Fluturasi de martie-aprilie 2011(150)-BV Rhynna!!
Raspunsuri - Pagina 20
bb_yasmi spune:
ailed...bun...bun.....dar nesanatos 

bulinaaaaaaaaa cum esti???
nu scoatem galeria pt bulina???
mami de fetita cu codite si baietel nazdravan
AMR:
maxim 6 zile !!!!
ailed_dota spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bb_yasmi ailed...bun...bun.....dar nesanatos ![]() ![]() bulinaaaaaaaaa cum esti??? ![]() nu scoatem galeria pt bulina??? mami de fetita cu codite si baietel nazdravan AMR: maxim 6 zile !!!!![]() |
avand in vedere ca na dat niciun semn de aseara cred ca deja alapteaza

mami de
printesa de 7 ani si ingeras(2008) si
33cu dodoloatza frumoasa
AMR 5 saptamani
69/11
ailed_dota spune:
numai baietei grabiti pana acum la odisee... poate al tau yasmy sta cumintel sa mai iesi cu sotul in oras si joi
mami de
33cu dodoloatza frumoasa
AMR 5 saptamani
69/11
bb_yasmi spune:
sau poate o mai tin pana joi la ceza....aa..parca spunea ca azi vine dr ei in localitate...sunt tareeee curioasa......ca "fugea" de nasterea naturala ![]()

ailed....cine stie...vom vedea....nu vezi ca poti avea 'surprize" de la o ora la alta :)))
mami de fetita cu codite si baietel nazdravan
AMR:
maxim 6 zile !!!!
ailed_dota spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bb_yasmi sau poate o mai tin pana joi la ceza....aa..parca spunea ca azi vine dr ei in localitate...sunt tareeee curioasa......ca "fugea" de nasterea naturala ![]() ailed....cine stie...vom vedea....nu vezi ca poti avea 'surprize" de la o ora la alta :))) mami de fetita cu codite si baietel nazdravan AMR: maxim 6 zile !!!!![]() |
sa fie asta odiseea surprizelor fericite si a mamicilor sexoase cu copii cuminti si papaciosi

!mami de
33cu dodoloatza frumoasa
AMR 5 saptamani
69/11
koko_1 spune:
Salutare fetele,intru pe fuga sa va las un paharel de sampanie si o felie de tort virtuala!
Multumesc frumos pentru urari!
LA MULTI ANI, Ina.click, multa sanatate, bucurii si numai impliniri, nastere usoara!!!!
Am fugit ca am musafiri prin zona, o tinem asa de ieri

Va puuup

----------------------------------------------------------------------
mami de
Cezar - 22 aprilie 2009 si
35+ cu