Fluturasi de martie-aprilie 2011(150)-BV Rhynna!!

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Neata fetele,
Vad ca ati vb de salariu . Eu, bugetar fiind, asteptam sa iau luna asta cu 15% mai mult. Am fost ieri la banca si am mai putin decat luna trecuta. Asa m-a indispus... Abia astept miercuri sa merg pe la scoala sa vad ce s-a intamplat. Cat despre prenatal, am inteles ca 85% din venitul brut pe ultimele 6 luni se calculeaza. Si eu ca si lalely tot de luna viitoare il iau, ca abia pe 7 febr am intrat in prenatal.

Eu, ca de obicei dimineata, sunt mai bine. Nu-mi mai simt burta asa umflata si tare.

-Viss, cand ma gandesc la tine si vad ce scrii, mi se cam face rusine ca ma vait si ma plang atata

Hai sa va scriu o glumita primita pe mess de la o verisoara care e in Egipt:
"Presedintele Obama afla ca presedintele Mubarak intentioneaza sa demisioneze si ii sugereaza:
-Domnule presedinte ar trebui sa scrieti un mesaj de adio poporului egiptean.
La care Mubarak intreaba:
-Dar de ce, unde pleaca poporul egiptean?"
Puup

in S 30+ cu minune de sanatos si fortzos!!!
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

neatza burtici!
alina06, cred ca ai dreptate cu ziua de ieri.... a fost ceva, vreo planeta care nu statea unde tb.., eu ieri am calcat tot, am spalat vreo 7 masini de rufe ( cu schimbat de lenjerii, prosoape etc..) de parca intrau zilele in sac si... evident ca seara m-au luat niste dureri de spate de ziceam ca am criza renala( stiu cum e am avut) si osul acela ma durea de inebuneam, am luat pastilutza mi-am pus un pulovar gros peste sale si m-am bagat in pat.. evident ca m-am trezit si azi noapte mai de contractii , mai de dus la baie...si ma cam apucasera fricile ca sa zic asa..
bulina, ce faci?
simo iti zic de acum , sa-ti fie de bine impartasania!
yasmy, micul dejun ceva?eu am papat laptic cu un pic de cafea, paine de porumb cu unt si ementaler, vrei?
dorinutz

mami de printesa de 7 ani si ingeras(2008) si 33cu dodoloatza frumoasa

AMR 5 saptamani
69/11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

simo , bea laptic cald in care ai dizolvat miere si unt si erau niste pastilutze homeopate, homeogene care mergeau bine pe laringite cu afonie, cred ca sunt permise in sarcina... vezi si tu la farmacie..

mami de printesa de 7 ani si ingeras(2008) si 33cu dodoloatza frumoasa

AMR 5 saptamani
69/11

Mergi la inceput

Delia, eu azi noapte m-am trezit de vreo 3 ori si culmea, am reusit sa adorm pe o parte. Asta dupa ce de cateva nopti nu reuseam pt ca ala mic incepea sa se agite rau cand ma asezam pe o parte. Si cum azi noapte n-a mai reactionat, desigur de cate ori m-am trezit am stat sa ma gandesc, oare de ce nu se mai agita

Offf, nu ma recunosc cu paranoia asta. Cand se misca, de ce se misca asa tare. Cand sta si el cuminte si doarme, de ce nu se mai agita... Imi vine sa-mi dau palme! Eu nu eram deloc asa, eram o fire foarte optimista si pozitiva. Sper sa imi revin dupa ce il vad pe bebe sanatos la mine in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns salo_sama spune:

neatza fetele
mi-am facut si eu baita si am furat cateva guri de cafea de la sotul meu cu o praji cu visine si m-am cocotat in pat sa va citesc, ca aseara s-a pus monpol pe laptop si nu am mai apucat sa va citesc

am vazut ca s-au aplificat intrebarile la noi toate, fiecare da peste ceva ce prevesteste nasterea...ce bine ca suntem toate aici si avem cu cine sa ne sfatuim...ca uite doctorii nu raspund imediat la telefon

voiam sa va mai spun si eu ca vineri am fost la dr mea de familie sa ma asculte la plamani, cu raceala mea sa nu dau in complicatii
si cand m-a vazut mi-a zis ca mi s-a lasat burtica...intr-adevar de cand mi-a zis ma tot uit la ea si azi la dus am vazut ca-mi incape linistit o latime de palma intre sani si burtica, deci clar mi s-a lasat

voiam sa intreb mamicile de bb2 yasmi, simo, mada, miky ce inseamna asta ...cam cat mai poate dura pana sa apara nastera propriu zisa din moment ce ti s-a last burtica?

roxy...tu cum esti , s-a lasat la tine?
felictas, mandreeac, simo noi suntem toate la fel..l-a voi s-a lasat burtica

deocamdata am doar contractii nedureraose si destul de putine, mai mult seara ma apuca

stiu ca nu inseamna ca nasc imediat dar ma intrebam asa orientativ

simo...cat despre kg da sa fii multumita cu cele 14 si la mine asta a fost targetul si la inceput puneam chiar putin si mi-a fost ok pana in luna a 8-a, de atunci parca m-am ingrasat cu aer...si acum am vazut ca mi se umfla si picioarele si degetele la maini, cei drept ca abia acum nu-mi mai intra verigheta pe deget...deci tot am dus-o bine....toata lumea imi spune ca nu se vad atatea kg puse apai io stiu, luni sau marti fac si eu poze si va arat
simo sa te faci bine repede

a iesit soarele al SB m-as duce la o plimbare

pup fetele

Simona, viitoare mamica extrem de fericita, 37

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

buna dimineata, fetelor!
- in primul rand- strumph-ma bucur ca esti bine- sunteti. tu si bebelina. adevarul e ca si tu ai cam forjat-o n sarcina asta, si in ultima perioada.e greu sa stai intepenit la pat, dar uite ca organsimul ne striga cateodata sa ne mai aduca minte ca..sa fim un pic mai responsabile, ca tot o sa treb sa fim de acum incolo, ca nu mai suntem singure, mai avem pe cineva atarnand de noi, chiar dc nu se vede el- bebele, asa bine in viata de zi cu zi
- pisuc , da, intre noi este exact 2 sapt, dar tu schimbi semnatura duminica, iar eu marti( desi in ultima vreme o fac de luni, ca nu mai am rabdareasa ca, pana maine ne intersectam un pic cu datele)
- intradevar a inceput si la noi pe forum sa fie actiune, dop, contractii,lichid?
- bulina- asteptam vesti de la tine

33 SA+ viitoare mami de 2 buburuze:

AMR 3 SAPT.

Mergi la inceput

Salo, din cate am mai citit eu, burta se lasa cam cu 2,3 sapt inainte de nastere, dar ca peste tot, nu e general valabil. Se poate sa se lase si mult mai ddevreme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

solo_sama toate la fel cum ? Ca si eu am aceeasi varsta a sarcinii...

Viss pune si mananca si tu mai bine ca ai doi bebici. Hai ca mai ai si tu putin si iti vezi bebicii.

------------------------------------------------------------------------------------------
37+ cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel
Doamne Doamne te rugam sa-l tii pe bebe in burtica la mami pana la termen

AMR - 12 zile!!!!

Ana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

neata burticute

strumphitza ma bucur tare mult ca esti bine si bebelina sta cumintica in burtica.

bulina asteptam vesti de la tine.

simona cum sa bei sana? daca te impartasesti trebuie sa tii post si azi, cum sa mananci de dulce, este pacat. sa intre cami sa-ti zica si ea.

madutza maine scoatem motatele pentru tine.

si eu cred ca am pierdut o parte din dop. dar la mine era asa ca o mingiuca rotunda, compacta si cu firisoare albe prin ea. sigur din dop era.
maine merg la eco, abia astept sa vad bebelina

toate burticutele.

S-a intamplat minunea mult asteptata38+

AMR 1 sapt si un pic!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

salo mie nu mi se pare deloc ca mi s-a lasat burta. chiar deloc, tot asa o vad si o simt.

S-a intamplat minunea mult asteptata38+

AMR 1 sapt si un pic!!!

Mergi la inceput