Fluturasi de martie-aprilie 2011(150)-BV Rhynna!!

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Ah, mai aveam o intrebare. Voi ati primit cumva mai multi banuti in prenatal?? SI daca da cu mult mai multi/ Ca la mine nu prea se observa

Simona, mami de baieti David, Matei si 37 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

Neata burtici!

Eu ieri nu am mai putut intra deloc...a luat-o razna netul .
Desi stiam sigur ca o sa 'trag' dupa, am fost pana in AFI sa-si reinnoiasca sotul garderoba..eu nu pot sa ma orientez la ceva pentru dupa..
Totul a fost bine, am papat mancare chinezeasca, inghe..dar spre final m-au luat niste contractii si se tot misca micutul exact pe colul meu. Efectiv mergem cracanata si ma mai opream putin..uff ce nasol a fost..In masina am bagat un no-spa si m-am mai linistit.
Se pare ca primesc semnale de la corp sa ma linistesc si eu nu sunt cuminte..

Bulina sper ca esti bine si nu ai nascut inca. In cepe sa ma ia si pe mine teama ca daca ma ia nasterea inainte de 24, cand ajung eu la Brasov?

Strumphy ma bucur ca esti bine. Te-ai panicat tu mai tare, probabil ca nu ti s-a mai intamplat. Dupa cum vezi de ceva timp majoritatea experimentam contractii si dureri in col. Ma bucur ca esti bine.

Anaxena super tari pozele. Super sexxxxxy

Simo eu am primit mai mult cu aproape 20%.

laley, pisuc, simo

------------------------------------------------------------------------------------------
37+ cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel
Doamne Doamne te rugam sa-l tii pe bebe in burtica la mami pana la termen

AMR - 12 zile!!!!

Ana-Maria

Mergi la inceput

Merci dorinutzaInseaman ca e din pricina salariului meu mic si redus cu 25% de nu se observa... AM doar vreo 2,5 mil in plus...Nu stiu de ce aveam senzatia ca tb mult mai mult...
Vad ca toate ne luptam cu contractiile...asa sunt si eu...nu mai pot sa merg mult, seara ma apuca si ma lasa...Eu mai am nevoie de 2 saptamani, ca sa-mi rezolv problemele ce le mai am, sa ajung si la coafor...

Tot il astept pe-al meu sa vina din piata si sa stea cu astia mici sa ma pot impartasi si eu...Mi-e atat de sete de nu va zic...

Mergi la inceput

Simo da tu esti racita? ca ziceai ca nu poti sa vb..
Si eu tot cam 2 sapt vreau sa mai stea bebe sa ajung pe 25. Tu cand ai DPN-ul?
Eu vinerea viitoare bag 'paruiala' ca vad ca mi-au aparut ghioceii si se vad

------------------------------------------------------------------------------------------

AMR - 12 zile!!!!

Ana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

buna dimi

bulina nici o veste?? a lasat nr ei de telefon?

mami de fetita cu codite si baietel nazdravan
AMR: maxim 6 zile !!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

buna dimi

bulina nici o veste?? a lasat nr ei de telefon?

mami de fetita cu codite si baietel nazdravan
AMR: maxim 6 zile !!!!

Neatza .
Nu il are trecut in lista...

AMR - 12 zile!!!!

Ana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Dorinut pt prenatal daca aplic 85 % la brut sau la salariu de baza tb sa obtin cam cat as lua??Eu abia luna viitoare incasez prenatal...

30+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lalely07

Dorinut pt prenatal daca aplic 85 % la brut sau la salariu de baza tb sa obtin cam cat as lua??Eu abia luna viitoare incasez prenatal...

30+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

Deci din brut aplici 85% si mai scazi doar contrib la asig sanatate (10,5%).

AMR - 12 zile!!!!

Ana-Maria

Mergi la inceput

DOrinutza, nu stiu ce-am patit, am ramas fara voce. Cred ca vorbesc prea multVineri seara am vorbit mai mult si am simtit dintr-o data ca ma lasa vocea...Nu mi s-a mai intamplat asa niciodata.In dimineata asta parca sunt mai bine, am sa imi fac un ceai cald.Eu am DPN-ul 1-8 martie...eu as fi vrut inducerea aceea , dar ultima eco la drita mea cred ca a dat situatia peste cap. Astept sa merg saptamana asta la ea si sa vad daca si-a reglat aparatul...daca o sa tot aiba impresia ca a stagnat n-o sa-mi faca inducerea...m-am gandit chiar ca poate de asta se si fereste...ca ea nu prea e proinducere, dar stabilisem totusi s-o facem fiind la a treia nastere..Oricum acum as vrea sa fie nasterea in sapt 1-8 ...oricum ar fi, dar nu mai devreme ca suntem si cu varicela aceea....
Lavi, lalely

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simonacip

DOrinutza, nu stiu ce-am patit, am ramas fara voce. Cred ca vorbesc prea multVineri seara am vorbit mai mult si am simtit dintr-o data ca ma lasa vocea...Nu mi s-a mai intamplat asa niciodata.In dimineata asta parca sunt mai bine, am sa imi fac un ceai cald.Eu am DPN-ul 1-8 martie...eu as fi vrut inducerea aceea , dar ultima eco la drita mea cred ca a dat situatia peste cap. Astept sa merg saptamana asta la ea si sa vad daca si-a reglat aparatul...daca o sa tot aiba impresia ca a stagnat n-o sa-mi faca inducerea...m-am gandit chiar ca poate de asta se si fereste...ca ea nu prea e proinducere, dar stabilisem totusi s-o facem fiind la a treia nastere..Oricum acum as vrea sa fie nasterea in sapt 1-8 ...oricum ar fi, dar nu mai devreme ca suntem si cu varicela aceea....
Lavi, lalely

Te-ai intalnit cu sis si ati stat la discutii? Eu cand ma gasesc cu surorile mele parca intra zilele in sac si nu ne mai oprim ..

Sa speram ca si l-a reglat..ca banuiesc ca nu vrei sa-i zici ca ai facut eco in alta parte si bebe e crescut...

AMR - 12 zile!!!!

Ana-Maria

Mergi la inceput