.
Decand ne-am intors nu am mai avut timp de calculator. O tinem intr-o boala continua de m-am saturat. Alex merge la camin si aduce de acolo tot ce prinde si nici nu e zgarcit si ii da si Marei dare acum e cu bronsita de la Revelion si nu mai reusim sa scapam de ea. Sotul se opereaza intr-o saptamana de hernie de disc dupa ce de 1 an am incercat toate metodele sa pacalim operatia dar fara succes.
Bulinutza nu stiu despre ce operatie e vorba dar noi va tinem pumnii sa treceti cu bine peste tot.
Pupam toata livada si sper sa mai apar prin zona.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

ce zambilutaaaa
frumoasa rau
oana imi pare bine sa te mai 'vad' dar imi pare rau ptr puii bolnavi, sanatate multa multa

a fost un weekend super cu zapada multaaaaaa si distractie maxima...nicinumai tin minte de cand nu ne-am distrat asa...ma doare si acum fundu de la sanie

am vorbit si cu dr azi se pare ca pe 17 va fi interventia daca nu mai intervine ceva...si sper sa nu mai intervina...mi-e frica rau, recunosc

bulinuta mamica de bulinel dragutel

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

La Multi Ani mamicilor!
sa fiti iubite si fericite!
va pup cu drag,

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

La multi ani si din partea noastra.
Buli, va tinem pumnii!

Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michella78 spune:

ce liniste la noi in livada!
larissa, foarte frumoase pozele, Alexia e o domnisoara desavarsita, iar Nectarie.... m-am topit cat e de dragalas!
oana tinem pumnii sa fiti sanatosi cu totii! te mai asteptam!
buli, asteptam vesti bune saptamana viitoare!
doniro, e buna si o "pauza" din cand in cand!
fetele, azi avem activtati balet, germana, ceramica, sper sa rezist si eu pana la sfarsitul zilei ca imi vine sa dorm pe la munca acum!
week-end placut tuturor! sa va bucurati de soarele placut de primavara!

michella

Mergi la inceput

ce sa va spun? m-au sunat de la medlife azi...nu au sala libera pentru 1 ora jumate joia asta si ne-a mutat pe 24 martie...simt ca turbezzzz

Poze noi

Poze

Mergi la inceput

buli , e totusi mare magarie, nu pot rezerva o zi?!
la un spital de stat nu poti face interventia? acum, sunt aceeasi doctori, si la spitalul de stat, si la clinica privata. sigur, difera conditiile, dar .... mama lor de conditii .... daca nu iti pot asigura o sala de operatii de o luna de zile !!!!
va tinem pumnii sa iasa totul bine in final! stii, pe de alta parte cum se spune, ca Dumnezeu are grija de toate! Aveti incredere ca se va rezolva totul!
acum, sa va dau si eu o veste buna pentru primavara asta. am 13 saptamani si astept un bebe ! suntem asa fericiti, toti trei!
pupam toata livada!

michella

Mergi la inceput

oauuu felicitarii!!! sa fie sanatos puiu mic si voi la fel!

nu pot face interventia la spital de stat pentru ca ei nu au aparatul asta cu care se va face interventia in gat si nas...nu stiu exact cum se numeste, operatia se cheama ca se face prin coblatie...

Poze noi

Poze

Mergi la inceput

buli, acum am inteles! cred ca e tare frustrant sa te amane astia de joi pe miercuri ..... Ai incredere insa ca totul va fi bine
multumim pentru felicitari! vroiam sa va intreb, voi ati dus piticii la Ferma animalelor? daca e vremea frumoasa, as vrea sa mergem si noi duminica.

michella

Mergi la inceput