Fluturasi de martie-aprilie 2011(150)-BV Rhynna!!

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

viss a scris azi??ca tot e clipul cu gemeni

Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 35+ cum creste Alex
AMR 34 zile!!!!

Maria,povestea nashterii

Maria in culori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Fetelor, a fost ceva azi... si abia maine e 13!
Strumphy cu contractii, Bulina cu dopul, Anaxena cu colul, parca isi mai facea cineva probleme tot cu contractiile, simona fara glas... eu am fost deprimata cateva ore dn cauza burtii mele care este tare... La muine nu-i vorba de contractii, ci pur si simplu e burta tare tot timpul. Am mai google-it putin si am citit ceva despre uter contractat. Asta o fi... Oricum, abia astept sa merg marti la eco sa vad ce zice dr. Acum spre seara mi-am mai revenit, incerc sa-mi recapat optimismul. Pana la urma zic ca daca n-am dureri, n-are rost sa ma panichez asa

Bulina, bafta, poate mai sta bebe pana joi!

in S 30+ cu minune de sanatos si fortzos!!!
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

ALina, da sunt contractii nedureroase. Incearca sa nu faci efort si sa iei no-spa. In patutz, maine va fi bine. Ma culc si eu ca nu mai pot. Va upez pe toate.

bulina...imi vine s apun un picior de majoreta...macar

Simona, mami de baieti David, Matei si 37 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Simona, somn usor!

Anaxena, bestiale pozele! Bine, si fotomodelul a contat!

in S 30+ cu minune de sanatos si fortzos!!!
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

simo somn usor!
anaxena multumesc

io mai stau pana la 12 sa-mi schimb semnatura

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 38+ cuCatalina Ioana

AMR: 3 zile !!!

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

alina fotomodel nu sunt,dar pozele au ieshit peste ashteptari
simo somn ushor!
madutza ce tare esti!!stai pana la 12!!
juniorul meu este pasare de noapte,mai bine zic cuc de noapte..ziua e cuminte,noaptea o cam ia la galop,acest aspect nu e incantator pt ca Maria era exact invers si asha a fost si dupa nashtere

AMR 34 zile!!!!

Maria,povestea nashterii

Maria in culori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadyazuza spune:

Citat:
citat din mesajul lui anaxena

Citat:
citat din mesajul lui dyadyazuza

fetelor sunt speriata
acum am dat cu un servetel la pasa si am observat ceva ciudat e o scurgere ca de albus de ou crud. oare o fi din dop? e prima oara cand obsev asa ceva. bagaju nu e pregatit. oare sa ma apuc in seara asta sa le adun. am tot ce imi trebuie numai ca sunt imprastiate prin dulapuri. voi ce ziceti? nu am contractii de nici un fel
va multumesc de raspunsuri

36s cristian andrei cel mai iubit bebelus

era compacta?oricum nu-ti face griji am avut si eu acum 3sapt..inca n-am nascut , teoretic ar trebui sa fie si cu firisoare de sange si mai consistent,dar asta nu inseamna ca e nasti..dc te apuca si contractiile regulate atunci e alta discutie

AMR 34 zile!!!!

Maria,povestea nashterii

Maria in culori

nu era cu firisoare de sange. era complet limpede. sper ca nu ati ras prea tare de mine. asa sunt eu fff panicoasa.e bine ca nu am si dureri. nb tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

anaxena si iasmi este la fel cum a fost in burta.... si asta micu' e la fel de agitat si nazdravan ca sora'sa...

mami de fetita cu codite si baietel nazdravan
AMR: maxim 7 zile !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

buna, fetelor.
- nu, anaxena- nu am scris.
-au venit ieri niste prieteni in vizita, care apoi se duceau in cora,care e la 5 mine cu masina de noi. ce zic eu- care toata ziua fusei deprimata ca mi-au mutat programarile la eco bebici intr-o zi - si eco col in alta zi.pai, eu nu mai pot sa merg de spate de n ori la cabinet, ca nu ma mai tin s lele..dar na,ce sa fac, ca m-au sunat sa modifice datele, si am fost plina de nervi.iar bebicii nici ei nu au miscat cine stie ce..asa ca am mers nitel in cora- am luat 2 suzete.apoi ma stat la o masa sus,suculet, cartofi prajiti..ma dureau salele, dar nu le-am zis sa plecam nici in ruptul capului,ca tare bine imi era psihic..
- azi dim.m-am trezit anchilozata.ori s-au miscat astia,ori statul pe scaun ieri si-a spus cuvantul.ma dor oasele pelvine, si ligamentele, rau de tot. merg taras, mai mult imi tarasc picioarele,ca nu le mai pot ridica,iar de mers la baie in curte, ma tin de peretii casei, in casa de mobile
- dar m-am chinuit sa fac totusi cateva drumuri azi,ca dc stateam pe loc, mai rau era cand treb sa ma ridic.bine,si in pat, dc incerc sa schimb pozitia, ridic un picior sa ma ajute sa mut burta, durerile de oase sunt asa mari, de imi dau lacrimile.ca ma tot mandream ca sarcina mea e grea psihic, na, ca acuma..fizicul cam isi spune cuvantul
- ptr ca am durerile de oase, normal ca si burta mi se intaraste, si am ajuns sa o car tinand-o cu o mana dedesubtsi cealalta de pereti
-mentionez de 2 zile si niste mancarimi,mama mama.sani, gat, fund, burta, palme, talpa..aseara am trecut de la faza ca imi e frica de momentul nasterii,m-am culcat in dureri,si am visat ca gata, e momentul sa nasc. aveam o bucurie perversa.nu ma consolez decat cu gandul ca mai am doar 2 saptamani..ma uitam la mine in oglinda, mi se vad coastele, si astea nu s-au mai zarit de vreo 6 anide stres, sau ca imi sug bebicii astia sevadar nu ma imaginez dupa astea 2 sapt. cum as putea merge..ei cred ca nu mai au loc,ptr ca uneori miscarile sunt mai rare, alteori mai incete..alteori isi revin..

33 SA+ viitoare mami de 2 buburuze:

AMR 3 SAPT.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dyadyazuza

fetelor sunt speriata
acum am dat cu un servetel la pasa si am observat ceva ciudat e o scurgere ca de albus de ou crud. oare o fi din dop? e prima oara cand obsev asa ceva. bagaju nu e pregatit. oare sa ma apuc in seara asta sa le adun. am tot ce imi trebuie numai ca sunt imprastiate prin dulapuri. voi ce ziceti? nu am contractii de nici un fel
va multumesc de raspunsuri

eu zic ca daca n-ai contractii nu-i nimic..eu am astfel de scurgetri de ceva vreme..zilnic..si daca nu-ti iese la analiza vreo infectie ceva sunt normale..daca nu sunt firicele de sange sau mai stiu eu ce..

mami de Vlad 09.04.2009 si s37 cu

Mergi la inceput