Fluturasi de martie-aprilie 2011(150)-BV Rhynna!!

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

'neata burticute si mamicute frumoase!!...
eu azi asa o stare de super bine, e o zi superba aici..cred ca sunt 20 de grade cu un cer super limpede(aici acum e primavara aia cu verde care e la noi prin aprilie-mai..iar apoi e totul uscat de la prea mult soare)....daca as fi fost si libera sa ma duc la o plimbare afara din oras ar fi fost totul superb.......
sper ca bulina e bine ...succes
simo-cand am fost racita (acum vreo 3-4 sapt) si am avut probleme cu gatul un dr mi-a spus sa nu beau nimic fff fierbinte(cum eu obisnuiam si cred ca toata lumea) pt ca fierbintela mai rau face..irita gatul si mierea atunci cand se incalzeste isi pierde din puterile minune,mai bine e sa iei mierea cu lingurita si ceaiul sau laptele sa il bei nu ff fierbine...eu spun ce mi s-a spus...nu contrazic pe nimeni
ana-cum iti permiti fata draga sa arati asa gravida in 8 luni???? si te mai si plangi???....ai o piele super care sunt sigura ca te v-a ajuta sa arati superb dupa ce vine barza...si kg nu prea se ved,doar daca ai fost genul"fara titi,fara cur" inainte...
madutule- cum e???? cum te simti??? mai e un picut si iti vezi puiutul.....abia astept sa iti facem galerie
va pupacesc pe toate

cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 36+

3+ weeks to go

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

neata burticute

strumphitza ma bucur tare mult ca esti bine si bebelina sta cumintica in burtica.

bulina asteptam vesti de la tine.

simona cum sa bei sana? daca te impartasesti trebuie sa tii post si azi, cum sa mananci de dulce, este pacat. sa intre cami sa-ti zica si ea.

madutza maine scoatem motatele pentru tine.

si eu cred ca am pierdut o parte din dop. dar la mine era asa ca o mingiuca rotunda, compacta si cu firisoare albe prin ea. sigur din dop era.
maine merg la eco, abia astept sa vad bebelina

toate burticutele.

S-a intamplat minunea mult asteptata38+

AMR 1 sapt si un pic!!!

roxy-pt ca e gravida are dezlegare...am fost si eu sapt trecuta sa ma spovedesc si am intrebat preotul....o femeie care e insarcinata sau alapteaza are dezlegare...doar ca atunci cand te impartasesti nu trebui sa mananci sau sa bei nimic inainte. duminica viitoare ma duc si eu sa ma impartasesc

cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 36+

3+ weeks to go

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

stefy ce frumos...primavara....abia astept
si eu stiu la fel cu bautul fierbinte, nu este bun.

ce-o fi facut bulina?

AMR 1 sapt si un pic!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

stefy pai si poti sa mananci orice? sau doar lactate? si cred ca depinde si de preot, unii nu lasa asa.

AMR 1 sapt si un pic!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

stefy pai si poti sa mananci orice? sau doar lactate? si cred ca depinde si de preot, unii nu lasa asa.

AMR 1 sapt si un pic!!!

eu stiam mai demult chestia asta cu dezlegarea...doar ca am vrut sa fiu sigura..spre ex acum in postul pastelui noi putem manca orice..bine,nu doar gratere si friptane,dar pt ca tu si bebe aveti nevoie de proteine,calciu putem manca carne si lactate...

3+ weeks to go

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns salo_sama spune:

dorinut...mea culpa, intr-adevar si tu esti printre martisori, Doamne cat imi doresc sa vina mamartza mea in martei, nu conteaza ca e 1 dar sa fi e martie

pai si burticuta ta cum e, ca nu ai zis, s-a lasat?

mama am niste arsuri!!! e dimineata, nu am mamncat , burta e cu o palma mai jos si eu tot am arsuri pfff...se vede ca nu mi-am baut portia de lapte...am ajuns in sarcina sa beau 1 l lapte pe zi,plus iaurturi, unt si branzeturi...oricum eu is de-a laptelui, am zis ca tre sa-mi cumpar o vaca...sa vedeti faza acum cat am fost racita nu am baut lapte vreo doua zile si noapte ce visez ditamai sticla de lapte de 2l satand pe masa in fata mea si eu salivand imi pregateam cerealele sa pap...va dati seama ca dimineata am excutat procedura

a si uitasem sa va mai spun ca azi , tot la dus am decoperit ca am facut vergeturi pe sani, sub aureola, noroc ca e o zona mai ascuna...bien ma asteptam ca eu nu prea am sani de obicei, ca un mar, fie un mar mai mare...acum sunt maricei frumosi rotunzi dar imbracati in dungi.deh asta e

ma duc sa-mi beau portia de lapte poate mai scad arsurile
pupaturi

Simona, viitoare mamica extrem de fericita, 37

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

Citat:
citat din mesajul lui salo_sama

dorinut...mea culpa, intr-adevar si tu esti printre martisori, Doamne cat imi doresc sa vina mamartza mea in martei, nu conteaza ca e 1 dar sa fi e martie

pai si burticuta ta cum e, ca nu ai zis, s-a lasat?

mama am niste arsuri!!! e dimineata, nu am mamncat , burta e cu o palma mai jos si eu tot am arsuri pfff...se vede ca nu mi-am baut portia de lapte...am ajuns in sarcina sa beau 1 l lapte pe zi,plus iaurturi, unt si branzeturi...oricum eu is de-a laptelui, am zis ca tre sa-mi cumpar o vaca...sa vedeti faza acum cat am fost racita nu am baut lapte vreo doua zile si noapte ce visez ditamai sticla de lapte de 2l satand pe masa in fata mea si eu salivand imi pregateam cerealele sa pap...va dati seama ca dimineata am excutat procedura

a si uitasem sa va mai spun ca azi , tot la dus am decoperit ca am facut vergeturi pe sani, sub aureola, noroc ca e o zona mai ascuna...bien ma asteptam ca eu nu prea am sani de obicei, ca un mar, fie un mar mai mare...acum sunt maricei frumosi rotunzi dar imbracati in dungi.deh asta e

ma duc sa-mi beau portia de lapte poate mai scad arsurile
pupaturi

Stai linistita ca a fost in spirit de gluma spus . Mie observ ca nu mi s-a lasat burta (tu ai cu 2 zile mai mult ca mine, eu schimb vineri). Dar din ce am citit burta se lasa cu 2-3 sapt inainte de nastere si cum eu fac cezariana exact la 39s..sper sa mai stea bebe, eventula sa ma ia nasterea de pe 24 ..ca asa si bebe e preagatit sa iasa si nu o sa se simta deranjat de nimeni din cuibusor .

Si eu am baut o gramada de lapte, nu exista zi in care sa nu beau (bem, ca si sotul a devenit dependent ). Mereu avem cate 5 cutii in casa..

------------------------------------------------------------------------------------------
37+ cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel
Doamne Doamne te rugam sa-l tii pe bebe in burtica la mami pana la termen

AMR - 12 zile!!!!

Ana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

neata fetele!

azi lipsesc, ma duc sa-mi vad baiatul

legat de lasatul burtii, stiam ca daca se lasa prevesteste nasterea cam in 2 sapt...bine ca sa poate naste si fara sa se lase burta .

salo, daca ti-au aparut veregturi pe sani baga repede muuulta crema ativergeturi. Si mie au inceput sa-mi apara in sarcina si abia asteptam sa nasc ca sa nu se mai mareasca sanii si sa nu se mai crape...aiurea , dupa nastere s-au marit si mai mult si au crapat si mai tare . cele mai multe vergeturi le am sub mamelon, dar sunt si cateva deasupra , nu foarte lungi totusi.
Asa ca baga crema la greu, macar sa stopezi daca poti.

Va pupicesc, mai intru diseara

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 39+ cuCatalina Ioana

AMR: 2 zile !!!

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui ailed_dota

neatza burtici!

yasmy, micul dejun ceva?eu am papat laptic cu un pic de cafea, paine de porumb cu unt si ementaler, vrei?

mami de printesa de 7 ani si ingeras(2008) si 33cu dodoloatza frumoasa

AMR 5 saptamani
69/11

multu' frumos.
azi dimi am luat tare devreme micul dejun,,,la 8.30 o cana lapte cu 2 placinte cu branza facute de mami si 3 portocale

mami de fetita cu codite si baietel nazdravan
AMR: maxim 6 zile !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui salo_sama

voiam sa intreb mamicile de bb2 yasmi, simo, mada, miky ce inseamna asta ...cam cat mai poate dura pana sa apara nastera propriu zisa din moment ce ti s-a last burtica?

simo...cat despre kg da sa fii multumita cu cele 14 si la mine asta a fost targetul si la inceput puneam chiar putin si mi-a fost ok pana in luna a 8-a, de atunci parca m-am ingrasat cu aer...si acum am vazut ca mi se umfla si picioarele si degetele la maini, cei drept ca abia acum nu-mi mai intra verigheta pe deget...deci tot am dus-o bine....toata lumea imi spune ca nu se vad atatea kg puse apai io stiu, luni sau marti fac si eu poze si va arat
simo sa te faci bine repede

a iesit soarele al SB m-as duce la o plimbare

pup fetele

nu stiu sa iti raspund. la prima sarcina am avut burta "pana'n gat" chiar si in ziua in care am mers sa nasc.....de data asta a fost ffff joasa de la inceput...tot timpul am avut mai mult de o palma "gol" . desi acum de vreo sapt tot mi se spune ca s a lasat burta....

mami de fetita cu codite si baietel nazdravan
AMR: maxim 6 zile !!!!

Mergi la inceput