Fluturasi de martie-aprilie 2011(150)-BV Rhynna!!

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

vaiiii simo, mami frumoasa, pai tu te tot plangi, vaiti pt 14 kg luate???? ti se par multe????? e perfect!!!! eu pun pe mine tareeeee haotic....fara nici un sens...ba nimic ...ba 1 kg si ceva /sapt...
doamne ca acum parca sunt vise...kg astea de care tot vb aici...14-17 .....si mie data trecuta nu mi se parea ceva exagerat nici cele aproape 25

mada, sa ai o duminica frumoasa in familie.

mami de fetita cu codite si baietel nazdravan
AMR: maxim 6 zile !!!!

Mergi la inceput

eu in aceasi situate....contractii dureroase+nedureroase....oare cat le mai pot duce????? aseara mi le "socotea" anaxena la interval de 10 min....apoi pauza iarasi....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

bb_yasmi eu joi seara am avut la 5 minute cred contractiile, poate mai putin. ma lasau ma luau iar si dureroase. apoi au trecut si acum sunt asa cand si cand. deci ce sa mai inteleg si cu contractiile astea.
cred ca atunci cand devin foarte regulate si nu te lasa deloc atunci clar nasti.

S-a intamplat minunea mult asteptata38+

AMR 1 sapt si un pic!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

eu in aceasi situate....contractii dureroase+nedureroase....oare cat le mai pot duce????? aseara mi le "socotea" anaxena la interval de 10 min....apoi pauza iarasi....

le duci inca 6 zile!!!

cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 36+

3+ weeks to go

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia13 spune:

BUNA ziua burticute!

Sunt o mamica de la iepurasi de martie- apr. 2010 si azi m-a luat melancolia sa citesc la voi. M-am emotionat f tare, citind ce scrieti voi aici am retrait momentele de dinaintea nasterii si cum ne incurajam toate intre noi.

Va doresc la toate nastere usoara, bebei mancaciosi si necoliciosi si in primul rand sa fie sanatosi si la anul viit pe vremea asta sa cititi si voi la odiseea urmatoarelor gravidute si sa va pregatiti pt mot..

Cu drag, Delia, mamicuta fericita a lui David Andrei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Ma duc sa fac un chec ca asa mi-ati facut pofta cu praji cu visine si cu placintele
Pupaturi

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! s33 cu un dragalas

Mergi la inceput

roxy si eu le-am avut intr-o seara la 5-7 min.....eu ma refeream ca le am de atata timp, zilnic,....nedureroase, apoi dureroase....

daaa stefy....inca 6 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Uau, ce fain a iesit checul, va invit si pe voi la o feliuta!!!
Il las sa se racoreasca, tocmai am papat niste pui cu orez cu curry, si acum asteptam desertul
Apoi un pic de somnic...
Pupaturi

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! s33 cu un dragalas

Mergi la inceput

pisuc sa iti fie de bine....eu acum m-am trezit! am culcat-o pe buburuza si ca de obicei am adormit eu inaintea ei acum sa vad cand se trezeste si pe la 18 mergemla spatiu de joaca si la un papans cu cioco si inghe si asa astazi am mancat numai "pe langa" cartofi prajiti .....costita prajita placinte "fara numar" :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

pisuc, yasmy,ce buun

mami de printesa de 7 ani si ingeras(2008) si 33cu dodoloatza frumoasa

AMR 5 saptamani
69/11

Mergi la inceput