Fluturasi de martie-aprilie 2011(150)-BV Rhynna!!

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anaxena

si eu ma duc marti la cultura de col,oare imi poate spune cine-mi ia proba cum e colul meu??

Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 35+ cum creste Alex
AMR 34 zile!!!!

Maria,povestea nashterii

Maria in culori

daca recolteaza o asistenta ma indoiesc..eu n-as avea incredere sa umble mai mult decat cu betisorul ala pe acolo

mami de Vlad 09.04.2009 si s37 cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bulina_mica

fetele cred ca am pierdut si eu parte din dopul gelatinos, dar era cu maro-visiniu
si doctorul meu nu raspunde la telefon, acu seara am observat

ce sa fac?

n-am contractii, n-am nimic altceva si ieri am incheiat 38 de saptamani

eu nu vreau sa vina inca, ca am cezariana programata joi

Gravidutza fericita 37+ cu
AMR 6 ZILE!!!!!!!

stai pregatita..si fii atenta la semnale..daca incep contractiile dureroase si regulate, suna-ti doctorul

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bulina_mica

fetele plec spre spital, am vb cu rezidentii doctorului, el nu e in localitate,nu pot sa stau linistita pana maine

tineti pumnii sa nu nasc inca, ca maine vine dr

Gravidutza fericita 37+ cu
AMR 6 ZILE!!!!!!!

curaj bulina pumnii sunt stransi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui viss

buna, fetelor.
- nu, anaxena- nu am scris.
-au venit ieri niste prieteni in vizita, care apoi se duceau in cora,care e la 5 mine cu masina de noi. ce zic eu- care toata ziua fusei deprimata ca mi-au mutat programarile la eco bebici intr-o zi - si eco col in alta zi.pai, eu nu mai pot sa merg de spate de n ori la cabinet, ca nu ma mai tin s lele..dar na,ce sa fac, ca m-au sunat sa modifice datele, si am fost plina de nervi.iar bebicii nici ei nu au miscat cine stie ce..asa ca am mers nitel in cora- am luat 2 suzete.apoi ma stat la o masa sus,suculet, cartofi prajiti..ma dureau salele, dar nu le-am zis sa plecam nici in ruptul capului,ca tare bine imi era psihic..
- azi dim.m-am trezit anchilozata.ori s-au miscat astia,ori statul pe scaun ieri si-a spus cuvantul.ma dor oasele pelvine, si ligamentele, rau de tot. merg taras, mai mult imi tarasc picioarele,ca nu le mai pot ridica,iar de mers la baie in curte, ma tin de peretii casei, in casa de mobile
- dar m-am chinuit sa fac totusi cateva drumuri azi,ca dc stateam pe loc, mai rau era cand treb sa ma ridic.bine,si in pat, dc incerc sa schimb pozitia, ridic un picior sa ma ajute sa mut burta, durerile de oase sunt asa mari, de imi dau lacrimile.ca ma tot mandream ca sarcina mea e grea psihic, na, ca acuma..fizicul cam isi spune cuvantul
- ptr ca am durerile de oase, normal ca si burta mi se intaraste, si am ajuns sa o car tinand-o cu o mana dedesubtsi cealalta de pereti
-mentionez de 2 zile si niste mancarimi,mama mama.sani, gat, fund, burta, palme, talpa..aseara am trecut de la faza ca imi e frica de momentul nasterii,m-am culcat in dureri,si am visat ca gata, e momentul sa nasc. aveam o bucurie perversa.nu ma consolez decat cu gandul ca mai am doar 2 saptamani..ma uitam la mine in oglinda, mi se vad coastele, si astea nu s-au mai zarit de vreo 6 anide stres, sau ca imi sug bebicii astia sevadar nu ma imaginez dupa astea 2 sapt. cum as putea merge..ei cred ca nu mai au loc,ptr ca uneori miscarile sunt mai rare, alteori mai incete..alteori isi revin..

33 SA+ viitoare mami de 2 buburuze:

AMR 3 SAPT.

viss, mai ai putin si-ti vezi minunile hai ca-ti mai dam noi putina putere de la noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

bulina asteptam o veste de la tine!!!!!

mami de fetita cu codite si baietel nazdravan
AMR: maxim 6 zile !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

si daca tot am stat pana la ora asta sa schimb semnatura...am facut si o tarta intre timp din aia buna de care facea Happi

viss, la un moment dat iti cumparasei o centura ca sa-ti mai sustina burta. Nu o mai poti folosi acum? Ma gandesc ca o centura tine mai bine burta decat o ti tu cu mana.

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 39+ cuCatalina Ioana

AMR: 2 zile !!!

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

somn usooooor!!!

...oare ce o face bulina?

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 39+ cuCatalina Ioana

AMR: 2 zile !!!

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Mai nou am niste insomnii pe la 4 dimineata... E drept ca ma culc la 10, si oricum apoi adorm pana pe la 8 dar oricum...

Asa ca am profitat sa schimb semnatura.
Bulina, Dya - sa fie totul bine!!!
Madutza, ai fost geniala cu tarta noaptea!
Viss, tu nu ai mai multe saptamani? parca erai cu 2 cel putin inaintea mea

Pupaturi, evident ca nu dau cafea la ora asta

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! s33 cu un dragalas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Neata..si eu m-am trezit cu noaptea in cap si duminica...

Anaxena..super au iesit pozele..si nu este meritul fotografului in totalitate..a avut si model!!SUperrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Fetele cu contractii..stati linistite!!!Daca bebeii mai tb sa stea in burtica lasati-i sa mai stea un pic...

Cd am vazut ca soprana a nascut la 35 de saptamani m-a luat fiorul..nu vreau nastere prematura.Sper sa ma lege cineva de pat si sa stau numai in pat sa evit asa ceva...

30+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

neata fete.

va las ...eu ma pregatesc sa merg sa ma impartasesc, apoi vin sa beau niste sana. Mi-e o poftaaaa

Simona, mami de baieti David, Matei si 37 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput